PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rukomet: EP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=175691)

Mileni 31.01.2016. 12:38

Kopljara cemo trpjet jos 10ak godina. A nakon Kopljara naci ce se jos neki ciji cemo odlazak jedva docekati. I tako u krug :D

Brko 31.01.2016. 16:36

Čestitke dečkima... da je netko prije prvenstva rekao da ćemo bit 3., rekao bi da je lud :)
Nema se kaj prigovorit. Svaka čast. Babić krenuo i već bronca. Sad se vidi koliko je Goluždravi bio loš.

Mileni 31.01.2016. 16:39

Goluzdravi je forsirao Alilovica, nije htio ni pogledati Ivica. Takodjer je forsirao Voria do te mjere da u Katar nije poveo ni jednu zamjenu za igraca koji je debelo preko 30 godina, i koji igra i obranu i napad. Opet o Voriu pricam. A to znaci da se odrekao i Marica koji je evo ovdje briljirao.

Jednako tako je los bio sa Zagrebom u LP, bunio se da ima preslabu ekipu i da se sa njima jednostavno ne moze vise napraviti. Veselin ga na debelo demantirao.

Bio je odlican igrac, no ocito nije za rukometnog trenera.

Brko 31.01.2016. 16:46

Al dobro, Goluždravi je ispunio svoj cilj - prodao je neke igrače iz Zagreba i to je to.
Ne ponovio nam se opet takav "ekspert" na klopi. Ovaj Babić nije nešto prenormalan psihički, ali moraš malo bit lud za ovakav posao :) Lud, a ne glup. Lud, a ne nesposoban. Lud, a ne Slavko.

borny 31.01.2016. 17:03

Koje proljeve prosipa Babić nakon tekmi, čudo jedno... Međugorje, proročanstva...

Svaka čast dečkima, bit će to još bolje kad se malo bolje uigraju.

redscro 31.01.2016. 17:23

Citiraj:

Autor borny (Post 2885420)
Koje proljeve prosipa Babić nakon tekmi, čudo jedno... Međugorje, proročanstva...

Da je zahvalio horoskopu nitko ne bi imao problema s tim. :rolleyes:

Nisam taj tip vjernika, ali neću ni osuđivati.

Mileni 31.01.2016. 17:32

Ima ludjacku facu, izjave je bolje ne komentirati. No njegovo pravo, i ne vidim zasto ekipa dize buku oko toga. Niti pljuje po nekome, niti te izjave nekom skode. Osobno sam crkao od smijeha nakon izjava poslije hrv-polj utakmice, a smatram se kakvim-takvim vjernikom :D

Brko 31.01.2016. 18:08

"Novinari" su više-manje govna, generalno gledajući u HR. Tako da, ako ih je trollao i sprdao, onda samo neka. :D
Ako zbilja misli sve kaj je rekao, onda je lud :D na pozitivan način. Kao što rekoh, bolje lud nego Slavko.

Nema kakvog-takvog vjernika, ili jesi ili nisi :D

Omerta 31.01.2016. 18:12

Rukomet: EP

Dajte ljudi ne kenjajte, na tebe mislim borny. Imamo broncu, u vrhu smo rukometa zadnjih skoro 20 godina, i zato mi je drago.

syss 31.01.2016. 18:36

bolje da se zahvalio za pobjedu pravom zlatku, pa makar i samo njemu, nego svom zlatku. široko polje svima sa svjetonazorima da se razumijemo, ali nakon ovakve maestralne pobjede koja je pojela živaca i živaca mnogim pratiteljima prvenstva spomenut "...da, igračima isto hvala koji su imali potporu..." ma daj ono što je previše je previše.

panda505 31.01.2016. 18:48

Njemačka igra tako brutalnu obranu :care:

Brko 31.01.2016. 19:23

Švabe su ostali najodmorniji na kraju... odigrali su protiv "izvanrednog tereta" Španjolske onako kako smo mi trebali odigrati, ali ajde... nema veze.
Ugl, drago mi je za švabe.

Opet ćemo mi i oni digirirat rukometom jer imamo najmlađe reprezentacije. Danci, Španci i Francuzi su ostarili i usporili. Mi smo ubrzali malo, a Norvešna i Njemačka su još brži. Bit će zanimljivo idućih 3-5 godina.

JuiceBox 31.01.2016. 19:26

Nek bude upola kao 2003-2007 i ja sretan... Meni je ovo "losa" tekma odigrana na snagu svaba i umor spanjolaca. A sad za odmor ode odgledati hr:njemacka 2004 u ateni da pogledam pravi rukomet :D

panda505 31.01.2016. 20:48

Citiraj:

Autor xulos (Post 2885470)
Nek bude upola kao 2003-2007 i ja sretan... Meni je ovo "losa" tekma odigrana na snagu svaba i umor spanjolaca. A sad za odmor ode odgledati hr:njemacka 2004 u ateni da pogledam pravi rukomet :D

Jedino što ova teza ne drži vodu.
Em' što su Švabi igrali isti dan kao i Španjolci, a još su igrali i 10 minuta duže nego španjolci. Ako je itko bio umoran, onda su to valjda oni :D

Da ne govorimo da im je van pogona bilo 5-6 startera (Gensheimer, need I say more?) ...

rodriguez 31.01.2016. 21:00

Zbog Alilovića, tj. Babića nismo prvaci Europe. Ali i ovako se može složiti zlatna ekipa za svjetsko ili olimpijske.

aski 31.01.2016. 21:32

Covjek je tek preuzeo kormilo, polako... Izjave su mu glupost, iako mi se ponekad cini da vise trola.

Jednu stvar mora opako promijeniti. utakmicu mora pocinjati s golmanom, a da to nije Mirko. Iskreno zao mi ga je, pogotovo danas kad sam ga vidio na dodjeli. Mislim da je plakao. Covjek zeli, ali mu jednostavno ne ide...

Zlajo Horvat mora uvijek biti ispred Cupica. Kopljara povremeno koristiti.

Maric je danas kiksao s tri promasena zicera u par minuta i odmah ga je povukao vani. Tako se to radi.

Protiv Spanjolaca su nas vise kostale tehnicke pizdarije nego Aginagalde. No sto je tu je.

Idemo prvo srediti plasman u Rio. Ne znam po kojem kriteriju se odlucuju skupine, ali ona di je Poljska je komedija...

Iduce SP je kod nasih frendova Francuza. Kako bi volio kad bi im se osvetili za finale 2009. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28.