![]() |
Citiraj:
Uglavnom Basel je iz iste jakosne kao Dinamo pa nemože. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, teško da itko može pogodit skupinu. Idealno bi bilo jedan atraktivni suparnik i dva sn kojima se može igrati. No i u drugoj skupini ima klubova s kojima DInamo teško može igrati (Milan, Valencia, Šahtar...) Mamić si je na anteni zaželio Bayern, Benficu i Basel, nije ni to loše :D |
Citiraj:
|
Vidim nije dosta sto ce se LP igrat u Zagrebu, sad bi jos i da se prođe skupina, s jucerasnjom igrom to je malo preoptimisticno :D
|
Ako dođe Džo Šimunić u Dinamo, tučemo Barcu sa tri komada :D lol
Realno, teško ćemo i Bayerna tući - samo da stave Riberyja i Robbena - mi smo prženi ko pomfri. To što bi nam njih dvojica učinili, to su strahi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
dobro jučer su popili,ali to se dogodi i puno skupljim ekipama kako sam samo gubio živce a suca sam vrijeđao kako kaže šimić,treba zaboravit i idemo dalje bez euforija tipa balkanska barcelona |
Ma kaj god. Dinamo u finalu protiv Barce. Barca će naravno dobiti na penale. :D
@prt scr..da ostali iz prve jakosne skupine smrde... :) |
Citiraj:
sinoc sam i ja mogao odigrati 45 min umjesto rukavine i onog panja krstanovica |
Citiraj:
Citiraj:
Olympiakos i Fenerbahče već da, to bi mogli dobit. Tu bih još ubrojio i Valenciu od "jačih". |
Kao što rekoh, vrlo upitno. Dinamo mora održati nivo igre od prije tjedan dana i to kroz svih 6 utakmica, pa ako nešto upiknemo - super. Ako ne, jbg, to je realnost i mislim da ne bi trebali imati nikakva očekivanja. Uspjeh kaj već jesmo u LP
|
Citiraj:
upišu 2 pobjede od nekog luzera,koji neriješeni i prolaze,ponekad u grupi netreba puno bodova za prolazak |
Pa realno da, nekih 6 bodova garantira Ligu Uefa na proljeće.
Samo nadam se da ćemo naletjeti na nekoga koga realno možemo dobiti. I to dvaput. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da je u nogometu sve crno-bijelo mi nikad ne bi bili treći na SP-u i timovi koji imaju manji koeficijent na kladionici bi uvijek pobjeđivali! Dinamo kao i svaki drugi tim ima šansu dobiti najbolji klub u Europi te ima šansu izgubiti od najgoreg kluba u Europi. To kaj su veće šanse da ne uspijemo proći dalje ne znači da ne možemo! |
Cassilas: Kelava moze autogram?
Kelava: moze, ali stani iza Buffona :D Svaka čast Dinamu, sad idemo po 3. mjesto, a može i 2. u skupini. Ja se pak nadam da će Man Utd doć na Maksimir. |
Ja bi Barcu. 1. zbog Šimunića 2. zbog Splita :)
|
Citiraj:
A ovaj razlog zbog splita je toliko glup da to svijet nije vidio...bas sam raspravljao sa frendom da ce sad biti prepucavanja na toj relaciji.. jbt kao 12-togodisnjaci. |
Citiraj:
Ako dobijemo Barcu, dobit ćemo ju džabe, i to prvi sastav. Samo dokazivanje how low can you go. |
Serete bezveze. Ušli smo u skupine Lige Seljaka. Ej?! Ma boli me savršeno kita ako nas natovare kao zadnje kante, ali igramo sa najmoćnijim klubovima na kugli zemaljskoj. Crknite klošari i vucibatine :D
|
Dizel, bice jos fapova i zaba. :D
|
Citiraj:
a to pozitivna tocka :lol2: pa bilo bi ruzno da nije koliko se novaca utuklo iz nasih djepova od vremena tudjmana do danas.. Citiraj:
Citiraj:
pise ti u profilu :p Citiraj:
Citiraj:
|
Nebus ju gledao za 1kn ziher, ali maminjo je na Anteni mislim rekao da ce cijene bit prihvatljive...
|
Nije važno sudjelovati, važno je pobijediti. Ostaviti neki trag.
Mislim koja je poanta sudjelovanja ako će nas trpati? Za klub je to samo sramota. Kamo se guraš ako nisi dorastao. Pustimo na stranu kaj se neki nisu plasirali. Bad luck. Sada već kad smo se plasirali, kupiti pojačanja i napraviti nered u Ligi Prvaka. |
Citiraj:
|
Kaj nije shema da se može kupiti paket karata za domače utakmice pa s tim možemo i na tekme lige prvaka? Ili to nije to? Cijena je cca 250kn. :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |