![]() |
Jos da ne postoji ova tema :
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89465 e onda bi imalo smisla .............. |
HD 3850 cf
e ovako, imam vec jednu 3850 256mb i na njoj je bios koji sam sam editirao i clockao ju prek biosa i sve super radi, e sad uzeo bih powercolor 3850 PCS ( onu s coolerom ) al 512mb verziju, i isti taj bios bi puknio - al ova moja je 256mb, jel moze do nekih komplokacija doc??????
|
Gecube 3850 512MB ddr3 turbo III
planiram kupiti ovu grafu pa me zanima šta mislite o njoj?u linksu za 750kn.
kako bi ona radila u mom kompu?jel bi mogo gurat fortron 350w moju konfu s tim da imam dvije optike i hard? review službena stranica links |
radila bi, proc na stock taktu bi bio prespor za nju... fortron ako je PNF ce gurat, ako nije onda nece
sto se tice te grafe, buduci da u HGspotu nemaju vise one club3d za 699kn ova je dobra kupnja ako ides kupovat novu grafu, ali ja bi na tvojem mjestu radje nasao neku 8800GT polovnu s garancijom za 750-800kn |
*Savjet* Ati Radeon 3850 ddr3
Mislim kupiti sljedeci tjedan ovu graficku karticu u eurotrade centru
Pitanja vezana uz nju 1.Dali je cijena ok u omjeru snage spram igrica i ostalih grafickih kartica od 700-900kn? 2.Ako je netko igrao Gears Of War ili Unreal Turnament 3 te Cod4 sa ovom grafickom ili zna podatak Ako bih uz ovu graficku imao 4gb rama i 2x 2,6ghz am2 na rezoluciji od 1280x1024 bez AA i AF dali bi mogao pokretati te igrice na Max detaljima ali bez AA i Af postavki ukljucenih uz ugodno igranje? 3.Grijanje,dali jako grije ova graficka ? Hvala unaprijed |
ps.ona ima crossfire?
HDTV, HDMI / HDCP, OpenGL 2.0, Shader Model 4.1 Microsoft DirectX 10.1, CrossFire |
za tu lovu bez problema nadjes polovnu 8800GT...
|
A ako oćeš baš novu, imaš istu u HG spota za 699 kn;)
|
nema ih vise AFAIK
|
Kako nema, Kutina i Metković...normalno se naruče i plate, samo isporuka ide poštom umjesto na ruke. :)
|
Citiraj:
A može bacit oko i na Links, vrlo vjerovatno će ponovit akciju 3870 za 799kn;) Nekako nema smisla davat za 3850 tolike novce, nije to ni toliko puno koliko je u biti neisplativo kad ekipa prodaje polovne 3850 za 500-600 kn:D |
Citiraj:
btw, niti ovo nije losa grafa za tu lovu: http://tinyurl.com/6lakqf |
Ova sa maxovog linka je opasna , za 599kn , uh , padam u napast :)
Raspitao sam se u Hgspotu za ove 3850 overclocked sto su bile 699kn , i receno mi je da uskoro stize druga posiljka , a to uskoro je za min. 2 tjedna , ali ne zna se hoce li cijena ostati ista . I nisam se rapitivao za sebe , nego slazem trenutno dviej konfe azelim da ljudi dobiju maximalno za svoje novce , pa sam mislio ubaciti bas te 3850 , iako sad mi se cini da ove maxove takodjer budu genijalne ... |
Citiraj:
Malo bi trebal clocknuti taj procesor jer inaće nećeš dobiti baš veliki boost u igrama. Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne fortron bluestrom. fortron pnf (bluestorm mu nije ni do koljena)
|
Navodno je bluestorm II ok.
Navodno:D Ja nisam htio experimentirat pa sam jednom tipu uzeo Ćifa 450W za 330 kunića u ADM-u...sve radi kak treba. |
blue storm II 400w daje 14 i 15A na 12V railovima isto kao i običan fortron 400w pnf kaj ne?
bluestorm II je prefarbani pnf |
običan PNF daje 18A ili tak nekak ak se ne varam. Ne radi se o prefarbanom PNFu. BS2 ima istu unutrašnjos kao Forton Green series.
|
dobro, moj bed. a jel ima di kupit fortrona 400W PNF sa 18A
edit evo našo sam ga. ali me samo zanima jel bi mogo bluestorm II 400w držat moju konfu sa 3850 512?sviđaju mi se sleevani kablovi i cijena. |
Mogao bi i BS držati tvoju konfu obzirom da nije neki veliki potrošač.
|
ljudi, koji je bolji cooler za tu grafu Zalman VF900 ili Acelero S1 rev2??
i vidio sam na cjeniku HGspota da ima 2 VF900 na jednom piše LED pokraj a na drugom ne? i ovo gdje piše "LED" je 20 kn skuplji... Kaj je to "led"?? Hvala |
|
I bolji je Acelero S1 rev2, on jednostavno nema nekakvu konkurenciju, jednostavno je BB. I da, vjerovatno ćeš uspjet tu 3850 držat i pasivno, ovisno o protoku u kućištu i sl.
Uglavnon imaš temu i o jednom i o drugom, pa baci oko;) |
Hey ljudi
Idem kupit novu graficku,please ovo mi je hitno 1 pitanje Igra gears of war sa ovom grafickom na max ili med? http://www.ducan.hr/slike/0900833.jpg VGA GC HD3850/512 X-TURBO Zakoračite u novu generaciju HD igara s nevjerojatnim performasama, živopisnom grafikom i podrškom za najnoviji Microsoft® DirectX® 10.1. S PCI Express 2.0 podrškom spremni ste za najnovije igre, a.. |
uzmi radje ovu grafu..skuplja 200 kn...po meni bolja i vrtit ce vecinu igara na dostojnim detaljima :) moje misljenje..razmisli...
ja sam uzeo bas ovu grafu dobra je do bola... http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.333 |
uzmi polovnu 8800GT 512MB s garancijom, dosta ih se u zadnje vrijeme prodaje ovdje na trznici po 750-800kn, a to su odlicne grafe
|
gigabyte radeon hd 3850 problem!
Imam Gigabyte hd3850 i svaki put kada upalim komp vidim log in screen i kad stisnem log in nestane mi slika tj. ugasi mi se monitor zatim ga moram restartati i onda sve radio normalno.ostatak konfe je maticna gigabyte ga-ep35-ds3p,2gb ingmax 800mhz,intel duo e 8200,i stari crt monitor ..... hvala
|
kad ga restartas i opet dodjes do login screena te se logiras onda normalno digne sistem?
probaj ugasiti login screen ako imas samo 1 usera pa vidi sta bude |
evo samo mali bumpic, cijena sad jeftinija (dobro, 256 model) od one 8800gs u linksu:
diskont24 tu je odmah i nvidia 9600gs za 630 kn, tako da cijene sasvim novog u ducanima nikad nisu bile povoljnije :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |