![]() |
Citiraj:
Daj mi par minuta... p.s. pls prije fleshanja testiraj sa stockom da vidimo razlike |
Haha radje si sam narapravim, ima tutoriala na netu ;P
Evo testiram zec upravo 260-275 bez overklokanja.. ne radi mi afterburner nesta.. probat cu s trixx hm.. Eth cu sad probat.. |
Ne buš napravil tako kako ja mogu :D
Evo, testiraj, ako radi dobro javi da poboljšamo :) http://www.filedropper.com/fripperms...gamingxhynixoc http://www.filedropper.com/fripperms...mingxsamsungoc p.s. testiraj eth posebno i eth+pasc |
Zahvaljujem :D
Evo pustio sam sad eth+pasc pa ce mo vidit.. ETH+PASC 20-22mh + 300-330mh |
Od hvala se ne živi :P
1C4ErsG4nARqiXnPbvcUzGZDwid4JXgtUw :D :D Citiraj:
|
Ja danas uzeo još 2 komada MSI Armor RX470 OC 4GB (sutra dolaze) i prodat ću GTX970 :D
Nakupio sam si socket 775 ploča: Asus P5B x2 DFI LP DK X48-T2RS Abit IB9 Intel D965 Gigabyte EP45-DS3R I Abit KN9 Ultra uljez sa socketom AM2 Kod mene je ovakva situacija: dual RX480 - 24.5 Mh/s eth + 380 Mh/s pasc RX470 - 21 Mh/s eth + 330 Mh/s pasc solo eth RX480 - 29.2 Mh/s RX470 - 29.9 Mh/s Zasad sam ostavio RX480 na dual mineru, a RX470 solo mineaju eth @ Shamanix - ovo brutalno izgleda :goood: :D |
Rekao si da budeš stao :D :D Ajmo sada svi slikice...da se kujcimo ko ima više i jače :D
|
Je da, tako sam i ja mislio... Odoše novci, koje sam čuvao za lakiranje auta, na grafičke kartice :roller:
|
Haha.. navuko se maxonja.. ovisnik pravi :D :goood:
|
Da hoće to tako...samo polagano, da ne bi u krivom smjeru otišlo ;)
|
Koji je pravi smjer, a koji je krivi? :lol2:
|
Mislim da je pravi da napraviš rig sa npr 5 grafi i onda čekaš ROI, kada ga napraviš onda od zarade ulažeš dalje...
|
Sada će biti 6 grafi i to bi trebao biti definitivno kraj zasad, nema se više niti financija trenutno
Ove socket 775 ploče sam nakupio za buduće rigove ili ako neka od trenutnih prdekne, a i malo me nostalgija uhvatila pa nisam mogao odoljeti recimo za ovu DFI ili Gigabyticu najviše zato jer se jako jako teško naleti na njih da se prodaju... :fiju: |
maxonja, jesi ti još dodatno s nekim programom ocao grafe ili je ono samo čisto moj bios? Jer predobro mi je nekako ovih 29ETH na RX470
|
Moze li svaka maticna koja ima vise x1 pcie portova pomocu raisera postati maticna pogodna miningu? Naletio sam na neku asus 775 maticnu sa 4 pcie x1 porta i nekako mi je sumnjivo da to sve moze tako radit
|
Max, koja ti je memorija na rx470 i s kojim taktovima dobijas +29MH ?
Kod mene je situacija sljedeca: Samsung radi na 29mh al se rusi.. morao sam ju spustit na 27.9MH da radi.. Hynix mi sad evo radi na 27.8MH trenutno.. Sad cu se probat poigrat jos malo pa mozda izvucem i ja +29MH :kafa: |
Citiraj:
Nisam tvoj BIOS stavljao na RX470 nego sam ga ja editirao Citiraj:
http://thumbnails117.imagebam.com/53...0535274114.jpg Ova prva mi spušta takt ponekad pa zato padne na 29.1-29.2 Mh/s |
da...zato i imaš tako visoko. V i power tune si povečavao?
|
Fino.. moje rade na 2000 na ETH ali ZEC se rusi.. ZEC radi na 1900, tak da sam spustio..
Sad cu probat core dizat da vidim dokle ce ici i kakve su razlike u hashrateu.. |
Citiraj:
|
Imaš dobre grafe....
|
Još da budu takve ove koje danas stižu nitko sretniji od mene :lol2:
|
Ako može odgovor za amatera, recimo da svoju 980 Ti stavim da rudari, koliko bi mogao zaraditi mjesečno, po trenutnim vrijednostima? Bez kalkulacije za struju...
|
Ovisi koju valutu rudaris.. ali izmedju 1$ i 1.60$ na dan..
Znaci u najboljem slucaju 48$ mjesecno :) |
Treba upregnuti zec pa vidjeti h/s za 980ti... ako je oko 400h/s moglo bi tu biti i 1.7/1.8$ /dan :)
@Gilbert5 Daj probaj upregnuti, skini EWBF's CUDA Zcash miner ili Nicehash |
EWBF "daje" 80-90 H/s vise od Nicehash minera.
|
Jedna lijepa vijest za nas rudare :) Napokon i u HR
Citiraj:
|
Citiraj:
Ruke u zrak! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:33. |