PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   HT (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=79)
-   -   MaxTV - pitanja (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=81738)

rendula 15.01.2010. 18:16

modem ostaje, ja sam bio vracao i nije bilo potrebno vratiti modem.

knez|boy 15.01.2010. 18:30

meni je isto neka zenska u szk rekla da moram vratiti modem a dok sam odneso u t-centar nitko me nist nije pito za modem...

danij3l 15.01.2010. 19:07

morash, prije je moglo bez vracanja routera, ali vishe ne

EDIT: ukoliko ne vratish modem biti ce ti produzena UO za ADSL ili naplacanja puna cijena (799KN) na slijedecem racunu

robi64 16.01.2010. 20:15

evo,vratio sam Max tv i rekli mi da zadržim modem ali sad kako sam vratio Max tv malo ,malo pa mi puca internet veza,a dok sam imao Max tv sve mi radilo ko vurica i niti jednom mi nije pucala veza sa internetom pa mi je to sve pomalo čudno?
jer još netko ima sličnih iskustva???

PointDexter 03.02.2010. 14:31

Ovako, uzeo sam maxtv bez adsl-a. Zanima me mogu li npr. od nekoga posuditi pass i username za adsl i koristiti njegov promet bez da se meni aktivira adsl na mome računu?

h3lld 03.02.2010. 14:44

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1559139)
Ovako, uzeo sam maxtv bez adsl-a. Zanima me mogu li npr. od nekoga posuditi pass i username za adsl i koristiti njegov promet bez da se meni aktivira adsl na mome računu?

ne, iz 2 razloga, ... 1 modem ti je podesen da ne propusta internet promet, broj 2, samo su ti otvoreni kanali 0/40, nije otvoren 0/33 za net, te 0/50 za voice...

Burko 10.02.2010. 14:41

malo muljavo od t-coma, al' ajd. i moja je greska dijelom.........

cisto da se ne zbunite kao ja, u devetom mjesecu sam uzeo maxTv. i tada je bila akcija, do 1.4.2010 za jednu kunu. i sve 5, ja narucio maxTv, dosao on, spojio i dan danas radi kako treba.
no danas stize racun, za maxTv prijamnik (40,16 kn bez PDVa), no i maxTv naknada :stoopid:. nazvao sluzbu, i naravno - shema. ja iako sam sklopio u 9-tom mjesecu 2009-e godine, kada je bila akcija do 1.4.2010 godine maxTv za jednu kunu, ne, ja sam imao probni rok od 3 mjeseca koja su mi se uracunala kao probni rok. i nakon tri mjeseca (tj kraj prvog mjeseca 2010-e) mi se pocela obracunavati nadoknada za maxTv, jer sam ja presao u pretplatnike. ja WTF, pa dobro, ali gdje je jos tri mjeseca free maxTv-a? e jebiga majstore, da si odmah sklopio ugovor (dakle bez probe), onda bi imao do 1.4.2010-e godine maxTv za jednu kunu. na pitanje zasto mi to nije netko rekao kada sam zvao, da moram reci da hocu odmah (onda) biti pretplatnik da bi dobio do 1.4. besplatan max, zenska pocela ponavljati ovo za tri mjeseca probe, i da sam nakon tri mjeseca automatski presao u pretplatnike, tj da uzimam maxTv........

mislim nije para, 65 kuna mjesecno, tj, 195 kuna za tri mjeseca. ali da su rekli "e, ali moras odmah sklopiti ugovor da uzimas maxTv", nebi rijeci rekao. ovako ih samo lagano pozdravljam i steram u 195 piksli marmelade :chears:. samo me zanima koliko je jos ovakvih kao ja, brijem malo veci broj :D.

nagY 20.02.2010. 20:20

Max TV na dva tv-a

Nisam siguran jel postoji vec ovakva tema , nesto sam malo potrazio nisam nasao (moguce je da sam fulao, obavjestite me :) ).
Uglavnom, moj stari iso neki dan do t-coma da vidi jel se moze maxtv spojit na dva tv-a i ovi rekli da moze ali da je cijena 1600 kn ^^ :stoopid::wtf2:
Meni to nema logike, ako samo treba otvorit iptv2 port i kupit dodatni reciever za sliku... Molim objasnjenje ili ako je to netkor radio vec thx

njOob 21.02.2010. 15:43

Citiraj:

Autor Burko (Post 1566072)

cisto da se ne zbunite kao ja, u devetom mjesecu sam uzeo maxTv. i tada je bila akcija, do 1.4.2010 za jednu kunu. i sve 5, ja narucio maxTv, dosao on, spojio i dan danas radi kako treba.
no danas stize racun, za maxTv prijamnik (40,16 kn bez PDVa), no i maxTv naknada :stoopid:. nazvao sluzbu, i naravno - shema. ja iako sam sklopio u 9-tom mjesecu 2009-e godine, kada je bila akcija do 1.4.2010 godine maxTv za jednu kunu, ne, ja sam imao probni rok od 3 mjeseca koja su mi se uracunala kao probni rok. i nakon tri mjeseca (tj kraj prvog mjeseca 2010-e) mi se pocela obracunavati nadoknada za maxTv, jer sam ja presao u pretplatnike. ja WTF, pa dobro, ali gdje je jos tri mjeseca free maxTv-a? e jebiga majstore, da si odmah sklopio ugovor (dakle bez probe), onda bi imao do 1.4.2010-e godine maxTv za jednu kunu. na pitanje zasto mi to nije netko rekao kada sam zvao, da moram reci da hocu odmah (onda) biti pretplatnik da bi dobio do 1.4. besplatan max, zenska pocela ponavljati ovo za tri mjeseca probe, i da sam nakon tri mjeseca automatski presao u pretplatnike, tj da uzimam maxTv........

mislim nije para, 65 kuna mjesecno, tj, 195 kuna za tri mjeseca. ali da su rekli "e, ali moras odmah sklopiti ugovor da uzimas maxTv", nebi rijeci rekao. ovako ih samo lagano pozdravljam i steram u 195 piksli marmelade :chears:. samo me zanima koliko je jos ovakvih kao ja, brijem malo veci broj :D.

ja sam isto ko i ti...samo uopce nisam gledao sto placam pa sam vjerojatno i platio tih 195kn.Bezveze,mislio sam da nakon 3 mjeseca da ide automatski ugovor i da mi ostaje 21 mjesec....

kacmarin 21.02.2010. 15:55

Max-tv reciver

Molim pomoć !!! da li mogu na ruter spojiti neki drugi reciver poput opticuma 4001 tscx ,ili neki drugi reciver ? te skinuti max-tv softwer za njega . kod digi tv-a je to bilo moguće ,ubaci se drugi softwer i ključevi i sve 5 .
tj hocu max na dvije televizije .

pomoć ako je moguće hvala !:dajpivu:

Shrek 21.02.2010. 18:27

E kod maxtv-a to neces moci, spoji jedan tv sa scart kabelom a drugi hdmi

tpm4 06.03.2010. 16:58

Prijavio sam se za maxtv, pravio sam ugovor na internetu. Pitalo me koji modem imam, stavio sam kasda, i pisalo je da ce poslat novog.
Dosao je maxtv uredaj, modem ne. Zvao sluzbu govore, poslat cemo.
Proslo misec-dva, jos ga nema. Sad kad ih nazovem, kazu da moze i na kasdu. Zasto onda kad sam pravio ugovor pise da nemoze?? Sta je s onim poslat cemo? :)
Di mogu vidjet ugovor?? Jeli dode doma s postom?? (pa da pogledam ako ga je stara negdje smjestila)
Jer ako u njemu pise da ce poslat modem, da probam stim nesto.
ADSL imam ugovor jos nekih 10 mjeseci, kad sam narucivao maxtv bilo je jos oko godinu dana. (mozda i vise, nisam tocno siguran)
Modem nesalju ako ne produze ADSL??

fukac01 07.03.2010. 17:12

Dali se može koristiti usb utor na starom prijemniku za npr. gledanje divx filma preko sticka...mislim dali postoji koji način da ga učita???

danij3l 07.03.2010. 19:01

ne.

K-pax 08.03.2010. 11:41

Burko i njOob niste jedini.
Sto se tice ovog maxTV-a na dva telkaca stvar ide ovako (ovo se odnosi na njihovu ponudu), znaci ako podneses zahtjev za jos jednim STB uredjajem, treba tehnicar prvo doc da ti provjeri propusnost i sl., a onda sljedi zabavni dio, moras opet potpisat ugovor na 24mj s tim da platis uredjaj 300kn i onda sljedeca 24 mj jos po 40kn pretplate, znaci placas dvije pretplate za Max tv, pljacka!
Jedno pitanje za kraj, Ako kupim STb uredjaj (ne od t coma), i ustekam ga u drugi port za maxtv, oce to radit ili je samo jedan port otkljucan, pa se mogu fuckat. Hvala!

danij3l 08.03.2010. 15:04

nemozesh zaobici placanje drugog STBa.

h3lld 09.03.2010. 21:40

Citiraj:

Autor K-pax (Post 1589568)
Burko i njOob niste jedini.
Sto se tice ovog maxTV-a na dva telkaca stvar ide ovako (ovo se odnosi na njihovu ponudu), znaci ako podneses zahtjev za jos jednim STB uredjajem, treba tehnicar prvo doc da ti provjeri propusnost i sl., a onda sljedi zabavni dio, moras opet potpisat ugovor na 24mj s tim da platis uredjaj 300kn i onda sljedeca 24 mj jos po 40kn pretplate, znaci placas dvije pretplate za Max tv, pljacka!
Jedno pitanje za kraj, Ako kupim STb uredjaj (ne od t coma), i ustekam ga u drugi port za maxtv, oce to radit ili je samo jedan port otkljucan, pa se mogu fuckat. Hvala!

Možeš ne uzeti ugovor na 24mj i platiti STB 1500 i kusur kuna, ali 40kn mjesečno dodatne pretplate moraš plaćati. Ti slobodno možeš ubosti drugi STB prijemnik u drugi port, ali neće biti ama baš ništa, jer ti se treba omogućiti na tvojem korisničkom računu uslugu drugi STB....

Burko 10.03.2010. 10:03

Citiraj:

Autor Burko (Post 1566072)

mislim nije para, 65 kuna mjesecno, tj, 195 kuna za tri mjeseca. ali da su rekli "e, ali moras odmah sklopiti ugovor da uzimas maxTv", nebi rijeci rekao. ovako ih samo lagano pozdravljam i steram u 195 piksli marmelade :chears:. samo me zanima koliko je jos ovakvih kao ja, brijem malo veci broj :D
.

(namjerno sam sebe quotao, jer ima nastavak)

:care::care:

ne znam koja se gospodica/gospoda javila, ali zena zna svoj posao. dakle, ovaj mjesec dolazi pretplata na maxtv za cijelu kunu, kako je i bilo na akciji, da do 1.4.2010-e se placa mjesecno za 1. kunu. ja nista, opet na telefon i gnjavi SZK. zena mi sve objasnila, ona sitna pretplata za par dana sto mi je obracunata je uvazena kod novog racuna koji je smanjen za taj iznos (fino pise na racunu), i do 1.4.2010-e (znaci jos jedan mjesec, ovaj) mi se obracunava maxtv - za jednu kunu. prosla gospoda sto sam zvao prosli mjesec mi je 80% krivo rekla.....

uglavnom, ispravili su se sto su smuljali, sve tocno kako je receno i jest na kraju. ipak jedan veliki plus, najvise zbog ove danas zene sto se javila jer apsolutno sve sto ju se pita - zna i odgovara 5/5.

luks 88 21.04.2010. 10:38

imam problem sa daljenskim,ne radi pola tipki,tipa trebalo mi je 20min da sa mučenjem probam upisati glavni pin,daljenski šteka,probao sam uzeti drugi i ista stvar, sve je spojeno na crni reciever i Siemens sx763.
Prijavili su kvar i rekli da je to problem ako imam Braviu imam ovaj modelhttp://www.sony.hr/product/t32-w-series/kdl-40w5500, da isključim pozadinsko osvjetljenje jer da taj senzor ometa signal daljenskog.

koja debilana :CoolRamb::rambo:

drugo pitanje:dal ima kakve razlike ako je reciever spojen preko scarta ili HDMI kabela?

Mar 21.04.2010. 14:17

Evo i mi uzeli MaxTv pa čekam da to govno stigne, a u međuvremenu imam pitanje.

Trenutno mi se router nalazi u sobi di mi je i PC, a provuka sam ethernet kabel do dnevnog boravka di je TV i na njega je spojen WDTV live.

Sad, kad dođe maxtv ne planiram provlačit još 20m kabela nego iskoristi postojeći kabel, ali da ne izgubim wdtv.

Palo mi je napamet da postojeći dlink router stavim u switch mode i prištekam na novi router (thomson?) i onda na dlink spojim wdtv i maxtv.

Da li će to funkcionirat?

Evo kako sam to mislija izrealizirat :)
http://www.imagesforme.com/upload/0fa20ea1.png

rendula 21.04.2010. 14:19

cini mi se da je netko pisao o tome na forumu tu i da je bilo nula bodova. ali nisam siguran, ne sjecam se tocno, nesto slicno je bilo.

nino 21.04.2010. 14:42

Mar, jedna je konekcija za maxtv, a druga za lan. To switch nemoze prepoznat, a ustekan je u router port za maxtv, tako da wdtv nije na mrezi po tvojoj shemi.

Zmaj000 21.04.2010. 14:42

Citiraj:

Autor luks 88 (Post 1626246)
imam problem sa daljenskim,ne radi pola tipki,tipa trebalo mi je 20min da sa mučenjem probam upisati glavni pin,daljenski šteka,probao sam uzeti drugi i ista stvar, sve je spojeno na crni reciever i Siemens sx763.
Prijavili su kvar i rekli da je to problem ako imam Braviu imam ovaj modelhttp://www.sony.hr/product/t32-w-series/kdl-40w5500, da isključim pozadinsko osvjetljenje jer da taj senzor ometa signal daljenskog.

koja debilana :CoolRamb::rambo:

drugo pitanje:dal ima kakve razlike ako je reciever spojen preko scarta ili HDMI kabela?

Hahahah ja imam Philipsa pa su mi rekli da moram ugasiti tj sve zivo u tvu da nemam problema....ja pogasio + sto sam trazio novi uredjaj kojeg su mi dali.

luks 88 21.04.2010. 16:00

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 1626455)
Hahahah ja imam Philipsa pa su mi rekli da moram ugasiti tj sve zivo u tvu da nemam problema....ja pogasio + sto sam trazio novi uredjaj kojeg su mi dali.

kaj si točno pogasio sve?, ja ću probati ugasit to pozadinsko osvjetljenje za par dana kad dodem doma

dal je netko još imao problema sa Sony Bravia+maxtv?
im li razlike u spajanju recievera sa scartom vs. HDMI koje su razlike ako ih ima?:chears:

danij3l 21.04.2010. 16:03

da, dinamički kontrast pravi probeme s daljincem

luks 88 21.04.2010. 16:09

Citiraj:

Autor danij3l (Post 1626538)
da, dinamički kontrast pravi probeme s daljincem

čekaj jel taj dinamički kontrast senzor koji automatski podešava pozadinsko osvjetljenje prema okolini?,ja tak nešto imam isto na Sony LCD monitoru

Mar 22.04.2010. 18:56

Evo stiglo - uređaj Scientific Atlanta??
Nije li to govno od aparata i nisu li ga zaminili sa onim malim crnim Siemensom?

Kako to da sam ja dobija ovo :D

Također, budale nisu poslale router, iako službeno imam samo Siemens C-010 modem (trenutno koristim posuđeni DLink sa flashanim firmwareom)... koji biseri...

JuiceBox 22.04.2010. 20:08

Trebao si dobiti crni siemens, ja ga imam vec ohohoj. Neznam dali si im se obratio za ruter pa zato nisu donjeli ;) .Btw jel zna itko ista o onome 2 maxa na jedan prikljucak, cuo sam da se moze al da se placa 300 kn jos jedan uredaj i dodatnih 40 kn na onih 60 ?

Burko 22.04.2010. 23:15

Citiraj:

Autor Mar (Post 1627460)
Također, budale nisu poslale router, iako službeno imam samo Siemens C-010 modem (trenutno koristim posuđeni DLink sa flashanim firmwareom)... koji biseri...

jesi vec dobio router od njih, bio/jesi na adslu? ako da, mislim da ces jako tesko dobiti novi router, tj jedino na placanje. to sam i ja mislio kada sam uzeo maxtv u 9om mjesecu, da ce napokon dlink zavrsiti u zidu, kad klinac - dobivas router i receiver ako nisi uzeo prije - adsl. ako si uzeo adsl, onda se podrazumjeva da imas router koji podrzava maxtv i adsl (mislim da samo stare kasde mjenjaju), i laganini pusing.

no, ipak me sreca malo liznula pa sam prakticki dobio besplatno bijelog siemensa onog veceg koji mi radi 5/5 s obzirom na dlink. thompson bi bio jos bolji, ali se poklonjenom konju ne gleda u zube :D.

Jelc 22.04.2010. 23:36

Citiraj:

Autor Mar (Post 1627460)
Evo stiglo - uređaj Scientific Atlanta??
Nije li to govno od aparata i nisu li ga zaminili sa onim malim crnim Siemensom?

Kako to da sam ja dobija ovo :D

Ja sam dobio i router (i Atlantu:D) ali mi je već bio istekao ugovor za DSL...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:32.