![]() |
+1
solidne partije ne razumijem zašto bi si ijedan klub dopustio poraz od hr klubova u ovakvom stanju |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inaće,kog dobimo,dobimo!Ne može se tu utjecat,ne! Inaće ,u sastavu za Deportivo nema Cristiana,Benzeme i Modrića! Mogli bi opet sjesti na ki..! A depor razbio jaki Sociedad u ponedjeljak 5:0!E moj Zidane! |
Rekli su da ga nema 4 mjeseca.
Zidane se opet nepotrebno zahebava, nema razloga da odmara osim ako moraju ici rijesavati neke porezne probleme :D |
Citiraj:
|
Da,kao piše da odmara igrače za klupsko sp!
Pa je.....za te momčadi koje tamo nastupaju Deportivo je space shuttle! Neka stavi malog Marijana,bolje će odigrat nego Ronaldo u srijedu!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
U vezi Kova,Kazo,Isco i Lucas! Predobro!:goood: |
|
Nevalja bez žutog okvira.
|
Fino je city stradao :p
|
A u kakvom sastavu igra,mogao bi i Real!
|
A dosta se i zajebavao Zidane, kad tad mu je trebalo doci jer je bas poceo pretjerivat sa odmaranjem.
|
Da,odmaranje za što?
Nevažno klupsko sp! Još jednom dokazuje da je lajbek trener.Dovedite nam Contea.:fuming: |
Ramos zvani Devedeseta!
|
Jaooooooooooooo!!!!!!:care:
|
uh real rješava 3 boda u zadnjim sekundama :D
|
:care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care:
|
lakše malo
enivej ovaj ramos nije normalan, lik ko da supermoći ima u zadnjim sekundama s tom glavom https://streamable.com/6acc |
Koje veselje protiv 16te ekipe, prajsles :D
|
Morao sam staviti tabletu pod jezik
|
Ma kakvu tabletu, tablete se piju do 90' ... nakon 90' samo elektrošokovi pomažu :D
|
Citiraj:
Ramos kapetanski vodio svoju ekipu :D šlager u 90' :D |
35 tekmi bez poraza ima zidan, rekord kluba
|
Real ove godine ne može izgubiti prvenstvo :) nema šanse.
|
Citiraj:
Citiraj:
Normalno da je jučer bilo kockanje ali sve je to u sklopu lijepe igre :D Ako ih zaobiđu ozljede ponovo osvojiti CL bilo bi ajme :D |
Citiraj:
Da je izgubio klasiko svi bi pljuvali po njemu da nema pojma.Ima sreće kaj ima Ramosa,samo to. Već je zbog tog kockanja ove godine prosuo bodove kad je odmarao Modrića protiv Villareala,ne? Ali dobro,ja svakom treneru Reala želim sreću ,i neka osvoji sve,pa makar i na sreću!:D Danas je opet turbo dan kaj se fudbala tiće!:goood: |
Sreća je sastavnio dio SVEGA i meni dan danas nisu jasni ljudi koji se izvlače na sreću/nesreću.
"Ti si imao sreće pa si dobio posao u XY firmi, a ja nisam imao sreće pa me nisu pozvali." "Imali su sreće jer je XY bio ozlijeđen." "Imao je sreće jer je protivnik imao nesreće." Spika iz osnovne škole :) |
Citiraj:
Uživaj u sezoni i gledaj nogomet :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |