![]() |
Diego Costa 2-0
Rooney crveni...ajmo raspad sistema :D |
Costa za 2:0. :)
Op op Šrek crverni. :D AJMOOO WHU! :) Svaki put me štrecne od sreće kad vidim 2:2 i onda tek skužim da je to Hull - M.City |
http://gfycat.com/PeskyWellinformedA...hinchillamouse
Šrekov crveni, za slučaj da netko nije vidio :D |
Problem koji se stvara samim pogledom na WHU postavu veli da oni nemogu zabit gol ni osmorici,a kamoli 10ici Unitedovaca.
EDIT: Willian 3-0 |
Lijepo ga je Šrek odradio. :D POŠTENO! :D
Evo i ovaj konj od Willian zabio. :D UNTI! :D |
Citiraj:
|
Ništa od West Hama,potvrđuje se moja teza da je to momčad u rangu Slave Belupa. Al otom potom.
Lampard u nekoj seriji a? |
Lamp očito ubija. :) Možeš i ti i svi reći kaj god ali čovjek zna zabiti gol. :)
|
West Ham je momčad za koju 75% "fanova" ne bi znalo
da nisu gledali debilni film sa onim malim iz gospodara prstenova. Od 2006 svaka budala urla "aj forever bloving babls"... |
Nikad lošiji Junajted je svejedno ispred Liverpula, ehhhhhh :D
|
Citiraj:
Odi stavi ručnik oko glave da budeš pravi MU fan. :D (ovo nije rasistička uvreda nego činjenično stanje) |
Da....za Inter City Firm nikad niko ni cuo a? :)
|
Možda nisu čuli ali su osjetili. :D
|
Pobjeda Uniteda, 8 bodova, bit će to sve dobro. :)
Tevez upravo trpa i dalje, Juve vodi Atalantu u Bergamu 1-0 :goood: Chiellini radi penal, Buffon se baca u donji kut i brani. Slijedeći napad Tevez zabija za 2-0 i dolazi na čelo strijelaca Serije A. Izvrsno! |
Bravo Chelsea,Juve,Real!
Btw,bit ce dobar junajted,al kad dodu momcadi iz gornjeg doma,vidjet cemo! Po meni Chelsea sigurno prvak! Isto vrijedi i za Juve! |
Messi danas zaokružio na 400.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: |
A kaj drugo ocekivat od navijaca haha madrida :D
|
Ja velim...Juve Bayern PSG Chelsea i za Španiju fakat neznam,vidlli bumo :)
|
Gledam Seriu A.
Inter-Cagliari 1-4, 44.min., još je i Handanović obranio penal. potop intera, jadan naš Kovačić u kakvom klubu mora igrati. :D:D |
Prvo poluvrijeme Inter - Cagliari 1:4...wtf? :D
|
Ekdal zabio hatrick, Vidić čelni čovjek obrane.
Još veli komentator da su mislili napasti naslov ove godine. :D |
taka igra...igra malog tigra :D
|
Kupili vidića koji već zadnje 2 godine nije odigr'o na nekoj solidnoj razini i oni mislili napast na skudeto.
Jašta, prije ću ja povalit Rihanu nego će Inter osvojit Serie A :D |
LOL
Interove i Milanove šanse za scudetto su jednake šansama mornara Kurska na zadnjem putovanju :D Roma se uvijek drži do prvog gostovanja u Torinu di redovito bere 3-5 komada u mrežu i onda nastaje psihički slom. Nešto ko Hajduk kodnas...nadaju se naslovu...do Svih svetih 1.11. kad su lagano na -10 :D |
Barcelona :p
|
PSG-Barca, lijepa utakmica.
Prvi primljeni golovi Katalonaca... Samo jedan vratar još ima clean sheet :p Maribor bravo :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |