![]() |
Citiraj:
Btw, kako sam jednu vecer bio bez se515 (mog sam poslao jr-u u ZG) ubacio sam onaj Huawei router i nisam mogao igrati online koliko je laggalo. Ping je bio ok. 150kn za router koji stvarno savrseno radi nije mi problem dat. I zippo je takodjer svog flashao i sve ok. Edit: I Lihto. |
ma ocu kitu kupovat novi:D yebat ću im sve kad im doletim u shop:D
|
zahtjev za zamjenu modema, samo spomeni router mode i vec ce znat zasto mijenjas :)))
probo netopiu, probo huawei, ni s jednim problema u router modu |
huawei 880 je mala izdržljiva grijalica koja radi bez problema :)
samo šteta šta nema wifi |
Citiraj:
|
@ nino i ostala ekipa koja je flashala se515 s openwrt
gdje se mijenja annex? |
Citiraj:
|
ma ucinilo mi se da sam negdje (na ovom topicu) procitao da ima tu opciju u web konfiguratoru da se mjenja izmedju A i B annexa. (mislio sam promjeniti annex pa da ga malo tetiran na t-comu.)
nista. hvala. |
jel vam se nije htjelo spojis prije kojih 10 min? neki ppp eror ili tak nes...nes sa provajderom?
|
jel vam danas ping malo veći nego inaće ?
200-300 :D |
Citiraj:
|
Ping prema www.iskon.hr mi je oko 120ms, inače oko 20ms... Koji je to k...? :fiju:
|
Citiraj:
edit:na trenutke kad refrešam servere u xfire-u jedan njemački server mi pinga 5-20-36 pa se vrati na 200 i tak,, uglavnom nemogu vjerovat da su tak mali pingovi,,da bog da ostane tak :D |
e frende nismo mi te srece ovdje...
sad je ping 350 i ne pada :( edit 19:15 ping je sad 400-450, ma divno... |
evo zvao sam ih, kaze lik da znaju za problem i da bi trebalo bit otklonjeno tokom veceri.
Zivi bili pa docekal ^^ :D |
|
:Dping 33 pitao sam szk dali može :Dmanje:Machineg:
|
Siguran sam da se o ovome pisalo, ali nemam volje tražiti sve ove članke. Frend je dobio D-Link 684 (t-scum), a ima Huaweija. On bi htio wlan. Pretpostavljam da se D-Link može preflashati na Optimin aneks protokol i onda direktno spojiti na OptiDSL. Može li mi netko to potvrditi i dati link za taj firmware?
|
Evo jučer dobih Optimin flat, najmanja brzina. Nažalost, imam dosta problema sa vezom, lampica od ADSL-a stalno treperi, moram po 5 puta refreshat stranicu da mi je otvori. Modem je Edimax. Od T-coma su mi ostali modemi Elcon i Kasda, mogu li njih nekako upogonit za Optimu ili cu morat zvati SZK?
Inace, nije mi bas drag ovaj Edimax modem, mogu se spojit jedino priko mrežne kartice, a kad upalim komp, već sam na netu. |
Citiraj:
|
Optima mi napokon dostupna, e sad da vidim dal sam shvatio.
Dakle 149 kn flat+tel pretplata. S T-comom više nemam nikakve veze? |
Citiraj:
3072/512 Flat + tel.pretplata + impulsi = 219,00kn prosli mjesec :D Welcome! |
jel imaju kakvu namjeru dizati nam brzine???
|
|
a koja je opce razlika između optiDSL i ADSL traffic??? Osim što je ovaj drugi skuplji???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel se može kako flashat se555 da radi kao modem na optimi (vjerovatno ne), ili ga mogu ukopčati da radi zajedno s optiminim modemom? |
Citiraj:
Bridgat ga vjerojatno mozes, tako sam ja se515 dok nije izasao firmware. Btw, prodas ga i nadjes se515, svako tolko se pojavi koji na trznici. :chears: |
Citiraj:
|
cekaj jer optima dizala brzine ja imam 1mbit flat + pretplata tel 150 kn!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38. |