![]() |
kako izlaze
Fringe,V,Chuck,SGU,Pacific,legend of the seeker,24,heroes,flash forward stignem i jesti naravno...:D |
Citiraj:
|
Sram me reci da pored standardnih (HIMYM, Chuck, House, TAAHM, BBT...), u zadnje vrijeme sam se navukao na onu tinejdzersku zbljuvotinu "10 things I hate about you".
Ok, hajte sad pljujte, spreman sam :D |
kakav je taj flash forward,cuo sam da je poprilicno los u pocetku,popravlja li se kako idu epizode ili?
|
Citiraj:
|
....
|
Mythbusters :D.
|
Breaking Bad ... pravo me prikovala uz telku.
|
Freaks and Geeks
naletio na napisano otprije, i docepao se materijala. odlicna serija, odlicni glumci, radnja........ steta na kvadrat sto nije bar jos jedna sezona snimljena. ogromna preporuka, pogotovo ako iole volite rock/alternativu. |
....
|
Supernatural je završio danas. Bez nekog ogromnog cliffhangera, ali sa jednim velikim upitnikom di bu išli nakon ovog. :)
Citiraj:
Osobno bi mi bilo puno draže da te duple epizode na kraju sezone airaju odjednom, :P |
....
|
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
Iako mislim osobno da je najveći cliffhanger ikad bio u Star Trek - TNG - Best of Both Worlds. Ne bi se mogao zamisliti da pol godine čekam za nastavak :P |
....
|
ne znam za vas al big bang theory me nasmije do suza svaka epizoda :)
|
Citiraj:
|
pa u tome je bit, ta serija nije za svakog :) al onaj tko kuzi tematiku se nasmije do suza :D al opcenito taj dan izađe BBT, 2HM i Kako sam ti upoznao staru.
|
Citiraj:
On kaže da je premalo geeky, tj da su fore u seriji više mainstream i za manje geeky publiku. Iako meni je BBT odličan, ne bi valjalo da je previše orijentiran na geekaštinu (kao šta je npr Pure Pwnage) - no opet to su 2 totalno drugačije serije. |
al postoji ona uk verzija isto IT serije kako se ono zove... IT crowd ne znam jeste li gledali.
|
Neznam jel bilo ali svima preporučam seriju Sons of Anarchy
|
Takodjer, SoA je prilicno dobar, dobri glumci, ok prica... Nije The Shield, al' dobro drzi vodu :chears:
Bas pogledo SG:U od jucer... ubit cu se, koja debilcina je ovu epizodu smislila, za nepovjerovat. :hitthewal: Prvo Marisol 10ak epizoda, onda odlicnih 5-6 i sad opet nakon ove mi dodje da se opalim cekicem u bradu i izbijem iz tenisica, da mi bude bolje... JEDVA pogledao do kraja. Slobodno preskocite, valjda je 18-ta bolja... :fuming: |
Citiraj:
|
StarGateUniverse, koja debilčina od serije, moram je prestat gledat pod hitno,
ovo nije SG, ovo je prejadno, drmljenje dramom, imaju toliki potencijal a rade isprdak od serije. Dao bog da je ukinu... |
Bas, dok se oni saberu, gledanost ode u tri bozje matere i onda ode SG:U u pvoijest...
Scenariste treba poslat da pogledaju Firefly, Farscape, sve Trekove, SG:A, SG-U itd... a ovo pauzirat dok se oni ne nauce kako se radi SF... :hitthewal: |
....
|
jel itko ulovio u petak instruktora na rtl-u?
novinar je konj u najboljoj maniri male škole loše glume i srećom se javlja rijetko, ali instruktor i marijan su kraljevi samo takvi... gluma dotičnih je stvarno odlična, humor je odličan, psovki je puno, mozga je malo... imho tračak svjetlosti u sumraku domaće produkcije, a da nije hrvacka traži zvijezdu, farma, big brader, hrvacka ima talent, ljubav je na selu, mijenjam ženu nadopuni po želji __________________ može i naše pod stranom licencom... ups... ništa od ovog nije naše zapravo :) mali dio prve epizode... http://www.youtube.com/watch?v=POT5Wa3DKV4 |
Instruktor je super i pravo osvježenje.
Danas sam pogledao zadnju epizodu Pacifica i serija je super.Preporuka svima kojima se sviđao Band of brothers ili sl. na ratnu tematiku. |
Citiraj:
Tko ce docekati Housea najesen... Pogledao i Generation Kill mini seriju o invaziji na Iraq prema knjizi Rolling Stone reportera. Nema puno akcije, ali zafrkancije i blesavih zapovjednika ne fali. About The Story |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |