![]() |
Jel tko kupovao dionice americke preko revolut tradinga? Iskustva? Vidim da me trazi OIB prilikom registracije za trading
|
Par puta već.
Samo za info možeš kupovati jedino u dolarima. |
Jel imate kakvu zaštitu u slučaju da Revolut klekne ili odu i pare i dionice?
|
Citiraj:
Ali ono, paziš da nisi previše izložen, odnosno sa svime. Fakat koristim puno Revolut, i maltene sve plaće koje imam/dobijem idu gore pa s njega trošim. Ali opet držim neke stvari van njega. Doduše, istu stvar radim i sa PBZom, ne držim ni tamo sve pare. |
Citiraj:
Dionice pretpostavljam da nisu, ali bi ti trebao biti i vlasnik dionica, a ne Revolut. U biti to me zanima. Da li su dionice i dalje tvoje ako Revolut klekne ili piši bye bye. EDIT: https://www.which.co.uk/news/2019/09...ime-to-invest/ Znači, barem u trenutku pisanja članka, Revolut nije banka, pare nisu zaštićene. Kao Revolut ih mazi i pazi, ali država niti jedna ne odgovara za njih u slučaju problema. Ne piše što je s dionicama. |
Dionica nema veze sa zastitom drzave jer onda po tome i kritpo moze u istu skupinu
Ulozis pare u neku shitaru i odose pare i sta onda....kme kme drzavo vrati pare? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
samo u čarapi, ako i to
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Lenovo TB3-850M using Tapatalk |
Sa cryptom su malo u*rali motku. Možeš ih kupovat i prodavat. I ništa više. Ne možeš ih prebaciti nekamo u svoj cryptowallet. Stoje na Revolutu i ne mrdaju. I svaki put kod prodaje/kupnje uzmu masnu proviziju.
|
Citiraj:
Zato jer ne kupujes nista vec se “kladis” na cijenu. Prevara ugl Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Evo ako netko ima klinca koji je dosao u dob gdje bi dobro dosla kartica a ipak treba kontrola troskova :)
https://www.cnbc.com/2020/03/18/revo...-children.html Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk |
To sam ja htio svojim klincima, ali iz razloga da im ne moram pare ostavljati, samo im prebacim na karticu da si kupe doručak, kiflu, sok...
Pregledam kada bude dostupno i za nas. |
Smanjio se minimalni topup, sad je 70kn :)
|
I poceli drk* s topupovima i verifikacijama? Nadoplacujem s pbz-a vec skoro godinu dana, imao auto topup, sve tiptop. Sad me pita ccv broj i withkey verifikaciju. Malo tlaka ako potraje
Sent from my SM-N960W using Tapatalk |
Meni to jedino ako u nekom trenu izgubim internet.
ovako me više ni ne pita za ta sranja |
A dobro, da, drugi put me nije pitalo. Min topup mi je još 90kn, al manje bitno
|
Citiraj:
Dobili su novi vizual, tj. imaju novi logo. EDIT: vratili i meni topup na 90 |
Nova aplikacija - kod mene i dalje 70 kn minimalni iznos uplate (nisam ni skužio da su smanjili sa 90).
|
|
Meni sa updateom 70 minimum. Najs
|
Pazite ekipa na phishing mailove...upravo dobio s nekog revolut-helpdesk.uk ekipa koristi situaciju samo tako!
Sent from my starship using subspace comms |
kak izgleda to daj na sshotaj :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my starship using subspace comms |
Ekipa Revolut nema dodatni security check za Online kupnju? Nešt tipa kao Zaba Mastercard SecureCode. Znam da je znalo prije stici push-up na mob da potvrdim kupnju, al sad vec dugo vremena nista
|
Citiraj:
Ali to nije do njih nego do pojedinih trgovaca. Ako oni uvedu, onda ti digne push u kojem te traži da odobriš transkaciju, ako ne, ne... |
Meni to nikako ne ulazi u glavu, koja je logika iza toga da trgovac traži sigurnost za kupca?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |