![]() |
Blitz = pull + silence... Ništ drugo...
Sad sam i ja dobio volju za Trundača :) Idem probam:) |
ja eto baš kupio katu, dosta često se igra, pa reko kupit ću je i ja :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Panda - ako blitz pulla i supporta i dobijete kill, gg. |
Citiraj:
igrali su agresivan taric/sivir duo, i vjeruj mi, nisu mi dali da do CSa dođem, taric je bio cijelo vrijeme ispred (ali ne da ga blitz može pullat) i samo njegov stun i sivir sa Q/W, kad bih krenuo na nju sa recimo spinning axe (draven bio), rokne i E, ode ti prvi attack, za to vrijeme ona mene dokrajči dobro, možda me i umor malo sjebo, bilo je pol 4 ujutro :lol2: ali svejedno, nisu mi dali mjesta da "dišem" |
Citiraj:
Al darius je i dalje totalno fer ^^ |
Opet Garen :) Igram ga prije nego ga nerfaju :) Imao sam 20cs u 7. min ja mislim, igrao sam protiv tf, on je imao u 7. min preko 40.. I gle kak završi :) Svi preko 700 pobjeda protiv kojih smo igrali :) Ja 160 :) Ali 2 dobra ganka od yi-a, prvi sam spin samo uključio i napravio first blood, a drugi za par min ja Q, pa spin, pa yi Q i ja ulty.. I već sam op bio onda.. Tf 0:2 score, ja 2:0 i warmog :)
http://img21.imageshack.us/img21/1584/123123qv.jpg |
Ne kužim kakve je uopće šanse imao TF...lol
|
Citiraj:
Dobar TF u midu može skoro pa sam pobijediti cijeli game, ali top nema smisla. |
Citiraj:
|
Lik je imao preko 750 pobjeda i išao s TF na top.. Prvih 5 min mi uzeo čak 50% hp, ali to je bilo sve :)
Ja sam se vratio uzeo bootse i krenuo prema warmogu, i uzeo 3x HP, i to je to :) X - Plosiv, išao sam na onu soluciju kaj si rekel. Nisam baš odigrao, jer sam igrao mirror katu :D I jbt trebalo mi dugo da skupim pare sa dfc :) |
Citiraj:
|
Jasno. Ja idem boots pa masku pa onda ili scepter ili rabandon.. Ali vježbati ću to ;)
http://www.surrenderat20.net/2013/02...date.html#more Darius i yi opet dolje a Taric gore ;) Nice! ;) I: Citiraj:
|
Darius gubi smisao? koliko mi se čini
|
Ja sam ga želio, ali nekih zadnjih par tjedana mi sve više se sviđa.. Kad ga ownam na topu ko bebu malu :) Igram baš elise.. Preteška.. 1:5 score trenutno :( 6:9:16 završio na kraju, garen nas je carry do pobjede :) Jbt kad ideš 1v1 izgubiš se kod elise, šta stisnuti, šta sam već stisnuo, bla bla bla :) 6 spellova u par sec + mjenjanje oblika :) Ali inače je jak champ.. Igrao sam protiv branda mid..
|
Citiraj:
Po meni ne, ovo nije neki prejak nerf, Darius je oduvijek jak i to će i ostati, samo što je uvijek champ kojeg je lako counterati do te mjere da postane nekoristan. |
Citiraj:
Elise mid je bezveze, Elise je jaka zato što uništava gotovo sve bruisere na top laneu. Probaj je tam protiv Garena, Jaxa, Dariusa, itd. Totalno uništavanje. |
Citiraj:
Uzeo sam ja top inače.. I lockamo svi osim jednog igrača, imamo adc, supp, jungle i ja top.. I lik uzme garena, kaže top i locka :S I jbg, ko će drugi nego ja :) |
Karthus top ftw.
|
Njega sam proba igrati jedno 2-3 puta, i op je champ :D
Morgana je super mid champ :) |
karthus je super pri teamfightovima, jer je koristan i dok krepa :D
|
Da, ali Karthus je lategame champ, što dosta ljudi ne razumije. Samo farm farm farm farm, i onda ult kada treba nekog ubiti ili pomoći genku ili pomoći lejnu. Moram ga igrati opet češće..
|
Da. Ako pokupio neki bezvezni kill na početku, ili uspije nekoga sj.. u midu, i krene s plusom, i dobro se nafarma, njegov E (ako se ne varam - onaj aoe) radi čuda :) I ulty, i to je to :)
|
Karthus je prilično viable top, jer drži bruisere van dometa sa Q + endless farm, ubija gankove sa W, ako ga baš ulove pali E, i skuplja killove sa R. Jedan vrlo kompletan champion.
|
Probao sam jedan meč na west, imam tamo lvl 5 acc i katu sam si kupio :) Lol, smiješno. pobjeda u 16. min, 6:0:6 score :D
|
Razlika između EAST i WEST je praktična ista do +1500 elo...imam par frendova koji pizde opako tamo i žele se prebaciti na EUNE jer kažu da je ekipa očaj...sve ovisi, gluposti su da EUNE sucks a EUW rocks.
|
Citiraj:
|
Ma ne pričam o odnosu west i east.. Nego kako bi bilo da sad krenem od lvl 1 ponovo, sve lakše, nakon 350 gamova :D
Citiraj:
Skužio sam da Gragas npr opće nema problem s manom.. Super champ. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |