PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

IceFisherman 14.05.2004. 22:41

Citiraj:

Originally posted by rendula
Kak je bilo danas? Mi se isplati sledati reprizu?
gledaj gledaj , to je dvodjelna epizoda , sutra je nastavak , tak ak nebuš danas gledal nebu ti baš sutra puno toga jasno

@tihomir
nema niko nič protiv bosana ni hercegovaca , samo su malo sumnjivi , prvo voziju mercedese i svaki ima barem 10 mobitela , a sad odjedanpu vidiš ti njih u svemirskom brodu sa komunikatorima:D

vga killer 14.05.2004. 22:47

Kak prepoznat hercegovca/bosanca? Po tri stvari.

1. mobitel komada 5
2. Mercedes
3. narafno - BIJELE ČARAPE. :D

Bl@de 15.05.2004. 19:54

Eto u rimu pozdainske muzike samo kazem ; koma, koma, koma, koma la la la!

kaj se tice serija cista koma prvo nema nikakve akcije a i i ima obrazlozenje zasto (kasnije) drugo ovi mjenjolici su svugdje i da je takva situacija u pravom svijetu brijem da bi radt bio gotov prije 4 serijala naravno poguban za A kvadrant.

kaj se tice taktike osmisljaca radnje DS9 svaka mu cast i skidam mu kapu. naime naravno kao sto je Ice najavio opet imamo "kao" zakuhtavanje i dalje sve po starom na sto mi se tako debelo bljuje. naime tu da nas malo dignu i podignu zanimljivost serija kao ubacili su situaciju koju smo imali priliku vidjeti i to je to onda sljedecih 10 oet imamo tesko sranje jel su tak nesposobni i ne kreativni da smisle neke pametno. umjesto da budu kreativni i ubace nove karte u igru i premjesajune ide se sve po starome.

eto zasto nisu napravili ovo. borga vise uopce nema u serijalu (totalno stupidno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) borg koliko je napredan i to sve vec je odavno trebo saznati za crvotocinu i ta sranja te se trebao poci u osvajanje novih zemalja. nime ja bi ljepo zapapario situaciju sa borgom tako kaj bi nekoliko kockica otislu u crvotocino i zapocelo svoje kolonije u gami.

tako bi sjebali dominij i federaciju jel bog bas i nije macji kasalj. te tu i tamo da podjebavaju njih dvoje. dobija bi se zanimljivost i realnos. jer meni je stvarno tesko za povjeraovati da pored transwarpa i svih djidja kaj imaju, o kojim ce dominij i federacija moci sanjate sljedecih nekoliko desetaka godina, nemaju prste u svemu.

rendula 15.05.2004. 20:09

Borg ima ono transwarp čvorište kroz koje se Voyager vratio u Alfu i mogu lagano doći u Gamu pa je skroz nelogično što ih ni tamo nema.

A zbilja je kretenoidno što u DS9 uopće nema Borga, oni su najmaštovitija i najbolja rasa ikada, ne sjećam se nijedne epizode Voyagera s Borgom da je bila loša. Baš mogli zakuhati situaciju s Borgom, bilo bi puno zanimljivije, npr. Dominij i Federacija u savezu protiv Borga. Ali ne, moraju oni nastaviti sa sapunjarskim sranjima.

IceFisherman 15.05.2004. 20:31

sem vam lepe rekel

Današnju epizodu ojš nisam pogledal , jer sam hjutro bil v ribičiji. SAd moram čekati do navečer ( makar več znam kaj se bu događalo)

Kaj se tiče borga i game. E pa sad , svaki kvadrant je ogroman , tak da i borg možda i je u gami samo skroz na drugom kraju.

IceFisherman 15.05.2004. 20:32

Evo baš sam našel dve ljepe kartice Star trek svemira

http://www.stdimension.de/Cartograph...e/maplocal.jpg

http://www.stdimension.de/Cartograph...map_mwaytm.jpg

Bl@de 15.05.2004. 20:50

ma nebi bio fora da su takva udruzenja. gle svi vec znaju kaj je 1 na 1 i postaje dosadno a trisome je vec mnogo zanimljivije!:D

ćiber_manija 15.05.2004. 23:27

Wallpaperi ,tu su wallpaperi i ostalo za st

ZMAJ 15.05.2004. 23:53

...

Citiraj:

Originally posted by rendula
Borg ima ono transwarp čvorište kroz koje se Voyager vratio u Alfu i mogu lagano doći u Gamu pa je skroz nelogično što ih ni tamo nema.

A zbilja je kretenoidno što u DS9 uopće nema Borga, oni su najmaštovitija i najbolja rasa ikada, ne sjećam se nijedne epizode Voyagera s Borgom da je bila loša. Baš mogli zakuhati situaciju s Borgom, bilo bi puno zanimljivije, npr. Dominij i Federacija u savezu protiv Borga. Ali ne, moraju oni nastaviti sa sapunjarskim sranjima.

Nisam skroz siguran ali brijem da je voyager iz 24st dok je DS9/enterprise radnja u 23. Lako moguce da grijesim ali mozda i ne...

vga killer 15.05.2004. 23:58

Voyager i Enterprise/DS9 su u istom stoljeći, tj. u 24 st.

Ak si gledao Nemesis Katica je admiralica i ina je poslala Picarda u posjet Romulancima.

IceFisherman 16.05.2004. 00:37

Sve je u istom stolječu , btw. Voyager kreče an zadatak sa DS9 u badlands da lovi makonje:)

rendula 16.05.2004. 10:43

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Wallpaperi ,tu su wallpaperi i ostalo za st
Izvrsno, upravo sam tražio wallpapere:beer:

ZMAJ 16.05.2004. 13:20

...

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Voyager i Enterprise/DS9 su u istom stoljeći, tj. u 24 st.

Ak si gledao Nemesis Katica je admiralica i ina je poslala Picarda u posjet Romulancima.

da stvarno.
onaj enterprise in nemesisa je malko nabrijaniji i od voyagera...

rendula 16.05.2004. 18:00

Sad sam pogledao 2. dio i mogu reći samo : baad :

Ali bio je dobar dijalog Quarka i Ziyal.
Otprilike:

Quark: Jem'Hadari ne piju, ne jedu i ne seksaju se. Osnivači ne piju, ne jedu i ne seksaju se. Ne bih rekao da mi je budućnost posla ružičasta.
Ziyal:Ali koliko mi znamo, možda su Vorte alkoholičari i seksualni manijaci.

:clap:

IceFisherman 16.05.2004. 18:07

e , te vorte mene podsječaju na one vilenjake iz LOTR i one isto takve nekakve iz warcrafta :rolleyes:

Bl@de 16.05.2004. 18:27

Ajd ima bar jedna svjetla tocka u tome svemu, a to je da je danas genesis pa bumo bar jedan posteni film pogledali.

vga killer 16.05.2004. 18:30

To mi je najlošiji film s Picardom. Jedna čekam First Contact i Pobunu.

tihomir 16.05.2004. 19:08

@ VGA
A štaš, prvo ste se rugali hercegovcima za mobitele, a sad ih svi furate. Mora netko donijeti tehnologiju.

vga killer 16.05.2004. 19:46

Citiraj:

Originally posted by tihomir
@ VGA
A štaš, prvo ste se rugali hercegovcima za mobitele, a sad ih svi furate. Mora netko donijeti tehnologiju.

A istina. :D

vga killer 16.05.2004. 22:56

Kao i svoj 1000-ti, tako i 2000-ti post posvećujem najboljoj temi na PC EX-u i svim Star Trek fanovima.

:beer: :beer: za sve.

IceFisherman 16.05.2004. 22:59

TUVOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK , naš najdraži vulkanac iz naše njabolje serije : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood :

IceFisherman 16.05.2004. 23:09

jessssssssssssssssssss , moj DATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ponovno u akciji : goood : : goood : : goood :

IceFisherman 16.05.2004. 23:47

.....cccccc ..... kak su te klingonke obdarene :rolleyes: . samo šteta kaj imaju zube ko da su žvakale polugu od titana

vga killer 17.05.2004. 00:39

Ice, si sretan? Ponovo ti je Data u akciji. :D

Najbolja scena.

Počnu se rušit. Data: "O SHIT". LOL

Baš mi je žao ovog Enterprisea, al nema veze već slijedeći film ima još boljeg.

Sky 17.05.2004. 00:43

Pa dobro, jel oni znaju ne skršit brod u svakom drugom filmu!? :D

vga killer 17.05.2004. 00:58

Izgleda da ne.

Jedva čekam da bude malo akcije s Borgićima. :D

Jesu li oni naši mutavci s HRT-a otkupili Nemesis ili nisu?

Bl@de 17.05.2004. 01:02

Inace meni je ovaj film jedan od najboljih ali o ukusima se ne raspravlja. ima svega po malo i sve je dobro iskombinirano. inace ovako usput moram priznati da sad tek vidim koliko mi fali TNg ekipa i kad se sjetim kaj mi sad gledamo, mislim na DS9, vidim da su ovi na DS9 milijunima svjetlosnih godina iza njih a to su na zalos krivi ljudi odgovorni za izradu fabule. inace DS9 imao je velik potencijal ali jebiga kaj mozes kad su ga izgleda idijoti pisali.

najzesce u filmu je bilo kad je data probao cugu i kad bu se ni svidlo a trazil je jos:D . a zakon je bilo i ono kad je skuzil foru koja je bila prije 7 god:D :clap: .

Isus 17.05.2004. 01:05

Ovaj enterprise mi je bio najbolji, a film je bio grozan... Falio Spock. Malo je zbrda zdola.
@Ice kaj sam polugu od titana, prije su brusile dijamante z njima.
@Sky očito neznaju.

Ne želim znat koliki je malus floti kod osiguranja.

Dakle ovako imate prijavljene 12053 šete u prošloj godini, od toga su 235totalke, a u zadnjih 10 godina se jedno ime ponavlja izvjesni Enterprise.
totalni malus vam iznosi 125248% na osnovicu. :D

Mi bismo rado promijenili osguravajuće društvo.

Žao mi je nitko vas više ne želi s tom povješću. :8

BTW. Enterprise B mi tak jadno zgleda, grozno...

vga killer 17.05.2004. 01:07

Meni Enterprise-E izgleda opako, ali još bolje mi izgleda Voyager.

Isus 17.05.2004. 01:10

Enterprise E ( Nemesis) meni zgleda jadno kao Enterprise i Enterprise A samo 150 godina kasnijem jadno. Ovaj sad D mi je daleko najjebeni.
Voyger je isto OK.
Nikad mi nije išlo u glavu što na krstarici imaju tražiti žene i djeca???

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26.