![]() |
Devizni velis te ne zanima?
Jer vas tu netko plasi sa poreznom I pricama :) Sve rekla / kazala ekipica, bez dokaza |
Citiraj:
|
Ja ne mislim nista dizati bar godinu dana al imam fetish na kartice cisto da ih imam, sto bi se reklo da ti sutra zatreba lova za lijek s par kartica vadis trenutno 5,10,50,100tkn ono dzabe gledat lovu na mobitelu ako ne mozes do nje:fiju:
|
Ja bi ipak rekao
Da ovi sto nemaju nit 100$ namajnano Ti su ovdje sa karticama naj glasniji A ovi sto mlate lovu, sute i mlate dalje |
Pa sve si rekao s ovime :)
Usporedi svoj i moj broj postova.. ;) Sent from my MHA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
sta je uplasile te razne price oko fee? sve je to bajka bez dokaza itd.. svako radi sto misli da mu je najbolje i neznam sto to tebe brine i kolko ko zaradjuje. postavio si pitanje nisi dobio odgovor i onda postavis opet isto pitanje. eto sad si dobio odgovore:) meni kartica super odgovara- tebi devizni - eto svi sretni i zadovoljni. |
Citiraj:
|
Naručio Skrill 28.01. i još je nema. :/
|
Citiraj:
Your request was validated on 27/01/2018 Your card is on the way and should arrive no later than 09/02/2018 |
Ni mojem ali ja sam 29. Narucio
|
Ne panicarite siguran sam da nisu uzeli u obzir tromost rvatske poste i da kuverte leze vec bar 3-4dana kod nas u sortirnici:D
|
Meni doslo za 6 dana od dana narudžbe. :chears:
|
Odgovorili su mi da čekam do 23...
|
Ak se ne varam meni je rok dostave bio duži nego kaj je sada vama. Bude došla.
|
meni je i skrill i mister tango stigao za cca 2 tjedna
|
Citiraj:
Koje ovaj pastor Ranez veze ima, to je show :D :p EDIT: Evo došao s posla i dočekala me :) |
Moja skrill naručena 29.1 stigla danas
|
Jel tko verificirao Neteller? Evo ja sad poslao documente pa javim koliko im treba. Pa cu onda naruciti karticu, mislim da sam procitao da je to isto ko skrill, ak se ne varam.
|
Skrill kartica naručena 25.01., stigla danas.
Upravo kupio bonbon bon od 11 kuna i Skrill naplatio 1.56 EUR. |
Jel svi na skrill uplaćujete kripto preko bitpande? Kolika je razlika između slanja direktno BTC na skrill i slanja BTC/ETH preko bitpande? Jel ima nešto treće?
|
Citiraj:
|
Na netteleru prosla verifikacija u sat vremena, narucio karticu i kaze za 2 do 10 dana da ce doci, nemogu da vjerujem da su tako brzi.
|
I koliko na kraju uzmu? Kad recimo vrednost od 100$ prodaš na bitpandi, pa prebacio na Skrill i digneš na bankomatu?
Koliko u biti digneš od tih 100$? Meni isto stigla kartica. Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Sinoć sam prebacio btc za 106 eura sa coinbase na gdax i pretvorio u ltc. Ltc prebacio na bitpandu i stiglo na skrill 98.7 eura . Jbg imaš btc u ltc pa ltc na bitpandu pa ltc na skrill. Bitpandin tečaj nije savršen i tu gubiš najviše
|
Ja sam direktno sa coinbase prebacio ETH za 70.19 €, na skrill sam dobio 65.18 €.
Kartica mi nije još došla. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al sad imam problem sa bitpandom . ne radi im sell :( We are very sorry to inform you, that Selling Cryptocoins is disabled right now. Please try again later. zna netko neku drugu mjenjacnicu koja salje na skril? |
Cek, kako je sad disabled? Upravo sam prosao process verifikacije na Bitpandi i stvarno govore Hrvatski.
Ali sad me ovo plasi da nemogu prodat i napuniti svoj Neteller? jel to privremeno, par sati ili do daljnjega, jer to vec bilo tako ili ce to potrajati? |
Card limits
Currently available for purchase: EUR 2700.00 (50 transactions remaining) Currently available for cash withdrawal: EUR 900.00 (10 transactions remaining) sto bi ovo znacilo za skrill? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |