![]() |
Citiraj:
|
|
Ali stavio si slike suareza??
Nesto ne valja :) |
Citiraj:
A Dortmund igra prekrasan nogomet, al jebiga ne stoji iza njega cijeli njemački nogometni savez i udruženje sudaca da ga malo pogurnu. Mora biti prvi DFB klub. :roller: |
Citiraj:
Da sudija nije pogurao zadnja dva kola, bili bi već na tri remija. Za zatvor : Roma je strahovito jaka, zanimljivo će bit za vikend. |
Citiraj:
k'o poklonjena tekma BVBu protiv Nürnberga, kad su zabili gol' iz nepostojećeg slobodnjaka ili još 2-3 druge utakmice |
Hejterz gonna hejt... da je sudija sudio kak treba Torino bi igrao s 9 igrača i nalupali bi ih tucet-0,da pogura za gol razliku. Ovako još slobodno možemo govoriti da smo i oštečeni u utakmici(ako si gledao tekmu,znaćete o čemu pričam).
|
Sutra liga prvaka. :D
ZenitStP-Austria Beč FC Porto-Atl.Madrid Ajax Amsterdam-AC Milan CelticG-FC Barcelona FC Basel-Schalke 04 Steaua Bukurešt-Chelsea B.Dortmund-Marseille Arsenal-SSC Napoli |
Bit će zanimljivo vidjeti Napoli i Arsenal :D
A i Čelski :P |
Mislim da mi je nešto nizak tlak ovih dana pa ću pogledati CFC. :D
|
Lukaku utrpao dva komada za everton. Kako bi taj bio dobar u cfcu, a ne fernanda i ostatak baletana. :(
|
utrpao 2 i imao odlicnu asistenciju. momak je zvijer, a dok je on u evertona jelavic moze iz hotela gledat tekme :)
|
Momak je dva puta bolji napadač od svega kaj cfc ima. :)
Najbolje da oni Drogbu dofuraju nazad i da uz njega stave Lukakua pa nek malac uči od starog Didija. :) |
Citiraj:
|
Pa ne treba. :D Trebaju im dva. :p Didi i Lukaku. :)
|
znao sam ja da ce vam falit Lukaku :D .. al dobro, mlad je jos, tek mu je 20, bit ce vremena za njega
Drogbu necete prezalit samo tako lako i brzo.. pogotovo uz ove "napadace" sto sad Čelzi ima XD jos nisam vidio eto'oa kak igra, jednom sam se ukljucio bas kad ga je vadio van.. jel bio cemu? |
Isto tako ga nisam gledao. :(
U WIGANu je Lukaku igrao fenomenalno, a čini se da će tako biti i u Evertonu. Čak je i u onim pripremnim utakmicama za CFC igrao jako dobro. :) |
jos ce njega ludi Murinjo dovest na zimskom prijelaznom natrag, ako bude ocajan i pred otkaz :D
ne znam kak funkcioniraju posudbe, i da li se mogu samo tako, puj pik posudba ne vrijedi, vratite nam naseg :D .. al ako bude ovako nastavio zabijat, a čelzi ovako igrat.. tko zna XD |
Citiraj:
|
Ja se nadam da bude. :) Čisto da postane zanimljivije. :p
|
Postoje li gdje hd linkovi večeras za arsenal vs napoli?
|
auuu topnici razaraju napolitance .. 2:0 vec
|
Arsenal je u strasnoj formi. Gaze i s pol gasa i s par rezervi. Nadam se da ce potrajat, i bez ozljeda. U Madridu ce dugo plakat za Ozilom :D
|
zasto bi plakali? isco koji igra na njegovoj poziciji igra izvrstno, i jos je spanjolac :p
|
u realu ne placu nikad, ni za kim.. to je masinerija za pranje love
p.s. ovaj napoli danas je tragedija.. brijem da je arsenal imal 70% posjed lopte. |
Celtic na zalost nije izdrzao do kraja.. bas mi zao
a Milan se ogrebo u zadnji cas za bod .. Penalotelli :D Arsenal odigrao jako dobro, prvi put da sam na miru pogledao cijelu utakmicu tog preporođenog sastava.. vidjet cemo da li ce trajat |
Arsenal mi je bio odličan u doba Eduarda(*koji je bio stroj tada!!), i nisam ih pratio bas...ovo večeras je ok. Ma njima Ozil diže moral totalno, sve slobodnjake preuzima odmah i lik se otkriva, ima mirnu nogu...
|
tip je njuska
|
|
penal za milan, penal za real neku večer, i crveni za celtic sinoc, pa to se ne sudi u županijskim ligama
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37. |