![]()  | 

igra netko uni 4? 
	 | 

Igra... Nick nemreš fulat;) 
	 | 

Piši još jednog za uni 4 - .ba iliti .com.hr 
	 | 

I jos jednog 
	 | 

navuko se i ja na Ogame :) uni 4, zgodna promjena nakon Utopie :beer: 
	 | 

koji su vam nickovi? meni je adi_ri..... je li nekom poznato? 
	 | 

Muad Dib u uni 1 i 4 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

tko je trazio resurse u uni3 , zed jel si ti trazio??? 
	 | 

Ima li tko u uni 5 da daje financijske injekcije: cheers2 
	 | 

Mort, zar si se vratio ???? 
	 | 

Dakle, ima li tko da prima u Uni1 u savez početnike? 
	 | 

I još jedno pitanje, ako mi flote napadaju različite planete, i vrijeme dolaska do planeta, odnosno napada je unutar pola sata razlike između njih, računa se kao 2 vala jednog napada napada ili što? 
	 | 

Citiraj: 

| 

aha, znači mogu napadati max. u tri vala pojedini planet dnevno, ali mogu napadati neograničen broj planeta 
	 | 

Citiraj: 

Ako ima jos neko u uni 1 molio bi pomoc. Lik Sheytan (6:61:5) me razvaljuje. Neka se javi bilo tko.  | 

Kako nekoga pozvati u savez? 
	Znam kako nekom ponuditi prijateljstvo ali kako i savez osim da on to sam ne zatrazi ili da ti posaljes kruznu poruku svima.  | 

Pa mislim da igrac bas mora zatraziti savez da ga primi. Mozda jedino osnivac saveza nekom moze poslati ponudu da se pridruzi savezu. 
	 | 

Ako tko igra u Uni 5 trebam hitno trejd!!! Dajem 100k metala za 50k kristala! Trebam hitno da si napravim flotu borbenih jer sam na 145. mjestu i imam dosta problema... BTW igram i u Uni 1, imam oko 17k bodova... 
	 | 

Pa kad imas tolko brodova daj malo napadni Sheytan (6:61:5). Napao me sa 90 borbenih brodova. 
	 | 

ljudi ako radite fs kao treba moze vas napast koliko got hoce i na kraju ce odustati jer nece imati profita... 
	 | 

Citiraj: 

| 

E pa ja sam rekao mozda - ja nisam osnivac saveza pa ne znam 100%. 
	@Komek - Pa ako trebam skupiti 800k resursa sta vi to sve trpate u transportere i radite fs?  | 

@Boopsy 
	Evo sad sam se prijavio, ali koliko vidim vi ste malo napredniji, ja sam tek krenuo...  | 

Citiraj: 

to drzis u zraku (i pravillno moras drzati u zraku), ne na planeti  | 

e jel ima neko u uni5 sa malo jačom flotom 
	trebam uslugu :)  | 

| 

jel igra ko u uni 2? 
	 | 

Citiraj: 

| 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |