![]() |
igra netko uni 4?
|
Igra... Nick nemreš fulat;)
|
Piši još jednog za uni 4 - .ba iliti .com.hr
|
I jos jednog
|
navuko se i ja na Ogame :) uni 4, zgodna promjena nakon Utopie :beer:
|
koji su vam nickovi? meni je adi_ri..... je li nekom poznato?
|
Muad Dib u uni 1 i 4
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tko je trazio resurse u uni3 , zed jel si ti trazio???
|
Ima li tko u uni 5 da daje financijske injekcije: cheers2
|
Mort, zar si se vratio ????
|
Dakle, ima li tko da prima u Uni1 u savez početnike?
|
I još jedno pitanje, ako mi flote napadaju različite planete, i vrijeme dolaska do planeta, odnosno napada je unutar pola sata razlike između njih, računa se kao 2 vala jednog napada napada ili što?
|
Citiraj:
|
aha, znači mogu napadati max. u tri vala pojedini planet dnevno, ali mogu napadati neograničen broj planeta
|
Citiraj:
Ako ima jos neko u uni 1 molio bi pomoc. Lik Sheytan (6:61:5) me razvaljuje. Neka se javi bilo tko. |
Kako nekoga pozvati u savez?
Znam kako nekom ponuditi prijateljstvo ali kako i savez osim da on to sam ne zatrazi ili da ti posaljes kruznu poruku svima. |
Pa mislim da igrac bas mora zatraziti savez da ga primi. Mozda jedino osnivac saveza nekom moze poslati ponudu da se pridruzi savezu.
|
Ako tko igra u Uni 5 trebam hitno trejd!!! Dajem 100k metala za 50k kristala! Trebam hitno da si napravim flotu borbenih jer sam na 145. mjestu i imam dosta problema... BTW igram i u Uni 1, imam oko 17k bodova...
|
Pa kad imas tolko brodova daj malo napadni Sheytan (6:61:5). Napao me sa 90 borbenih brodova.
|
ljudi ako radite fs kao treba moze vas napast koliko got hoce i na kraju ce odustati jer nece imati profita...
|
Citiraj:
|
E pa ja sam rekao mozda - ja nisam osnivac saveza pa ne znam 100%.
@Komek - Pa ako trebam skupiti 800k resursa sta vi to sve trpate u transportere i radite fs? |
@Boopsy
Evo sad sam se prijavio, ali koliko vidim vi ste malo napredniji, ja sam tek krenuo... |
Citiraj:
to drzis u zraku (i pravillno moras drzati u zraku), ne na planeti |
e jel ima neko u uni5 sa malo jačom flotom
trebam uslugu :) |
|
jel igra ko u uni 2?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:43. |