![]() |
Se to meni čini ili Suarez glumata Kristinu prilikom slobodnog udarca? Koji lik..
|
Citiraj:
+ suarez je počeo i simulirati. :D Ferdinan ga nije ni taknuo laktom za taj faul. :) |
ovo je zasad, još dobro i prošlo. Sad se vraća pravi United u drugom poluvremenu.
|
@hamdija
dobio je crveni ali sudac je imao na oku nakon nasrtaja na Rafaela. Nije bio ni drugi put Joj, koji car Rio :D čim ide po loptu a Suarez prepadne ( kao da je vidio duha ) i padne. |
liverpool lijepo igra, steta da nisu uspjeli zabiti gol
sta se tice crvenog, mislim da ga nije zasluzio, zuti i svi sretni vidi se da mali jonjo nije bas cist, jos ide fergiju prigovarat nesto dok je izlazio |
Jeste vidjeli sad ovo, tip pokosio igrača i suca, sudac na podu i maše crvenim kartonom :D
|
Liverpoolu je sudac malo previše gledal kroz prste:)
|
Citiraj:
Da ja gledam tablicu nebi bio ništa bolji od jadnih gloryhuntera. Citiraj:
Tko još gleda Lige Prvaka, kup UEFA, FA i slično :D Citiraj:
True that. Zasad se na Anfieldu igra samo na jedan gol. Liverpool za klasu bolji i konkretniji. Šteta što još jedan sudac mora naginjati MUFCu. Crveni... koji smijeh, obojica su išla jednako na loptu, komotno je i Evans mogao dobiti crveni a Liverpool slobodni. Strašno. Čak su i komentatori šokirani. |
tooooo
stevica |
GERRARD!!!!
TOOO!!!! Poljubi taj sveti grb! |
Fini gol je dao, a baš sam htio srat po njemu :D Svaka mu čast, legenda živa
|
Rafael! :)
|
KMU:D
|
Gol od Rafaela za MUFC. Bolji od Gerrarda po kutu
|
dobra golcina
kagawa lijepo spustio prsima |
Sudac je presmiješan.
Valencia je počeo padati prije nego je Johnson došao, a i dalje nije bilo gotovo nikakvog kontakta. :no2drug: |
Van Persie 1-2! :goood: Jeeeeeee....
|
nisam zadovoljan ovakvim MU. Nije to to , obrana šteka i Rooney fali.
|
Citiraj:
Prekršaje pred njim koji su bili i za karton nije ni svirao a sad je penal, tipično engleski:) |
The fall of football.
M.United još jednu utakmicu može zahvaliti sucu. |
Bravo sudac, bravo, bravo. &/"#/&//#"&(/"#&/(#&/#()"& mater!
|
Moglo je to i bolje. Ali dobro nećemo sad bit sitničavi. BRAVO MU!:)
|
Čestitke #lfc na dobroj tekmi ( ako cijelu tekmu igrali agresivno )
Citiraj:
Ne moraš više koristiti izraz "scum". Više to asocira na vrijeđanje, radije okreni novu ploču. |
Citiraj:
|
S druge strane nitko nije liverpoolu kriv kaj nije potrpao u gol sve kaj je mogao. ;)
Trenutno je aktualno Newcastle - Norwich. http://showdaily.org/Channel-1.html Newcastle vodi 1:0. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde ne pretjeruj sada. :) Spadaju iteakako. :)
|
@Hamdija
Hvala za live stream :) Može na PM za boomarks stream? |
Lescot 1:0 za M.City
Edit: 1:1 kraj Koscelny za Arsenal |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:10. |