![]() |
Čekajte da implementiraju Punkbuster u BF3 pa onda benchajte :D
|
Citiraj:
|
Đabe vam to uspoređivanje sad jer igra radi u dx9 .. a finalna verzija izlazi samo u dx10 i dx11.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam kako da namjestim opcije u BC2, pošto u B3 mogu samo low, med i high detalje odabrat bez custom opcija, al eto ostavio sam ovak: http://i.imgur.com/8xQaos.jpg 5 min atacama: Min: 5 Max: 76 Avg: 43 5 min oasis: Min: 23 Max: 68 Avg: 43 Min je jako loš, brijem da je to zbog AA. FPS je osjetno padao pri velikim eksplozijama. U B3 je ja mislim puno manji AA, ali nisam siguran. Bez tih padova, rezultati su poprilično jednaki. Citiraj:
Alpha Trial je DX10/11 only, sa DX9 karticom nebi mogao igrat. http://bf3blog.com/2011/07/battlefie...-system-specs/ |
Damn, ja budem sretan ako na minimum zavrtim... Tražim nekakav proc kojim bi grafa mogla raditi u punom potencijalu (temeljem osobnih iskustava grafa sa e2220 ne radi onako kako bi mogla) pa bi možda i mogao igrati BF3 :D
Inače sam se nabrijao jako na BF3. Nakon nekoliko godina čini mi se da bi napokon mogao odigrati neki FPS koji za PC gamera valja. :) |
Citiraj:
|
10 valjda jer on nema karticu koja podrzava x11
|
Yep, 10.
|
Citiraj:
Svaka čast bf3blogu ali oni nisu službeno glasilo DICE-a :) EDIt: @ predator inače takve non-offical blogove ni nemam namjeru citat jer vecinom daju krive informacije. Taj faq sam vec vidio.. P.S. Alpha testiranje je gotovo .. kaže zh1nt0. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
BC2 igram na DX9 pa je opet sve razorivo. :D Citiraj:
|
Nije stvar u bug-ovima, već je snižena razina destrukcije u Alpha Trial-u.Znači, nije sve destruktabilno, pa čak ni kad pucaš u vodu ne vidiš animaciju prskanja vode.
Zatim, jedan sprat možeš raznijet sa RPGem, jedan ne, itd. Službeno potvrđeno od DICE-a da je snižena razina destrukcije u Alphi. |
|
Citiraj:
|
Di se moze nac boxed verzija po nekoj jeftinoj cijeni?
Znam za game.co.uk ali mozda ima nesto bolje.. |
Battlefield 3 Alpha benchmarked (translation)
|
predbilježio se danas za limited edition(non boxed), predobra cijena :) igrica će biti vrh, u svakom slučaju bolja od mw3-a :D
|
Evo i za 26 dolara na e-bayu, vanilla ključ za aktivaciju kad igra izađe naravno.
No treba pričekati zadnjih par tjedana prije izlaska, e-bay je uvijek pun preordera po odličnim cijenama. Prije izlaska BC2 sam naručio Limited Edition BOX za 30 dolara, a stigao je tjedan dana nakon izlaska igre. |
Citiraj:
[SPACE] ACCEPT REVIVE [E] HOLD TO REVIVE :goood: |
|
Vruce kifle!!!
Citiraj:
|
dali da uzmem igru na go2play ili da pričekam preko steama da izađe. dali je uopće bude na stamu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neće biti na steamu?? kaj ne žele zaradit??
znaći kupim key na g2play i ukucam key u origin? i pići |
pa zaradit će preko svog sustava za igre, zašto bi stavljali na konkurentni.
|
Vjerovatno će u idućih godinu dana i izaći na Steamu, kao što je bio slučaj i sa BC2.
Makar meni je žao što ga neće biti na Steamu odmah da ga odmah imam u kolekciji. Vjerovatno se još suzdržavaju sa obzirom što još izlazi u isto vrijeme pa ga neće staviti na Steam, a Steam uzima 25% po komadu, što nikako nije malo, možda im računica nije po volji. |
ima na g2play 2 verzije i kad izaberete jednu onda ima opis i cijena a na dnu ima
Price history i piše kak cijene variraju ovisno o datumu? koje su to fore. sudeći po statistici cijena bi teba past ovaj tjedan.(može a i nemora) hoću li platit igru 250kn ili 210kn? |
Ameri imaju odličan deal na svojoj regiji, mislim da do sutra traje, BF3 LE pre-order, sa svim onim glupostima dodanim (Karkland, physical..), + 2 day early access za betu, + jedna od igara na izbor free (MOH, Mass Effect 1 ili 2, Dead SPace...) = 59$
|
Dali neko zna koliko će otprilike doći boxed verzija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:00. |