![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisam probao s bluray ali dvd radi i to na novom fw v4 beta
|
još nešto dali se može video koji je 4:3 rastegnit tako da na 16:9 televizoru nemam sa ljeve i desne strane crte
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ima li koji unofficial app za vizualizaciju prilikom sviranja muzike kao kod winampa, wmp-ai inih playera ?
|
Da li netko ima problema oko prikaza network share-ova koji više nisu sherani?
Znaći ja na listi imam share foldere koji se uklonio a na Liveu se prikazuju, iako im nemogu pristupiti. Zna li tko rješenje problema? |
Meni radi normalno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
4:3 video na 16:9 tv-u http://codinghorror.typepad.com/.a/6...86d641c970b-pi zumirani 4:3 video na 16:9 tv-u http://codinghorror.typepad.com/.a/6...86d642b970b-pi |
tako je. zato nikad ne idem preko 1.1/1.2 u zoom-u jer na taj nacin najmanje gubim sliku sa strane.
|
Citiraj:
|
Od dans sam vlasnik WD TV Live i nisam baš presretan. Spoji sam ga u struju, i spoji s HDMI kablom na plazmu, i samo mi se pojavi Logo na Plazmi WD TV Live i a pover light samo blinka. Bilo što da kliknem na daljinskom ne funkcionira, nemo dobiti ni osnovni meni.
Je li neko nešto slično imao. |
Citiraj:
|
Ta stvračica nema Nonlinear stretch za 4:3 materijal? Šteta...
|
Citiraj:
http://www.google.hr/search?sourceid...blinking+light I sve mi se cini da ces ga morati reklamirat :/ |
Dal netko zna kako mogu sa kompa preko mreže iskopirati nešto na hdd spojen na wdtv?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zašto mi WDTV Live neće na YouTube? :wtf2:
Prijavljen ili ne izbaci "On content available" Sharing sa PC-om radi, check connection = 3 x OK |
Citiraj:
|
Koliko vam brzo radi prebacivanje stvari na usb hard preko lana. Meni nejde brže od 10 mbps, kolko vidim po netu i drugi imaju taj problem. Probao sam formatirati usb na ext2 i ext3 ali bez razlike.
|
Citiraj:
ako je megabajta, onda ne mozes od 100mbit mreze ocekivat puno vise, i to je ok rezultat. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jesi probao resetirat wdtv
|
Restartanje sam probavao i prije (bez uspjeha),
ali krenuo sam obrisati datoteku ".wd_tv" i traži me korisničko ime i lozinku ?? Zapravo problem sa brisanjem je sa fajlom "uniondb.cas.tmp" (koji je u ".wd_tv") Probao sam sve kombinacije koje sam koristio sa SSH (secure shell) kod konfiguracija u b-radovom firmwareu, ali ništa. Sad bar znam gdje je problem, samo ne znam kako ga rješiti :fiju: P.S. probao sam odpojiti HDD (t.j. uključiti WDTV Live bez vanjskih memorija na USB ulazima 1 i 2), restartao, i ono opet neće na YouTube! Sad tek ništa ne znam?! :wtf2: |
Planiram uzeti WDTV Live.
E sad imam par pitanja, a stvarno mi se neda orati po netu i ovdje, ljencuga sam, priznajem :) Pa krenimo: 1. Je li moguce na USB spojiti neki vanjski opticki uredjaj, preko ladice ili tako nesto, znam da idu USB stikovi, WIFI adapteri i slicno, a za to nisam vidio, ali moja pretpostavka je da radi 2. Imam kompjuter koji vrti windows 2003 server i na njemu su postavljeni akaunti i svatko ima svoj (sestra, ja....) i svatko se sa svog kompjutera prijavio i ima pristup razlicitim datotekama, e sad ako napravim jos jedan akaunt, recimo WD, i stavim mu nekakav pasvord, da li cu se moci preko WD-a prikacit na njega i normalno "vuci" multimediju s njega, i tu predpostavljam da da, ali bolje pitati. Eto, to je to za sada :) |
1. neznam, nisam probavao
2. radit ce bez beda. isprobano na win i linux masinama sa odvojenim accountima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |