![]() |
Citiraj:
Ili kad je već blizu da se prošeta do njih? Stvarno ne kužim zašto ovakve stvari ispitujete po forumu, a ne u trgovini. |
Citiraj:
|
kupio komp kod njih, drugi dan složen i dostavljen.
plus dobio sam dodatni popust i gratis miš :) ja prezadovoljan :) |
Napravio narudžbu i platio btcom, sjetio se kasnije da bi mogao još nešto uzeti...napravio drugu narudžbu. U napomeni druge narudžbe zatražio spajanje narudžbi radi izbjegavanje poštarine...idući dan javili narudžbe spojene i paket poslan...
+1 za futuru.... |
Futura IT je jednostavno najbolji webshop! Brzo odgovaraju, ljubazni, uvijek izadu u susret, ako postoji neki problem rijese ga munjevito! Usluga je 10/10 i zato cu uvijek kupovati kod njih. Svaka cast Futuri!
|
Moram pohvaliti ekipu uz Future zbog komunikacije i upita oko jednog racuna. Odlicna komunikacija i rjesavanje problema, o brzini da ne pricam, dakle poslao sam mail u 9:21, jutros u 9.22 su mi odg. :D Brze mi odg oni na mail nego zena na poruku :D
|
Moram jos jednom pohvaliti Futuru. RMA maticne ploce rijesili za dva radna dana. TOP!. :respekt: :chears:
|
|
Par (možda pomalo glupavih) pitanja.
Zanima me, kad bih cijelu konfiguraciju kupio u futuri, ali bez grafičke - znači, mbo, cpu, ram, napajanje, kučište te ssd - bi li futuristi još uvijek to složili kod sebe? Usput i možda koju svoju grafičku ubacili samo da se provjeri radi li konfiguracija uopće, jel se treba bios update-ati itd.? Drugo pitanje je, bi li slali i prazne kutije raznih komponenti koje su u konfiguraciji? Ne bi bilo loše imati lijepu ambalažu ako se odlučim i na prodaju u budućnosti... Hvala! |
ako uzmeš procesor sa integrušom, netreba grafa za provjeru
|
95% je da će biti Ryzen 3 1200. 170kn mi je jeftiniji od 2200G. A možda se još malo skupi i rađe uzme Ryzen 5 1600. Sumnjam doduše.
|
Ja sam kod njih prije dvije godine uzeo comp i sa dostavom su mi dosle i sve prazne kutije od hardwarea, tako da vjerujem da je to i dalje praksa
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Dobiješ kutije, samo nisam siguran za sastavljanje ako ti pc nema barem integriranu gpu, jer nije kompletan funkcionalan pc. Pretpostavljam da imaš svoju grafičku ili to misliš kupiti nakon konfiguracije?
|
Ma imam već jednu, GTX 750 Ti, za koju mislim da će biti dovoljna za moje (skromne) potrebe.
Nadam se da će moći, čini se kao sitnica. |
Pa ponesi je k njima i vidi, gpu se lako ubaci.
|
Donesite grafičku u trgovinu pa ćemo besplatno složiti. Sve kutije isporučujemo uz narudžbu.
|
Ok, hvala!
|
Stvarno moram pohvaliti Futuru po neznam koji puta...
Kupio DDR4 ram Patriot, ali zbog izbirljivog ryzen poluproizvoda nije radilo kako treba, u rekordnom roku napravio zamjenu + doplatu za ram po mojoj želji Isto tako imao i reklamaciju jedne grafičke kartice, riješeno u rekordnom roku i prije nego sam se nadao Dečki najjači ste :goood: |
Futura počela sa grupnom kupnjom ??
https://www.futura-it.hr/groupon.asp Zadnji imao Links koji napravili novi sajt i nisu beknuli ni A te sve ukinuli Futura samo naprijed ;) |
Koja je fora sa grupnom kupnjom?
|
Pa ista kao i uvijek :D
Ako nas se skupi 3,4,5 koliko je potrebno za tu kupnju onda dobivamo po nižoj cijeni :D |
Izbor je slab, a ni cijene nisu nešto jako povoljne - M.2 SSD se nađe povoljnije
|
Ti se zacijelo zafrkavaš ?
A koliko je Links nudio artikala po grupnoj kupnji ? ja se sjećam da je uvijek bilo 4-5 artikala.. nikad nije bilo puno Što se tiče SSD-a vjerovatno oni su uzeli po staroj uvoznoj cijeni i tu se razlika stvorila Ajde uzea bi ovaj proc dajte malo ekipa pomagajte :D |
U Linksu su ispočetka bile super ponude, Intelovi SSD-i su bili za kikiriki. Poslje je to propalo i ponuda je bila za k. Pa je i nestalo na kraju.
|
Je ali ajmo to ovako gledat.. to je bilo razdoblje dok se radilo sa cca 20-28% marže.. a sad kad rade sa nikakvim maržama to je nemoguća misia
Links je redizajnom weba to maknia i nije nikog ni obavjestia |
Nije nikad bilo 30% marže na ssd-e. I općenito na sve što je bilo skuplje od 100kn nikad nije bila tolika marža. Najveća marža je na one kabliće i gluposti, a što je skuplje manje su marže. Na laptope su recimo smješno male marže. No nema smisla spamat ovu temu.
Neznam koga su trebali obavijesititi da će to maknut :D U svakom slučaju, vrijedan potez Future, al cijene trebaju ić dolje, pa nek stave količine 30 komada i dobro. |
Haha, bilo je bilo.. javi se u PP
|
Citiraj:
Možda je tako links od "20 kupovina" imao svega 4-5 prodanih artikala pa ukinuo gruponko. |
vidi se po ip, mac, cookies etc.. ako je ista onda nemamo o čem pričat :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |