![]() |
Išao sam isprobati sad nakon 3 mjeseca da vidim kako šta i moram priznati da nisam očekivao ovakvu promjenu, i to pozitivnu, nema više onakvog trzanja kao prije, potpuno drugačiji flight model, ima malo input laga, ali sasvim podnošljivo.
FPS na mom labavom stroju okreće oko 20 (1080@Med), ali nekako sve je puno glađe. Uglavnom više manje pozitivne stvari, budem isprobao još na 720 da vidim jel bi čak i mogao igrat duže/match nekakav. |
navodno nije optimiziran za opcije mid / high. ja sam probao na ultra high / high i mid i uvijek mi izađe 35 fps-a. Doduše ima možda i mjesec dana kako sam pokrenuo pa se možda i nešto promjenilo..
|
|
By the way, ako netko još nije skinuo, a planira - novi patch je cca. 15GB :D
|
to je jedina stvar u ovoj igri koja me onako beskrajno iritira. količina gb-a koju trebam skinuti...
|
Citiraj:
|
CF/SLI još me radi, a na rezi 2560x1440 se vuče na 25 FPS na medium postavkama. Jednostavno nemam želju uopće upaliti DFM, a upgradati svoj 315p u 350r za 60$ da bi se utrkivao mi ne pada na pamet.
Uglavnom, skinuo, pogledao, odlučio preskočiti. |
I? Jel netko igra? Koji mod? Kakvi su vam rezultati u odnosu na najbolje na leaderboard-u? :)
Ja još ne igram, čekam da mi presele liniju u novi stan pa da mogu skinut najnoviju verziju... još nisam vidio ni nove hangare (imam Cutlass-a pa čekam da vidim asteroid hangar :D )... BTW, jel se još vuče na AMD procesorima (ili barem na Athlonu X4)? Znam da mi je Vanduul swarm bio neigriv (praktički konstantnih 15FPS, dok je free flight bio 30-40FPS na HIGH) |
Ne igram.
Igra je neigriva, barem sa X52 hotasom kojeg imam. Čekam da izbace podešavanje kontrola u slijedećem patchu pa ćemo vidjeti, ali mislim da je problem dublje ukorijenjen od toga. |
Znam da je još uvijek alpha, ali me živcira stalno kenjanje "ne želimo izbaciti dok ne ispoliramo", a onda ništa ne radi kako spada.
SLI/CF ne radi, igranje sa mišem koma, joystick prema iskustvima sa foruma ne želim ni isprobavati, na mojoj konfi trza, prikaz je beyond sranja (nazubljeni rubovi tekstura kao da igram u četiri puta manjoj rezi)... Ma nemam uopće želju instalirati dok ne dođe bar u betu, ali budala kakva jesam, svaki put instaliram patch i svaki put se razočaram. |
|
|
Citiraj:
Evo i ovoga, sad samo da vidimo jel korak u pravom smjeru. |
|
Citiraj:
Ako radi, mislim da će mi biti žao što nisam upgrejdao 315 u 350r. :D edit: isprobao, katastrofa. Obje grafe na 53% loada, igra trza i rubberbanda na medium postavkama i 2560x1440 rezi, teksture tu i tamo zatrepere, rubovi tekstura nazubljeni... nisu se trebali ni truditi izbaciti patch. |
|
Live To Your Own Beat: The Drake Cutlass commercial
https://www.youtube.com/watch?v=qE7T...XUX5WWoNXLmOIA Star Citizen Persistent Universe / Planetside Demo 720P HD - CitizenCon 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8gGLE3USB2U |
I, dojmovi ?
Osobno... Plusevi: - PU izgleda zanimljivo, bogat sadržajem - Sviđa mi se FPS dio, ima Mass Effect vibru - Sviđa mi se novi HUD Constellationa i šetanje po brodu dok ovaj leti - Sviđa mi se slijetanje u luku dok prolazi preko grada Minusevi: - Ne sviđa mi se automatizirano, skriptirano i isprekidano animacijom slijetanje na planete - Ne sviđa mi se šta koriste gamepad za letit s brodovima - Ne sviđa mi se čudno ponašanje Constellationa dok je onaj letio, brod ko da je pijan - Ne sviđa mi se prekomjerno isklišejizirana reklama za Cutlassa - Ne sviđa mi se Vanduul, mislim da nije po ničemu zanimljiv niti inovativan, opet klišej - Ne sviđa mi se retardirano i pogrbljeno hodanje likova u FPS modu |
tko ovdje ima cutlass?
i što mislite o ovim verzijama? |
Kolko mi para treba da igram ovo čudo? Čini se zanimljivo.
|
Ako nisi već ušao u crowd funding, moja ti je preporuka ni nemoj dok ne izađe finalna verzija.
Ovo što ja igram (a od patcha 0.9.1. više uopće ne igram jer se smrzava) je koma. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Red verzija mi je donekle OK, ali me taj tip gameplaya osobno ne zanima (iako je zanimljiv sam po sebi) pa ga neću ni uzimati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako da ćeš sada umjesto jednog broda morati imati dva-tri da bi napravio jednu stvar. |
Citiraj:
Mogu se "slikat" da ce dobit vise para od mene. Imama Auroru LX koju sam kupio vise iz znatizelje i sad sam je "utopio" za extra cash. Dakle, iznad cijene Cutlass-a idem max. 35$ tako da nece dobit od mene vise nista :) Dakle, ili ostaje Cutlass Black ili uzimam Freelancer Dur. Ostalo me ne zanima. (eventualno ako bude neki jeftinjak Mustang ili nesto takvo..pa uzmem privremeno za 35$, ali sumnjam da ce bit... garant ce bit bar 40-50$) Doduse, dodatnu zaradu podrzavam, ali mijenjanje nekih osnovnih znacajki igre da bi se skupilo jos para - ne podrzavam :baad::finger: |
Ako pod konfiguracije mislite na layout broda tj. equipmenta koji će brod imati na sebi, onda će to u potpunosti biti u mogućnosti modificirati, ali da ćeš sad odjednom moći pretvoriti DURa u MISa mislim da to gubi poantu varijanti broda. Ovime su samo omogućili da imaš mogućnosti voziti jedan hull broda koji ti je recimo najljepši u više situacija i naravno šansu da privuku više kako pozornosti tako i novaca.
A ako se odnosi na više igrača, želim istaknuti da mislim da bi ova igra ljudima dosta brzo dosadila ako bi ju stalno sami igrali npr. Freelancer ima min. 2 mjesta za sjediti jel. A kao trik za privlačenje novaca, ha mislim druge igre pružaju gift code ili friends referal i takve gluposti, a CIG daje mogućnost da si sami kreiramo flotu i zajebavamo se, bilo novcima sada, ili UEC kasnije kad igra bude završena. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Primjer Cutlass, ako hoćeš mjesto za robu onda ti treba Black, pokretna bolnica Red, bounty hunter/militia Blue. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:10. |