![]() |
Citiraj:
@tihomir nema niko nič protiv bosana ni hercegovaca , samo su malo sumnjivi , prvo voziju mercedese i svaki ima barem 10 mobitela , a sad odjedanpu vidiš ti njih u svemirskom brodu sa komunikatorima:D |
Kak prepoznat hercegovca/bosanca? Po tri stvari.
1. mobitel komada 5 2. Mercedes 3. narafno - BIJELE ČARAPE. :D |
Eto u rimu pozdainske muzike samo kazem ; koma, koma, koma, koma la la la!
kaj se tice serija cista koma prvo nema nikakve akcije a i i ima obrazlozenje zasto (kasnije) drugo ovi mjenjolici su svugdje i da je takva situacija u pravom svijetu brijem da bi radt bio gotov prije 4 serijala naravno poguban za A kvadrant. kaj se tice taktike osmisljaca radnje DS9 svaka mu cast i skidam mu kapu. naime naravno kao sto je Ice najavio opet imamo "kao" zakuhtavanje i dalje sve po starom na sto mi se tako debelo bljuje. naime tu da nas malo dignu i podignu zanimljivost serija kao ubacili su situaciju koju smo imali priliku vidjeti i to je to onda sljedecih 10 oet imamo tesko sranje jel su tak nesposobni i ne kreativni da smisle neke pametno. umjesto da budu kreativni i ubace nove karte u igru i premjesajune ide se sve po starome. eto zasto nisu napravili ovo. borga vise uopce nema u serijalu (totalno stupidno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) borg koliko je napredan i to sve vec je odavno trebo saznati za crvotocinu i ta sranja te se trebao poci u osvajanje novih zemalja. nime ja bi ljepo zapapario situaciju sa borgom tako kaj bi nekoliko kockica otislu u crvotocino i zapocelo svoje kolonije u gami. tako bi sjebali dominij i federaciju jel bog bas i nije macji kasalj. te tu i tamo da podjebavaju njih dvoje. dobija bi se zanimljivost i realnos. jer meni je stvarno tesko za povjeraovati da pored transwarpa i svih djidja kaj imaju, o kojim ce dominij i federacija moci sanjate sljedecih nekoliko desetaka godina, nemaju prste u svemu. |
Borg ima ono transwarp čvorište kroz koje se Voyager vratio u Alfu i mogu lagano doći u Gamu pa je skroz nelogično što ih ni tamo nema.
A zbilja je kretenoidno što u DS9 uopće nema Borga, oni su najmaštovitija i najbolja rasa ikada, ne sjećam se nijedne epizode Voyagera s Borgom da je bila loša. Baš mogli zakuhati situaciju s Borgom, bilo bi puno zanimljivije, npr. Dominij i Federacija u savezu protiv Borga. Ali ne, moraju oni nastaviti sa sapunjarskim sranjima. |
sem vam lepe rekel
Današnju epizodu ojš nisam pogledal , jer sam hjutro bil v ribičiji. SAd moram čekati do navečer ( makar več znam kaj se bu događalo)
Kaj se tiče borga i game. E pa sad , svaki kvadrant je ogroman , tak da i borg možda i je u gami samo skroz na drugom kraju. |
Evo baš sam našel dve ljepe kartice Star trek svemira
http://www.stdimension.de/Cartograph...e/maplocal.jpg http://www.stdimension.de/Cartograph...map_mwaytm.jpg |
ma nebi bio fora da su takva udruzenja. gle svi vec znaju kaj je 1 na 1 i postaje dosadno a trisome je vec mnogo zanimljivije!:D
|
Wallpaperi ,tu su wallpaperi i ostalo za st
|
...
Citiraj:
|
Voyager i Enterprise/DS9 su u istom stoljeći, tj. u 24 st.
Ak si gledao Nemesis Katica je admiralica i ina je poslala Picarda u posjet Romulancima. |
Sve je u istom stolječu , btw. Voyager kreče an zadatak sa DS9 u badlands da lovi makonje:)
|
Citiraj:
|
...
Citiraj:
onaj enterprise in nemesisa je malko nabrijaniji i od voyagera... |
Sad sam pogledao 2. dio i mogu reći samo : baad :
Ali bio je dobar dijalog Quarka i Ziyal. Otprilike: Quark: Jem'Hadari ne piju, ne jedu i ne seksaju se. Osnivači ne piju, ne jedu i ne seksaju se. Ne bih rekao da mi je budućnost posla ružičasta. Ziyal:Ali koliko mi znamo, možda su Vorte alkoholičari i seksualni manijaci. :clap: |
e , te vorte mene podsječaju na one vilenjake iz LOTR i one isto takve nekakve iz warcrafta :rolleyes:
|
Ajd ima bar jedna svjetla tocka u tome svemu, a to je da je danas genesis pa bumo bar jedan posteni film pogledali.
|
To mi je najlošiji film s Picardom. Jedna čekam First Contact i Pobunu.
|
@ VGA
A štaš, prvo ste se rugali hercegovcima za mobitele, a sad ih svi furate. Mora netko donijeti tehnologiju. |
Citiraj:
|
Kao i svoj 1000-ti, tako i 2000-ti post posvećujem najboljoj temi na PC EX-u i svim Star Trek fanovima.
:beer: :beer: za sve. |
TUVOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK , naš najdraži vulkanac iz naše njabolje serije : goood : : goood : : goood : : goood : : goood : : goood :
|
jessssssssssssssssssss , moj DATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ponovno u akciji : goood : : goood : : goood :
|
.....cccccc ..... kak su te klingonke obdarene :rolleyes: . samo šteta kaj imaju zube ko da su žvakale polugu od titana
|
Ice, si sretan? Ponovo ti je Data u akciji. :D
Najbolja scena. Počnu se rušit. Data: "O SHIT". LOL Baš mi je žao ovog Enterprisea, al nema veze već slijedeći film ima još boljeg. |
Pa dobro, jel oni znaju ne skršit brod u svakom drugom filmu!? :D
|
Izgleda da ne.
Jedva čekam da bude malo akcije s Borgićima. :D Jesu li oni naši mutavci s HRT-a otkupili Nemesis ili nisu? |
Inace meni je ovaj film jedan od najboljih ali o ukusima se ne raspravlja. ima svega po malo i sve je dobro iskombinirano. inace ovako usput moram priznati da sad tek vidim koliko mi fali TNg ekipa i kad se sjetim kaj mi sad gledamo, mislim na DS9, vidim da su ovi na DS9 milijunima svjetlosnih godina iza njih a to su na zalos krivi ljudi odgovorni za izradu fabule. inace DS9 imao je velik potencijal ali jebiga kaj mozes kad su ga izgleda idijoti pisali.
najzesce u filmu je bilo kad je data probao cugu i kad bu se ni svidlo a trazil je jos:D . a zakon je bilo i ono kad je skuzil foru koja je bila prije 7 god:D :clap: . |
Ovaj enterprise mi je bio najbolji, a film je bio grozan... Falio Spock. Malo je zbrda zdola.
@Ice kaj sam polugu od titana, prije su brusile dijamante z njima. @Sky očito neznaju. Ne želim znat koliki je malus floti kod osiguranja. Dakle ovako imate prijavljene 12053 šete u prošloj godini, od toga su 235totalke, a u zadnjih 10 godina se jedno ime ponavlja izvjesni Enterprise. totalni malus vam iznosi 125248% na osnovicu. :D Mi bismo rado promijenili osguravajuće društvo. Žao mi je nitko vas više ne želi s tom povješću. :8 BTW. Enterprise B mi tak jadno zgleda, grozno... |
Meni Enterprise-E izgleda opako, ali još bolje mi izgleda Voyager.
|
Enterprise E ( Nemesis) meni zgleda jadno kao Enterprise i Enterprise A samo 150 godina kasnijem jadno. Ovaj sad D mi je daleko najjebeni.
Voyger je isto OK. Nikad mi nije išlo u glavu što na krstarici imaju tražiti žene i djeca??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |