![]() |
Citiraj:
|
Jaooooo bit če vručeeeeeee,mada je ovo trening ali!!!!
Citiraj:
|
Imam osjecaj da ce glavonja Vettel Alonsu pokloniti naslov :D
Jedinica napokon opet na nosu Ferrarija! :smoke: |
Marussia postaje suvlasnik Virgin Racinga
Jedno prvenstvo je završeno, a drugo je pred super-napetim raspletom Citiraj:
Sniff Petrol F1 2010 Deconfusinator |
Kako se Alonso upišao:D
http://www.rtl.hr/video-preplaseni-a...i-clanak-23434 |
|
Citiraj:
|
Malo OFF: http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE :)
|
Alonso treći, šteta što Hamilton nije uspio ugrabiti pole :(
|
Ovo je predobro, pogotovo za start :D
|
Moglo bi bit zanimljivo sutra:D
|
Sutra se obskrbljujem sa tonom kokica,čipsa, kole i ostalih junk stvari :D
|
Ove kvalifikacije su pravi pokazatelj o kakvoj klasi vozaca se radi kad su u pitanju Hamilton i Alonso :goood:
Mislim da ce Alonsov jedini cilj biti na startu zadrzati mjesto. Hamilton nema sto izgubiti i sigurno ce nastojati proci vettela, a onda bi moglo biti svega... :D Izgorit cu do utrke :D |
Nadam se da Alonso sa Webberom nebu prošao ko Button sa Vettelom:)
|
papa webber
Citiraj:
Ja bi prije rekao da misli u sebi koji k ja radim na ovom dječjem vrtuljku, neg da se upišao :lol2: |
Na tome videu mislim da se na jednom dijelu vidi kada iz alonsovoga ljevoga djepa izleti novcanik :D
Na prvoj uzbrdici :) |
Citiraj:
|
Jedva čekam utrku, nadam se novoj Alonsovoj tituli, i to u najdražoj mi momčadi. :D
|
Citiraj:
Kvalifikacije su stvarno dobro prosle za Alonsa. Hamilton se lijepo plasiro, a Button se na svu srecu dobro uguro izmedju Alonsa i Webera. Mislim da nas sutra ceka jedna jako zanimljiva i napeta utrka :D Jedva cekam |
Citiraj:
|
Webber može samo Alonsu na startu gledati u spojler osim ako Alonso nešto ne zezne, ipak je i Button ispred Webbera. Hamilton je prava prijetnja Vettelu na startu.
|
Bit če svega, RB ima bolji start i bit če zanimljivo ako Webber projuri pokraj Alonsa:D
|
Da fakat...gledaj ovaj scenarij,Webber razvali Alonsa i Vettel uzme pehar..jao jedva
čekam rasplet još samo 1:45min,ovo je definitivno najbolja sezona čak i od one kada je Alonso skinuo Schumahera sa trona..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://lh5.ggpht.com/_EGgI4e1jdzE/TN...Picture020.jpg |
Još malo:)
Ivek treći a Alonso nadam se isto:D |
Čestitke Vettelu. Plače k'o curica :D
Kvragu, kud se baš sad Petrov sjetio dobro voziti :( :D |
Mislim da su u ferrarijevom boxu napravili najgoru mogucu stvar kad su poslali alonsa onako rano u box
|
otkaz u ferrariu onom koji je pozvao alonsa u box u onom krugu...otkaz
|
Na kraju krajeva, ipak je Vettel "trebao" uzeti naslov, ima najviše kilometara u vodstvu tijekom ove sezone. F1 je opravdala naziv oktanski cirkus, ovakvu završnicu, pa na kraju bilo kakvu je bilo teško predvidjeti. Odlična sezona.
Alonso ima dva naslova, bit će prilike za treći iduće godine :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |