![]() |
kakva tekma !!!!!!!!!!!!
|
odo gledat..
|
Citiraj:
|
Pa nemreš vjerovati kakve su to panjine Česi, ali nisu niti zaslužili tu pobjedu. Uff sada nesmiju doci do gola Česi.
|
Švica pobjedila Portugal 2:0
A Česi...bože koje su to panjine:D |
Ajme Meni!!! Koja Tekma!!! Turci Nisu Normalni!!!! 2:0----2:3
|
ma Mi ih dobijamo 3:0
boriti će se oni ali mi smo tehnički puno jači 80min dosadna tekma, a onda bljesak |
hbar
Je...al gadni su turci, braca altintop, nihat....asik, arda turan..nece bit lako!
|
Turcima je danas bio dobar dan...zveknuli tri gola Česima i Yakin dva komada Portugalu:p
|
mislim da nismo mogli bolje proći...imamo slabijeg protivnika,ostali bez golmana,kreatora igre aurelia i još im je jedan ozlijeđen...3 prvotimca manje + psihički i fizički umor.
E to se zove temelj za optimističnu prognozu :) Eto nas u polufinalu...mogli bi ih razbit.Objektivno su Česi puno kvalitetnija momčad...no stisli su ih Turci,psihički su pali i naguzili ih s 3 komada u mreži. |
Svaka čast Turcima,imaju to srce i želju:respekt:,ali mišljenja sam da protiv nas nemogu.
|
Ovo je tekma bila!!! Kakva borbenost Turaka, jedino mi nije jasno zakaj je Baroš dobio žuti...
Gotovi su kada ćemo igrati s njima. :D |
Citiraj:
|
Ja stvarno neznam zašto se Turci vesele :D:D Česi nisu htjeli na nas,pa stoga kužim poraz :D
Citiraj:
|
Da...za njega je prvenstvo gotovo :) .... e kaj ne da sad svaka momčad ima bar jednog Brazilca! Sad su Brazilci IN, možda i ja jednog nabavim za po doma !!
|
Citiraj:
|
Hrvatska - Turska
Beč :) 1683, ;) |
Odlična utakmica bila, onaj zadnji gol Turaka je stvarno potez i po' dana, a Cech - jebga događaju se i najboljima. A i lopta je bila skliska. Nije da ga branim ali dobro je zaje.o stvar :D. A ono na kraju čista komedija, onaj lik navuče rukavice i totalno se uživi u ulogu ko pro golman :D.
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Uzmi i meni jednu ak te ne uhvate. :lol2: |
tekma je bila predobra,s 2:0 na 3:2 se ne dogadja svaki dan,mislim da je čehe zezno čeh,zbog drugog gola,a samim time je pala i cijela momcad...turci nemaju golmana i dosta su se umorili i imamo vise sanse da ih pobjedimo...
ovakvu tekmu nisam jos dugo gledal :) |
Citiraj:
|
ponešto o mjerenju pretrčanih kilometara:
http://www.ep-2008.com/clanak/kako-i...re-nogometasa/ dakle, kamere prate igrače... |
Vidim igraju fm :D
|
Austrijanci kure vatricu po novinama:D
Napadač Martin Harnik: " Čini mi se da će doći do trenutka kada će se usrati u gaće. Ako iskoristimo prilike, Nijemci će obući odijela i krenuti kući" Član stručnog stožera komentira 5 mjesto Njemačke na Fifinoj ljetvici : "Mogu si to zabiti u guzicu" :lol2: Brijem da bude veselo na tekmi a budući da dolazi još barem 50-ak tisuća švaba imati će i murja posla. Pootovo ako švabe popuše:) |
ja bi htio da austrija prođe i da pobijedi portugal i da ih onda mi razbijemo u polufinalu :D
ma zapravo austriju smo već pobijdeli, bolje da razbijemo portugal :D al prvo da turke dobijemo 3:0 :D btw. danas ne prognoziram, nemogu dati realnu prognozu :D |
Lajav je taj austrijanac ako uzmemo u obzir da im repka baš i nije neki dream team!
|
Ovi turci nakon tekme su previse u nebo otisli, istina nepredaju se lako ali uz nedostatak prvog vratara ozljedjenih i pozutjeli tesko da mogu nesta napraviti protiv nas. Isto tako su se i svabe uzdizali pred tekmu no brzo su pali. Kao sto se kaze , ko visoko leti taj obicno nisko pada. Nadam se da tako bude i u petak .
U novinama su izjavili nitko ih sada nemoze zaustaviti :D presmijesno :D |
Citiraj:
|
igra-li-se-slaven-bilic-povjerenjem-navijaca/
Našim novinarima nikad ništa ne valja. Samo da je kritizirati:bonker: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |