![]() |
Citiraj:
thumbnail url -> copy&paste u post. |
Hvala !
|
Obožavam ove s thompsonima i 150 metaka na 2 fraga, sleđa :D
Mogli bi sljedeći put podijelit 2 tima: rifle vs ratata, tek tako radi fore. Tko je za? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
:rambo: Thompson sa 30 metaka u klipu :eek: Ovaj server je totalna diskriminacija za švabe, i k tome što britanci imaju više metaka švabe na spawnu imaju 1 ili 0 granata LOL :confused: |
Ajde jebeš te borbe sa tandžarama....:D ajte svi na AA i pravo oružje heheeeee
|
Citiraj:
|
Citiraj:
M |
Crkla Doza:confused: :fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: Kad ćemo na dozzzuuu :D |
Thompson bi i trebao imati 30 metaka to sto su ovi jadnici stavili 20:eek: drugo de pogledajte na sta lici bar kod amera pa to je uzas, definitivno su sjebali oruzija od amera jedino sto valja garand
|
Evo mene kući. Vraćam se na CoD2, trebat će mi malo da se vratim u đir...
Pozdrav svima, sretno u makljaži :) :beer: |
E sad je bila dobra makljaža:D :rambo: :beer:
|
Citiraj:
|
Koja makljaža da poludiš, sniperi po svuda i rusi sa PPSh užas !!!
Spawnaš crkneš i to po 5 puta za redom LOL:fuming: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: : hitthewa : baad : |
Ono sa dimnim bombama više uopče nije ni smiješno ni fora pa bi molio retardose koji ih bacaju čim se respanaju samo da drugima sjebu igru da to više ne rade.I bilo bi dobro nekako pitati te dečke čiji je server da stave da nema dimnih bombi.Pa to nije normalno,2min sam tražio izlaz iz neke male sobice,ništ ne vidiš:fuming: :fuming:
|
Citiraj:
|
Dimne : baad :
ono spawnam se, sve oko mene dim, samo vidim indikator 3 granate, ubiju me, opet se spawnam, idem, grune me neko sa granatom, respawnam se, stanem na granatu itd... i tako jedno 5 puta za redom :( |
Ja kao novopecen u singleplayer COD2-u,proso 3 misije (:cool: ) se iskusho u multiplayeru,i...nije proslo dobro :D
|
Nema covjeka 24 sata a tu vec naspamano 5-6 stranica :rolleyes: :D
Mene zanima kada cemo nabacit, nekako mi fali, na lanu smo se razarali al nas je bilo premalo:( |
|
Evo najnoviji rezultati sa bin-neta(ip 195.222.33.244)igralo nas je moj tim (u timu nas je bilo 2 a drugi tim ih je bilo 6)pa se na kraju napravio auto balansed
[img=http://img484.imageshack.us/img484/4218/shot00038hr.th.jpg] |
Citiraj:
I par rezultata: :eek: : nono : http://img286.imageshack.us/img286/1...00007zu.th.jpg http://img286.imageshack.us/img286/8...00027qd.th.jpg :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
Evo svima ako sam koga naljutio:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Ja krećem od sutra, tako da se vidimo...
Šta se tiče dimnih... inače ih ne volim, ali kada je onako sve u dimu i kada počne opća makljaža, e to je gušt :D Inače, favorites: El Alamein - shotgun i Brecourt - sniper. Ja volim ili skroz blizu, ili jako daleko, ovo mid-range mi ne paše :p |
Ima li uopće u planu kakva anticheat zaštita. Ili neki patch a da nije za dualcore? :rolleyes:
|
Hocemo baciti kakvu tučnjavu?
|
Citiraj:
LOL veki pa šta mračiš,kontam ja da ćemo morat neki lan nabacit uskoro |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:48. |