![]() |
Kad smo kod toga, jučer sam imao priliku probati malo g29. Nakon toga sjedam u auto i idem, i ono prečudan osjećaj u autu, totalno me prebrikalo, kao da sam i dalje u igri :D.
Inače, dost osjetan ffb deadzone, tako da mislim da ako budem uzimao volan da ću se morat isprsit za thrustmaster t300rs gt :( |
Tezina igre je iznenadujuca. Neki stageovi, koliko god na noz vozio i gadao zavoje, kasnim po 10ak sec ( walles, a znam ga napamet..), neki kao npr Grcka, par brzinaca sam na 2-3 sec zaostatka i onda sam jedan brzinac ivijek 15-20 sec brzi...Vozim jos offline, mozda upadnem u ligu za koji dan
|
A čuj ne možeš svaki puta proći identično stazu kao što ne mogu i ostali. Valjda je varijabilna težina kod AI-a kako bi dočarali da svi mogu pogriješiti. Samo ti dođi na evente pa da vidimo gdje si :D
|
Eto njube u pp-u sam de derao na početku ali na zadnjoj stazi raspad. Znam stazu napamet i opet radim iste greške svaki puta :/ Odradio si vrhunsko vrijeme u zadnjoj stazi.
Grupa A isto gluposti. Danas mi nije dan defenitivno. Ali pozitivna stvar je da nisam ni jednom gumu probusio :D |
Pp me baš isfrustrirao. Prva vožnja s greskama, pa onda ajde drugu valjda već znam stazu i onda neko prevrtanje ili let sa staze (odmah dok je auto u slobodnom padu - pauza - abandon run - i auto ne pretrpi štetu :D)
|
U tim ligama ima restarta? koliko?
|
Niti jednog :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim nuba kako pauzira na 0:01 i abbandona run :D :D :serem:
|
ujjj...pa ja po pola sata sat vozim jedan stage u championshipu ffs :D
|
Pa tamo i moraš tako jer drugačije ne možeš dobiti AI-a. Ovdje nitko ne kaže da moraš pobijediti već završiti sve do kraja, ako se dobro plasiraš usput to je samo bonus :D
|
Citiraj:
|
Nabavio xbox kontroler pa se joinao u lige ponovo.
Lakse je vozit nego na tipkovnicu sam se sada jos trebam i priviknut :) |
FTW :goood:
Ovako se ja osjećam na volanu kada vozim grp b u finskoj kao lik sa prve snimke. Nakon svakog skoka hvatam auto :D |
nube napokon sam te skinuo u f2 :D Si imao kakvih problema?
|
Ko se više sjeća :D
Mislim da mi je guma ošla na walesu, a ostalo valja zadovoljavajuće. |
Znači tu smo negdje :D
Nove lige. Kreću danas u 14:00 a završavaju u ned 00:00 Group 2000 https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-00 Group 1970 https://www.dirtgame.com/leagues/lea...c-ekspert-1970 Group R4 https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-r4 1. xlr - xlr 2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - nub 5. VandaL.pr! - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st 10. cro_ryder - fkfk2422 11. zgmmax - zgmmax 12. theo - Tejo 13. xGAME - xg4m3- 14. MadManBD - m4dm4nhr Ako nekoga nema na listi neka se slobodno doda. I dalje su aktivni pikes peak i enduro 2010. Pikes Peak https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-pp Enduro 2010 https://www.dirtgame.com/leagues/lea.../pc-ekspert-10 Finska --> 25.02.2018. - 11:00h --> 11.03.2018. - 00:00 - gotovo Wales --> 11.03.2018. - 09:00 --> 25.03.2018. - 00:00 Monaco --> 26.03.2018. - 09:00 --> 08.04.2018. - 00:00 Grčka --> 09.04.2018. - 09:00 --> 22.04.2018. - 00:00 Švedska --> 23.04.2018. - 09:00 --> 06.05.2018. - 00:00 Njemačka --> 07.05.2018. - 00:00 --> 25.05.2018. - 00:00 |
Dosadno doma pa se sjetio da imam u ladici sjcam i probao snimiti stage sa volanom u kutu :D
|
Dosta dobro, fora za vidjeti :)
|
Volio bi samo da je kamera nekako više iza mene da se vidi čelo volana ali nemam ju kako montirati.
|
@sale, super odvožena grčka na tom klipiću :) Super ga hvataš kad se otme kontroli.
Skoro ubio publiku u finskoj :D Spasilo ih drvo :D |
Uz to što nisi uletio u publiku još ispada da nisi ništa izgubio kako te je drvo uredno vratilo na cestu :D Kao što sam i rekao, igra te mazi totalno :D Da nisam morao krpati gumu taman bi imao 10 sek prednosti na kraju :fuming:
btw najveći gušt na volanu mi je to hvatanje kada izgubim kontrolu, filing je predobar. Na gamepadu sam mogao samo sanjati o tome i redovito bi se razletio. |
Malo mlade/stare legende. Meni najkarizmatičniji wrc auto iz novijeg doba. Šteta što su se povukli.
|
Citiraj:
Onda na kasnijim stageovima nisam tolko oprezno ni vozio jer sam vidio da nebuš mogao nadoknadit vrijeme :D Al zato si pp odvozio ko po špagi... Uz najbolje napore imao sam sekundu dve zaostatka i onda sam zadnji stage zeznuo na par mjesta i eto ti! Taman kad mislim da sam naučio stazu, izbaci me neki hairpin. |
Da, pp sam i sam bio jako zadovoljan kako sam odvozio. Možda sam u nekim zavojima mogao dosta brže sa manje kočenja ali bolje tako nego da riskiram i izletim. Sada da te vidim sa stratosicom :D
|
G29 je 1600kn na njemackom Amazonu.
|
1920 kn sa poštarinom....
Isto dosta s obzirom koliko je u mall-a bilo. |
Za postarinu uvijek nekog nađeš kome nešto treba u životu pa podijelite :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |