![]() |
Citiraj:
vec zalim one koji su kupili 980,a nisu cekali.:D |
Citiraj:
Pa još nigdje nema nikakav review.. Ništa.. Zbog cega bi rušili cijene? Zbog jedne grafe? :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Di su brojke? Dokazi? Linkovi? |
Fury X ce imati samo vodeno hladjenje,a verzije bez x su zracno.
Citiraj:
EDIT: Predstavili su 4 potpuno nove kartice i odlicne cijene. Sad samo treba pricekati bencheve. EDIT: Ako sam dobro shvatio Fury je jeftiniji 100 dolara od 980ti. Samo za vrijeme prezentacije dionice su im skocile 1.7% |
Lako za trenutne cijene, zanimaju nas brojke :D
Baš me zanima kak se ova nova memorija ponaša :) |
Citiraj:
Kad gledaš nvidiu i intel onda si pesimistično realan, nalaziš iglu u plastu sijena samo da AMD dobije neki plus, a sad vlada takav optimizam da ti na kraj pameti nije da se radi o nekakvim malverzacijama. Urokat se i gledati ne syncani live stream o predstavljanju yebene grafičke kartice, spamati po forumu svake dvije minute, nemoš vjerovat :no2drug::D |
Sad su drvosjece krenuli raditi drivere !!!!!!! wooooo :D
Spomenuli su 2006 godinu, u kojoj su izdali svemocnu 512 bit sabirnicu, a opet je 8800Ultra s njom obrisala kuhinju i kupaonicu... :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
No ajde da vidimo benčeve, može bit top po super cijeni i kupit će taj high end nekih 5% gaming populacije (kao i nvidia high end). Ako budu dobavljive u željenim količinama. |
Citiraj:
Potpuno novi proizvod. |
A što je reklamirao onaj što je kašljucao?
Ja pomislio da je Lisa reklamirala high end. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
wccftech |
nano izgleda kao elegentan način da se riješe čipova koji su djelomično neispravni :D
|
Želim ovu Nano i to jako :D
|
I mene nano zanima, ako se pokaze dobrom ,(cekamo benchmarke) , prelazim i ja na AMD.
|
Citiraj:
|
Ja i dalje stojim pri tome da će Fury pomesti pod s Titanom.
Ponavljam, molim Boga da AMD napokon lansira i dobre drivere uz ovo! I to za SVE Windowse od 7 do 10! |
Fury bi mogla biti jako dobra priča za AMD. Držim palčeve da pomuti planove nVidia-i i njihovim cijenama high-enda.:)
|
|
Daj ubacite neke slike od grafi sa te prezentacije ako ima
|
Citiraj:
LINK |
Da vidim po kometarima da neki cak prelaze sa Nvidije na AMD zbog nje :D kolika je tocno cijena te R9 NANO?
|
U kojoj sferi ti zivis gdje nema interneta i gdje je tesko ukucati r9 nano i pogledati stranice tipa eteknix, techpowerup itd itd?
|
Citiraj:
baš je pomela pod ono sa suhim močom... s tim da računamo kako će iduća arhitektura doć tamo negdje prilikom iduće pomračine sunca kako su počeli, a nvidijin pascal je iza ugla. nevezano za tabore - niš nisu napravili imho. |
Titan x je izasao prije tri mjeseca,a 980ti prije dva tjedna.
Ma jasno da nisu niata napravili,samo najbrzi single gpu na trzistu. Nista specijalno. Pascal je udaljen barem godinu dana |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |