![]() |
Nisam probao. Možda probam ali za koji dan, jer sam prošli petak već išao po novi aktivacijski kôd, pa ne želim opet tamo čekati da mi daju treći po redu :D
A ta RBA aplikacija mi treba, nju koristim skoro najviše od svih aplikacija koje imam. |
|
Citiraj:
Više nema odlazaka do poslovnice po novi kôd, sad sam sretan kao malo dijete na Božić, nevjerojatno kako tako mala stvar može usrećiti čovjeka. Hvala za savjet :) |
Citiraj:
|
Backup možete napraviti i ručno :) Android appovi se ponašaju kao sandbox i s obzirom da nema registryja i dodira sa sistemskom particijom, svaki app ima doslovno svoja dva foldera za podatke - bekapiraš ih i imaš sve što ti treba.
Inače, izašao Market 3.4.4 koji se hvali svojom brzinom: http://www.androidpolice.com/2011/12...-4-4/#download Radi nešto brže od 3.3.11, skrolanje po featured stranici je glatko, prvo loadiranje je ubrzano... Ima pomaka. |
moze li prijedlog za slanje poruka iz kompa preko androida (SGS2).. znam ih potrazit ali pitam ukoliko je netko testirao vise njih pa da mi preporuci neki koji radi bez komplikacija i da ne trosi previse bateriju.. hvala :D
EDIT: mogu i placene do neke pristojne cijene |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, app je odlična, oku lijepo sučelje, dosta brzo, godinama bolje od File Experta.. :chears: |
Ako mu treba samo za poruke, elegantnije mu je iz browsera. Za file transfer se već možemo razglabati jer to nije nimalo elegantno sređeno...
A MPE me jednostavno nije osvojio :\ @Omerta: meni šljaka, a i nema se baš šta podešavati za poruke. Koristim GO SMS i obrisao sam mms.apk. Dunno... U usporedbi s FileExpertom je bolji, ali file management je kod obojice nezgodan. Izvlači ga jedino što ima više mogućnosti. |
Citiraj:
|
ispricavam se ako je spomenuto
koju navigaciju preporucate za hrv..ako je free jos bolje mob je sgs ako je bitno |
Hvala vam na prijedlozima. Sjetio sam se da imam gore Kies Air, ali cu isprobat i AirDroid ukoliko mi se ne bude svidio Kies Air :D
Za file management cu jos vidjet jer ne koristim vise laptop pa mi bluetooth vise nije opcija. |
@ organe
Imao sam sygic i pokazao mi se dobar, jos preporučuju iGo Otkad imam total extra s, koristim google maps i navigation i toplo preporucam. |
Citiraj:
|
Bolje iGO jer prima više verzija karata, a uz to se karte i češće obnavljaju.
|
Citiraj:
PS, hvala domy ;) |
Citiraj:
Ima li koji drugi način za šaltati više karti od jednostavnog ubacivanja/micanja iz content-map foldera ? |
Citiraj:
:chears: |
A očito ću morati. Brže od kopiranja 2 fajla van-nutra foldera...
|
HDMI out mi je upravo postao još primamljivija opcija na samsung galaxy s2 zbog
http://www.youtube.com/watch?v=tVNy3...layer_embedded Consoles in my pocket :) |
Ni ovo nije loše za igranje na TV-u
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3781 |
Da nije loše :) Odlično je! Ali to je onak za "personal use" kak bi se izrazio. Ili za MP ako još netko ima androideka pa prek wifija okinete skupa neku igru.
Ali mogućnost da se strpaju dva bežićna joysticka te na LCD-u ili plazmi okinuti neki stari emulator gdje god ideš, a da ima HDMI input. :) Jednostavno su mislim to dvije različite kategorije IMO :) Ali ovaj gametelov bi furao na svako putovanje na koje idem :P |
Koliko sam vidio na jubitu i stranicama Gametela, moguć je MP na jednom mobu, ali sa više kontrolera. Uvjet je da igra podržava MP.
|
Citiraj:
|
Pozdrav
Zna tko kakav GPS koji ima mogućnost praćenja i editiranja rute koju prelazim? Mob je GT540, 2.1. Hvala |
Kako misliš editiranja ? Ubacivanje fotki u GPS log ili ?
Ja sam koristio za to Oruxmaps. Ima online i offline mape koje si sam napraviš na kompu (ovisno o zoomu i području, mogu biti jako velike). BTW, stavi na taj fon Froyo 2.2+Supercharger skriptu i dobit ćeš 3x brži mobitel. |
Citiraj:
Znači htio bi se uputiti na neki teren (cesta, put, nebitno) i kada opalim klik da on pamti rutu kojom sam se kretao, za slučaj ako se izgubim da se po ruti mogu vratiti nazad. Nadam se da sam dobro opisao. Također bi bilo dobro, ako bi se onda ta karta i ta ruta mogle ubaciti u računalo i po potrebi dalje editirati, no to nije uvjet. Trenutno je na njemu EleganceSwift 5.0 i mogu reći da je dovoljno brz za moje potrebe. Rootan je i clockan na 800MHz, suvišne aplikacije su izbačene van i baterija traje tri dana solidne upotrebe. Zbilja ne bi ovo mijenjao, dugo mi je trebalo da to iskombiniram da bude ok :D |
Što misliš pod editiranjem rute? da ti samostalno odrediš koja je ruta "najbolja" ili da dodaješ nove ulice?
EDIT: Te opcije još nemaš, bar ne u GPS-ovima koje sam isprobao: iGO, Navigon, Mireo, Sygic Navigator, CoPilot, MapDroyd, Google Maps. |
OK hvala svejedno na odgovoru. Nadam se da će se to moći jednog dana.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:13. |