![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ufff sutra odluka za prvaka premier lige:
Man Utd : Stoke Chelsea : Wigan Ajmo United!!!!!! |
Jesi platio misu u lokalnoj crkvi da se svevišnji pobrine da chelsea u odlučujućoj tekmi na svom terenu izgubi ili igra X protiv Wigana? :)
|
ajmo wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan, wigan!! :D
|
Citiraj:
|
Chelsea 1:0
The End |
Nije end. Ima još za igrati. :)
TO PENAL! + crveni za igrača wigana! 2:0 lampard sa 11m |
@Manchester fanovi - ne predajte se, jos nije gotovo!
|
Nije nije 7:0 :D
CHELSEA CHELSEA!!!!! Kako prekrasno igraju! :) |
Citiraj:
|
8:0 :D
6' [1 - 0] N. Anelka 31' G. Caldwell 32' [2 - 0] F. Lampard (pen.) 41' S. Gohouri 49' C. N´Zogbia 54' [3 - 0] S. Kalou 55' S. Kalou 57' [4 - 0] N. Anelka 63' [5 - 0] D. Drogba 68' [6 - 0] D. Drogba (pen.) 74' D. Drogba 80' [7 - 0] D. Drogba 90' [8 - 0] A. Cole |
Razvaljivanje. :D
Chelsea prvak. Drogba prvi strijelac. Apsolutna dominacija. ;) Još se 15.05.2010 igra protiv Portsmoutha finale kupa. :) Dvostruka kruna se smiješi. ;) |
A i ti slaviš svaki kurac... :D
|
Imam doma još šest beksova pa tražim izliku. :D
|
I mislio sam si da navijaš samo da se obločeš. Tak si mogo otić u Špansko na tekmu niželigaša i zalokat se u prirodi s ekipom pod šatorom :)
|
Heh dizlo. Navijam jer navijam. Chelsea mi je dragi klub tako da sam happy što su prvaci. Prebolio bi ja da je Arsenal uzeo naslov ali ne i M.United. :)
|
Jebiga, meni se totalno izgubio smisao sporta otkad se počela kipati masa love u kladionice i igrače. Ponekad imam osjećaj da je svaki jebeni aut namješten zbog neke uplate na betandwinu....
|
Citiraj:
čestitam, no bit će prilike za novu sezonu :) |
De ste junajdedovci? :D |
Citiraj:
|
Čestitam na drugom mjestu, ispadanju iz lige prvaka i na ne osvajanju kupa. :D
|
Citiraj:
Bit će bolje druge godine ;) |
Citiraj:
|
nije bas da smo sezonu zavrsili praznih ruku
Carling cup je opet nas, a i rezerve su osvojile Premier ligu rezervi :) ...e i ostali smo duze od čelzija u Ligi prvaka :p pozdrav svim navijacima Crvenih Vragova :chears: i ko sto Fergie kaze: "We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do." :goood: |
Citiraj:
|
Chelsea FTW,sad mi je baš stigel mail od jednnog od vecih faca iz Chelsijeve ekipe s kojim prijateljovanje traje od Loret De Mara 2000. uglavnom,u mailu nemres skuzit nista pod milim bogom,osim naznake riječi champions....mora da je zesce pijano :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Uopće ga ne tjera, čak štoviše, žele da ostane. To što Goal.com piše da ga daju za Iaquintu je žešča glupost :D Također, pokazao je da se navikava, došao je ozljeđen, počeo trenirati usred sezone, treba vremena da klikne, a koliko sam ga gledao (a gledao sam ga svaku utakmicu koju je igrao) bio je jako dobar, pas mu nije ko Xabiev, ali ima fantastičnu tehniku i dribling. A Torres bome, mislim da je on jako daleko od odlaska. Novi čovjek je na čelu pregovora oko prodaje kluba, ukoliko se proda nekom poštenom čovjeku u klub će konačno stići neki novci i dovodit će se samo pojačanja. |
Hvala bogu da Ibro ide van Barcelone jer stvarno ne pripada u takvu momčad. :) Iz chelsea vjerojatno idu cole i deco, a nešto se sad špekulira da bi uzeli Modrića. :)
Baš mi je žao da Joe ide van jer je stvarno igrač i pol. Ako već ide nek ode u M.City jer su mu tamo Bridge i Shaun Wright-Phillips (bivši suigrači). |
Ovo bi bilo soooooo zanimljivo :D :D :D
http://www.jutarnji.hr/preuzme-li-zh...-redsa/768614/ |
Ali se neće dogoditi...
Makar bi bilo zanimljivo vidjeti Ćiru kako vodi Liverpool:D |
a jojjj... kakav show bi napravio ciro :D
|
|
Joe Cole je dosta blizu prelaska na Anfield, a bome, ja bi zadovoljno trljao ruke da dođe :)
Čak se i spominje neki kikiriki od cijene za Colea. A ovaj Zhu može samo otići po kokice puno večim igračima koji su u pregovorima oko kupnje kluba. DIC-ov šef Sameer al-Ansari je zagrizao prije 2 godine za kupnju i još ne pušta, a frajer je vjerovatno među 5 najbogatijih na planeti, no ovaj debil Hicks još neda, iako bi Gillete prodao svoj dio. |
Ne bi to bio loš porez za njega ali ne razumijem kikiriki cijenu jer je stvarno odličan igrač. :) Ima kakvih naznaka di će Benzema završiti? :) Njega bi htio vidjeti u Chelsea. :)
Deco-Cole van. Modrić-Benzema unutra. |
Jučer je Forlan slavio kao da je dao gol za prvaka svijeta - zakon, koje oduševljenje jebote... drago mi je da je Atletico pobijedio jer mrzim Engleske klubove iz dna duše, a Atletico je pravi šljakerski klub, kako bi Torrente rekao :D
|
Citiraj:
A.Madrid je bolje igrao i zasluženo je pobijedio iako sam očekivao da će završiti na penalima. :) |
Citiraj:
Da odličan igrač :) Uz Younga tehnički najpotkovaniji Englez trenutno, i fantastično krilo/krilni napadač. Malo je zbog ozljede i neigranja ispao iz forme ali lako se to vrati. A ovo sa Barcom i Cescom je preseravanje, imaju na toj poziciji Iniestu i Xavia i obadvojica su bolji od njega. |
Nije mi jasno zašto bi ga se Ancelotti želio riješiti kad je stvarno vrhunski igrač. :) Ovo mu je sedma godina u Chelsea. Nek se radije riješe onog smrada Ballacka. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |