![]() |
dal netko zna dal će net bankarstvo biti free, nešto su pričali u medijima ??
|
prvi put cujem. zvuci nevjerovatno...
AFAIK free bi trebao biti samo glavni racun, sto realno gledano i IMO je oduvjek i trebalo bit obzirom da je obvezno da ga hebeno imas. al ko danas od mlađe gen moze bit da nema net banking preko kojeg nas deru ko tutleke... |
Citiraj:
|
Da nešto se je pričalo o tome
https://www.google.com/search?q=besp...&bih=731&dpr=1 |
prije dva dana mi otkazala poslusnost biometrija u aplikaciji
uopce se ne pojavi da skeniram prst. Probao ugasit pa upalit, ali kad dodje da skeniram prst uopce se ne pojavi na ekranu da skeniram i ne mogu nazad aktivirat Naravno radilo prije toga. U svim ostalim aplikacijama radi revolut, keks, cak i MyWay radi |
poz. dali znate kako ide procedura gasenja racuna na PBZ-u (viza prepaid i ziro bi ugasio jer nemaju smisla uz revolut).
pretpostavljam da moras doc u poslovnicu. kolko cca naplacuju doticno? |
Besplatno je gašenje računa. Bar bilo prošle godine kad sam gasio usluge u PBZu
|
nemogu vjerovati lol.
a za napravit mbanking na mob-u, treba u poslovnicu (net banking imam, al koristim token, nikad jos preko moba)? edit: thx alister |
Da, moraš ići u banku da ti generiraju kod za aplikaciju. To su promijenili da više ne možeš bez toga.
|
vec neko vrijeme muku mucim sa tokenom rucnim od PBZ. stavim nove bat (2x cr2032) i on radi. nakon dan dva kod paljenja zamjenite bat. uredno prikazuje display i sve, al neda ic dalje nego samo ta poruka.
jucer zamjenio obe bat opet. jutros smece opet istu poruku. za pop. AFAIK novi mi dati nece jel tako jer ne postoji vise, a opet moram u banku za to, isto kao i za napravit mbanking, a to mi trenutno nije zgodno. |
Ne koristi tvom problemu ali me sjetilo :D
Moj token je slučajno proveo 2-3 godine na balkonu, kisnuo, bio pokriven snjegom, pola ekrana mu se jedva vidi, baterija gubi kontakt, treba ga stisnut u predjelu čipa da bi čitao karticu ali i dalje radi :D |
a eto. ma nije kod mene bat ocito. nesto drugo njega hebe, al mi nije jasno sta. i nije mi nikako jasno zasto to gofno ima 2 bat umjesto jedne, stvarno.
izvucem mu ladicu od bat. pustim vani min dva, ubodem nazad i normalno radi. razmisljam da ga otvorim i pocistim malo. btw star je moj isto valjda prek 10g. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |