![]() |
ma mucke su najbolje
|
pogledao prvu epizodu sherlocka i dosta dobra je, vidjet cemo dalje kako ce se odvijat
baca mi dosta na doctor who-a,po nacinu snimanja, atmosferi, ali na dobar nacin :) edit: tek sad skuzio da je serija od lika koji radi i dr who-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Malo za promjenu ... Ultimate Car Build Off
Mehanicarske radione se natjecu u knock out turniru gdje je cilj s ogranicenim buđetom proizvesti zadano vozilo i pobjediti s njim na test poligonu ... 8/10 |
Konačno našao vremena da u miru pogledam Prison Break, season 3. i 4.
|
Monster (2004) - takvo savršenstvo radnje se ne vidi svaki dan, preporuka.
Fullmetal Alchemist Brotherhood (2009) Warehouse 13 (2009) 1. sezona |
Steta sto ima do sada samo 2 sezone ali evo pogledao sam i preporučam dvije serije:
Life Castle |
The Big Bang Theory po drugi put
|
The Wire sam preletio svih 5 sezona i zaista dobra serija. A i Entourage 7. sezona je na tapeti :)
|
Ma Mućke RULZ!
|
Pogledao FM, http://www.imdb.com/title/tt1385167/
Odličan humor, IT Crowd like, glumi i Chris O'Dowd da kompletira komediju, prilično sličnog smušenog lika heh |
Zvjezdane staze, bilo koji serijal, mogu ih gledati stalno,one me opustaju ko nista.
|
Bones (trenutno treća sezona) - ne mogu točno reći zašto, ali zanimljivo mi je...
Mućke - to mogu gledati uvijek... Žao mi je što RTL ne daje Simpsone i Bračne vode u onim popodnevnim terminima... |
Citiraj:
thnx za tip ;) |
Citiraj:
Danas završio DS9 i ima najbolji kraj od svih ST-ova što sam dosad gledao. ( TOS i Archera nisam još.) Slijedi Enterprise.:) |
House, Stargate Universe, Smallville, Stargate Atlantis, Supernatural, Heroes....
|
Mućke,Smallville,Heroes, Burn Notice, Futurama, Chuck, Psych, The Mentalist, to su samo neke koje pratim, sta d akazem ima puno slobodnog vremena..
|
The hard times of RJ Berger - http://www.imdb.com/title/tt1451387/
|
haha, danas sam pogledao prve dvije epizode RJ i moram reci, serija totalni twisted nacin price ima :) isplati se pogledat.
|
Citiraj:
|
@ Jerry, odmah post iznad ;D
Citiraj:
|
sve CSI serije, Las Vegas,New York a najbolji mi je Miami, dalje Bones i Bracne Vode. steta sta nema Malcolm-a vise
|
od novijih sam poceo pratiti rubicon i sherlock-a...i obadvije su mi odlicne
|
Gledam ovaj paket s HRT-a. Crveni Patuljak + Star Trek. :beer:
|
Upravo pregledao svih 9 sezona The King of Queens, sad sam počeo 'vrtit' The Office US (6 sezona).
Kevin James i Ricky Gervais su jednostavno najjači ljudi kad su komedije u pitanju. The Office UK (2 sezone) je još moćnija od US verzije, a i Extras (također od Rickya) je nešto predobro. Sve ostale humoristične serije/sitcomi izgledaju prejadno u usporedbi s Queensom i stvarima Ricky Gervaisa. |
chuck
dirty sexy money how i met your mother the league mućke |
Pogledo sam How i met your mother tako da sad pratim:
The Big Bang Theory Dr.House Chuck CSI:New York |
kako sam upoznao vašu majku :D
|
Upravo poceo gledat S1 OZ :D
|
The Big Bang Theory za klasicni americki sitcom dosta zabavno
|
Pogledao jučer pilot Havena - meni totalno razočaranje. Delete i brzi zaborav, ničim me nije zaintrigirao, loša gluma, loši efekti, skopirana radnja...
|
Više-manje gledam trenutno reprize China Beach, Red Dwarf i Dead Like Me.
|
Flight of the conchords (New Zealand)
Spaced (UK) IT Crowd (UK) FM (UK) The Office (UK) The big bang theory (kad naletim) Dog Whisperer (dokumentarac National Geographic) :) |
Nist novog, samo stare serije
Angel Married with children Felicity Buffy the vampire slayer Sta da kazem, kao da sam jos u srednjoj skoli :D |
Citiraj:
|
Završio i 5. sezonu HIMYM, sad sam počeo malo Scrubs.
Treba preporuku humoristične serije, Big Bang Theory sam pogledao trailer i čini mi se očajan, možda dam priliku kojoj epizodi no uopće me se nije dojmio. Ovaj The hard times of RJ Berger mi se čini OK, tom ću dati šansu. |
....
|
Citiraj:
Općenito pratim dosta serija koje se emitiraju u USA i ono što mi se u početku svidi pratim i dalje. A onda za koju godinu se to pojavi i na našim kanalima. Samo mi je bed što sve više i više serija otkažu nakon prve sezone, pa ostaje nedovršen završetak serije. A sve zbog ratinga bedastih amera. Kolko je već tako serija bezeveze otkazano, strašno. A neke serije se samo štancaju i štancaju bezveze na 10-tak sezona. |
Citiraj:
Idem nabaviti sada prve 3-4 epizode pa pogledati još večeras koju, dat ću joj šansu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |