![]() |
Citiraj:
|
Imam dva slota slobodna na Netflixu,ko je zainteresovan neka mi pise privatnu poruku.
|
Tražim Netflix slot. Ponude na pm
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Koji font izabrati od onih ponudjenih u max velicini a da nije prevelik sad
|
Tražim Netflix slot. Ponude na pm
|
nudim netflix premium pretplatu 1, 3, 6 ili 12 mj.
na upit |
Tražim HBO slot. Ponude na pm.
|
HBO nema profile (slotove). Ima jedan profil
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam par slobodnih Netflix slotova,ko je zainteresiran nek se javi u inbox.
|
Također imam slotova.
Uzimam na godinu dana. 270kn uplatite i dobijete podatke o acc |
Nudim 2 slota, minimalno na godinu dana.
270 kunkosa |
Netflix
Citiraj:
2. Kako se obračunava cijena HBO GO u pretplati? Ako si pretplatnik i aktiviraš HBO GO za 40 kn sredinom mjeseca, paket će se naplatiti proporcionalno datumu aktivacije, dakle nećeš platiti puni iznos. To bi bilo to? Vezano je za bonbon. I daj mi reci, onda hbogo mogu koristit na tv-u ili je ovo vezano nekak samo za broj mob i moram samo preko mob koristit? Vjerojatno to nema neke logike, ali pitam za svaki slučaj. |
Imam par slotova slobodnih na Netflixu,ko zelite neka me kontaktira porukom.
|
E cic sorry tek sad vidim. Tako je, i u mene je bonbon, uzkem paket krajem mjeseca, naplate mi ovisno o broju dana, i odma deaktiviram. Da mi se iduci mjesec ne aktivira samo od sebe. Može se na TVu koristit.
|
Se jos kome font titlova na netflixu poremeti u odredjenim serijama? Na web sajtu nisam nikad nista cackao po tom pitanju, uvijek je bio odabran block font, klasika.
Prije nekoliko dana mi se u jednoj seriji poceo mijenjati font titla. Zanimljivo da se to dogadja u jednoj seriji (office), ali na druge tri random serije je i dalje klasicni block font titl. Ako odem na netflix web, tamo uredno pise da je odabran block font. Ako malo procackam postavke, sejvam, reloadam netflix app na tvu onda se i titlovi srede. To traje par dana pa opet na staro - ta jedna serija ima glupi font, ostale su ok... Ne kuzim koja je to spika. |
jel možda još netko s tobom pa on čačka?
|
jel jos uvijek aktualno da A1 throttla netflix?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nista, drago mi je da nisam jedini |
Ako netko ima jedno mjesto na Netlifx premiumu javite se, hvala
|
Ako netko ima viška 4K slot može na pm.
Zahvaljujem |
Moze i meni na pm za neki slot
Rjesim odmah kesu po dogovoru |
Također tražim jedan slot 4K....
|
Eto vas taman 4 ako stops nije našao :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
U Americi je već prije par mjeseci poskupio, a navodno uskoro kreće i drugo poskupljenje tamo, ako već i nije. |
Jel još uvijek šljaka kod netflixa ta shema da ide više različitih osoba na jedan acc? Nešto sam negdje čuo da će se borit protiv toga.
Kako bi uopće mogli stati na kraj tome? Na koji način? Jel mogu uopće kako to detektirati? From Tapatalk With Love |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |