![]() |
Pricekajte dok mi padne "prvi u mjesecu" pa možda i ja dođem i spojim ugodno sa korisnim.
|
Citiraj:
|
Ljeto je, kakva birtija :nono: Netko je dobro rekao, 2-3 gajbe pive i tamo negdje na dravu preko pješačkog mosta.
Ponjeti još: 1. 5-10 kila mesa ( što carskog, što kobasa roštiljki... ) 2. 5l bijelog ( jedan balun ) 3. 2l mineralne ( za razrijedit bijelo ) 4. 3l crnog ( može vranac ili ribar ) 5. 2l coca cole ( za crno ) 6. 1 sok ( najjeftiniji ) 7. rešetka za roštilj Nešto luka i zelenjave tko ima bašću, kruh usput kupit. Drva se nađe u šumi. Počet negdje iza podneva pa tko preživi do navečer :) E to bi se moglo nazvat pravi muški sastanak a ne ko curice coca cola u centru :D Nema ništa dok se Belišćanin ne uhvati organizacije :chears: |
1. Joco7
2. mislav_os 3. Momir Kakav god da bude i kad kod bude ja cu skoro uvjek naletit na koju minutu, a mozda i dvije. |
Citiraj:
BTW Mislim da je to previše mesa za 4-5 osoba. |
Možda Lihto i ja naletimo... kad bi to bilo?
|
Ajmo dogovorit za 31. ?
1. Joco7 2. mislav_os 3. Momir Sigurno !=? Javite se ! |
31 moze za mene evo i ja dodem! pa da upoznam ekipu sa foruma! :)
javite na msn kad tocno :) |
Citiraj:
Ma meni svejedno, svakim danom od nekih 4 pa nadalje mi odgovara, a vikendom po cjele dane. :D |
Citiraj:
|
1. Joco7
2. mislav_os 3. Momir 4. DoX_Chabar 5. Lihto Naletit ćemo Lihto i ja na taj sastanak, nama odgovara bilo kad :) Ja sam u Osijeku do 10.8... Pa da bude do onda ;) |
31?
Doću se napit, ali poslije 15h. Di i kad? Pusa |
Da, ajd di cemo se naci, rekli smo sutra. E sad ako se planira sta kuhat i jest treba otic prije negdje, a vecina to nemoze jer rade il neznam sto.
Pa gdje cemo nakraju. |
Znaci zakljucili smo 31 !
Koliko vidim svima odgovara poslje 15...sati tako da se mozemo nac oko pola 5 npr kod bile svako moze izdvojit 50-100 kn? ko nemoze nije bad ! odemo u bilu kupimo sve zajedno po dogovoru cugu ! hm problem nam je ako bi rostiljali a to je tesko da se zamaramo sa tim ! hm znaci ovako bih bilo najbolje BILA trgovina kod Mcdonalsa odemo kupimo cuge soka za cirka 300 kn odemo na kopiku rasirimo 2-3 deke negdje u hladu i zajebavamo se par sati.Sta kazete na to? ali ako netko ima rostilj zna fino rostiljat + auto mozemo uzet i mesa malo ! sta kazete na ideju? |
Khm,ne znam...
Ali kontam si da bi ljudi prije mogli,odnosno imali vremena navratit oko 7-8 u City,popit koje pice i to je to,ali sam tak mislim..Neka napise svako jel mu odgovara to gore sto je joco7 napisao,pa cemo vidjet :)...pijandure jedne :P Meni svejedno :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja znam sve oko roštilja, samo dajte mesa :D btw: do godišnjeg ništa od slobodnog vremena no za nekih 15-tak dana budem vas opet popalio :chears: |
Znaci ovako 31. 16:30 BILA kod Mcdonaldsa
50 kn....ko ima 100 ! za svaki slucaj ! ko nema nema veze,dat ce neko vise neko manje ! 1. Joco7 2. mislav_os 3. Momir 4. DoX_Chabar 5. Lihto 6.POP 7.Milendije 8.jurbass 9.... 10... 10 da nas je bilo bi ludo ! ali 8 ok ! cirka mala ! 8x50 = 400 kn = 1 pol gajba piva OS ! 120,00 kn = Sokovi 2x Cola 1x Sprite 2x Juice (gusti naranda visnja) oko 100 kn = Kao sto smo rekli nema rostilja drugi put ! uzmemo cipsova bobi stapice za grickanje za ostalo,mozda koji kruh 30 deka parizera i ok za ostale pare ! manje vise 180kn =400 kn! mislim da je to ok ! ponesemo svaki parni ili neparni na listi deku razbacimo i udri ! kontam da nebi bilo lose odrediste kopika pa se i okupamo? Jel ima ko auto da moze materijal odbacit da nenosamo u rukama? Eto mislim da je ovo konacno ! Jel ok? |
Ma kakav papak i roštilj popodne de smirite se.
Pevec = 5KN Sloga = 6KN Lipo sjednemo ispod tende u pevecu i do 20h ima svi da popadamo. Kasnije lijepo odemo negdje van i dotučemo se do kraja. |
Ja sam za one fore da se nadjemo kod mekdonaldsa.
Samo koji je to, ja nemam pojma gdje je bila tamo blizu. |
Citiraj:
|
Znači sutra ločemo?!
|
Lihto i ja dolazimo na par minuta pozdravit ekipu, ne računajte nešto na nas... Nemamo namjeru napit se sutra :)
|
Citiraj:
da:D |
Ubiću se ko svinja... Ako će neko poslije meetinga u grad može sa mnom...
|
Moj prijedlog je pevec, 5KN točeno! Odmah je pokraj mc drivea.
|
daj idemo u city ljudi ili u neki kaf,sad se naći vani i opijat vani ko neki maloljetnici:D
|
Citiraj:
Kod peveca ima lijepa terasa i dolazim samo ako se ide tamo. Ne dam 10+ KN za pivo. Naravno Lihto je papak pa je prvo pitanje jel ima nešto osim piva. |
Citiraj:
Dobro sutra u Pevecu. Mislav ako se ne čujemo naleti do mene prije pa idemo zajedno u Pevec |
Samo da pitam u koje doba vi to kontate poceti?
U koliko sati? EDIT: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |