![]() |
Kakvo pustanje? Sve da i ne igraju za ulogu nositelja, mislite da bi radi hrvatske pustili nekome? Ne gledam ni jednu utakmicu, ali nekako sumnjam da bi se talijani blamirali bespotrebno. Da im iz nekog cudnog razloga odgovara da izgube, naravno da bi pustili.
Ali u ovakvoj situaciji? Bezvezne price. |
Pa ne puštaju ali nemaju imperativ pobjede. Jer da imaju, nebi 5 igrača sjedilo Buffonu u krilu cijelo prvo poluvrijeme... jeltako?
|
Citiraj:
Talijani igraju, ne puštaju, ali se ni ne trude nešto posebno. Uostalom, nemaju ni razloga. |
Nasi bez glave iz repa protiv Malte, ipak je Malta kompaktna organizirana momcad...
|
Slovenci prenose na SLO2 (HD)
|
Talijanska publika počela zviždati svojim igračima radi pasivne igre.
|
Citiraj:
Sto se tice pasivne igre i bez neke vece zelje, sta ste ocekivali? Da ce ginuti i riskirati ozljede+kartone? Jea, rajt. Uostalom, nitko nam nije kriv osim nas samih, tj. nasih nadobudnih zvijezdica kojima je igranje za reprezentaciju cisti odmor. Sad jos neka popuse i u tim dodatnim kvalifikacijama tako da ce moci duze biti na moru sljedeceg ljeta :D |
Da se okrenemo nogometu....Češka gazi Nizozemsku s 3:1 i igračem manje :)
|
Talijani penetrirali.
Rep'stacija ide na Euro. |
Zasto se Conte toliko veseli golu. :D:fiju:
|
Poljubite talijansku zastavu.
Idemo na Euro... Šta rade Florenzi i Giovinco....:) |
Ajmo malta, ponovite ono sto ste napravili protiv Kranjcareve ekipe :fiju:
|
Sad bude smijeh kad Malta izjednači u nadoknadi!
|
2-1 Hvala, Conte! :chears:
|
imamo mi vise srice nego pameti
|
Pustise nas talijani :D
|
A jest im se posralo da prođu dalje bez dodanih.. eh
|
Gotovo, Talijani poveli....
|
Citiraj:
Gospodine Brko, molim da se ispričate svim štovateljima talijanskog nogometa. :p |
Nikad :D
Sutra slikam Irsku zastavu, taljanske nemam :D |
Čestitke našima na briljantnoj igri i direktnom prolasku na Euro. Pokazali su tijekom kvalifikacija da su jedna od najjačih momčadi Europe i s pravom računaju na prolazak skupine.
... |
PCE ne bojkotira? :D
Šalu na stranu, čestitke našima. Zadnjih 10 minuta po Mourinho-vski, noktima i zubima se čuva 1-0. |
Citiraj:
|
Citiraj:
lol Citiraj:
Ova igra je bila tako loša da me bilo bed gledat, mislim da su Maltezani cak bili iznenadeni koliko smo bili losi :D Ne gine nam zadnje mjesto u skupini i najlosija gol razlika ma kakva skupina bila :lol2: |
Citiraj:
|
Talijani upravo platitli grijanje i bnet, ja zadovoljan :D
|
Citiraj:
|
I ovim još jednim biserom iz Gulsove nepresušne riznice ćemo izvesti suma sumarum:
Kvalifikacije u grupnom sistemu za Euro 2016 su gotove. Kvalificirali smo se, to je najbitnije. Čestitke našima. Kvalificirale su se momčadi: Francuska (domaćin) Češka Republika Island Belgija Wales Španjolska Slovačka Njemačka Poljska Engleska Švicarska Sjeverna Irska Rumunjska Turska (kao najbolja 3.plasirana momčad) Austrija Rusija Italija Hrvatska Portugal Albanija U dodatne kvalifikacije idu 3.plasirane momčadi: Bosna i Hercegovina Ukrajina Republika Irska Slovenija Mađarska Švedska Norveška Danska Čujemo se kad krene "baraž" :) Edit: hvala Prkiju na obavijesti :) |
Što me niste podsjetili :D
Eto, možemo prokomentirati dodatne kvalifikacije. Mađarska nakon 30 godina na nekom natjecanju. Kak su pomeli Norvežane, tako bi se i mi sa njima mučili, stoga... majku mu... hvala Talijancima :D Bosna gubi na poluvremenu 1:0, no možda do kraja i dobiju. |
Tesko da ce dobiti, jer igraju uzasno. Irci ih agresivnosti totalno ubili, ne moze BH sastaviti 3 dodavanja. Morat ce ovaj njihov izbornik na poluvremenu mijenjati nesto, jer ako ovako nastave, samo ce primit jos koji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58. |