![]() |
Zainteresiran sam, poslao sam ti PM
|
To stavljate njemacku adresu, meni pise da ne moze u hr.
|
Citiraj:
|
Ako će netko naručivati i ja bih se pridružio...
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Koliko vidim na Amazon.de, Amazon Fire Stick 4K ima dostavu u Hrvatsku. Ne treba ići preko mailboxa.de. i piše dostava za cca 3 dana. Ja nedavno naručio ethernet kabel za svoj Fire 4K i došao mi za 3 dana na adresu.
|
Samo u Austriju i Njemačku dostavljaju Fire Stick.
|
tko ima mogučnost nega ode u mediamarkt
po 20€ su i neograničene količine |
|
Citiraj:
|
da, propast češ sa 2 eura jel ?
ti čekaj pa kupi po 60e btw preko weba ide samo 5 komada al direkt u dučanu ide 10 komada bez problema .. provjereno sad samo da ja nekog upecam za 20 komada barem .. ako još ima .. jer grabe se na kontenjere |
Citiraj:
Aj se schilaj malo. Nije stvar u propast nit išta nego samo činjenica da nije po 20 4k verzija. Naručio sam pred par dana već fyi. A i ak se ne varam Mediamarkt nema dostavu u HR, a na Mailbox odbiju dostavu najčešće. |
A šta će ti 20 komada?
Zaleti se do Graza pa dovezi pun gepek :goood: |
Citiraj:
Preprodaja tu na oglasniku, njuškalu i inim oglasnicima po cca. 300 kn/komad. |
Citiraj:
A di pa ima 4k model za 20€? Nigdje Ide ti ovako Lite/normal/4k 20-25-30€ 20komada trebam za projekt Novi mineri :) |
Pa svi tu razgovaraju o firestick 4k i ti si uletio s informacijom da je u mediamarktu 20€ i sad se čudiš ko hadezeovci dok ih pitaju di su pare
|
Hdz zna gdje su pare
Kod ovaca, koje treba šišat Kakav narod, takva vlast Sami smo ih birali jelte? Ajmo dalje… jel tko ide u graz? |
Citiraj:
E pa ovo i mene zanima ...može li se majnati na njemu ? kolike su zarade ??? Imaš li nešto opširnije gdje,kamo ,kako s čim ???Mora li biti 4K model ili mogu i ovi lite modeli ? |
Dajte, pali vas sa majnanjem. Treba mu za klijente :D
|
|
Sve je to meni uglavnom kozmetika, tj meni premali napredak u odnosu na dosadasnju verziju, jer ono najvaznije sto trenutnoj verziji fali je premalo mjesta za internu pohranu, koja je i na ovoj napuhanoj verziji ostala ista - 8 GB :(
|
Caka je, da taj uređaj sluzi za multimediju
Cloud sustav, pa je bitno da amazon programi rade Tebi kao korisniku ostane 3,5-4gb Što se vrlo rado popuni samo od sebe na 1gb prazno Amazon screensaver popuni mnogo |
Što će vam veći prostor za internu pohranu na firesticku ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ga
https://www.amazon.de/-/en/dp/B08MT4MY9J 65€ Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš jeftino doskočiti ako baš želiš internu pohranu, usb otg splitter koji košta 15-20 kuna i usb stick kapaciteta kojeg trebaš samo uštekaš. |
I meni pada popcorn na pamet kao jedini primjer gdje mi je fizicki falilo prostora. U tih godinu dana s ftv 4k imao sam uvijek oko 1.8-2 GB free, a na njemu sam svasta vrtio/streamao (iptv, netflix, yt, hbo, f1tv, plex/kodi, ted...).
Imao sam i otg + usb stick + lan adapter, ali ne mogu se sjetiti da mi je ekstra prostor pomogao u slucaju popcorna, ne znam je li se moglo definirati vanjski prostor za pohranu unutar popcorna. Znam samo da iz nekog razloga nisam vise koristio popcorn. |
Nekako mi je čudno da multimedijski uređaj u 2021.g. ima samo 2Gb rama.
A ni portovima se nije razbacao - HDMI output i microUSB za napajanje. |
Citiraj:
|
slazem se firestick nikad nije zastucao plus nakon sto se prosiri usb memorijom storage prava je mala zvijer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |