PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   MMA i K1 (UFC, Strikeforce, Bellator, Dream) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=150231)

Drvoje 03.07.2011. 15:54

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1935158)
Hm...
Joe Frazier?

Zato sam napisa uživo na TV-u - jer sam još mlad (30g.) :D
Citiraj:

Žejko Mavrović? :) Samo jedna izgubljena i to protiv Lennoxa. :)

Impresivna je karijera "Šake sa Srednjaka", ali ne mogu bit objektivan kad su naši sportaši u pitanju. :)
Lenny je bija prava "životinjica" za gledat - fuckin gorilla :D

Mattheous 03.07.2011. 15:55

Meni su obojica voditelja bili očajni, radije bih da je Branka Šeparović komentirala ovaj boks.

Flood 03.07.2011. 16:12

Citiraj:

Inače PREPORUKA svima da pogledaju ovo. :) http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

LEGENDA!!! :)

Sampion,a ne Klickoti:)

MAGARAC 03.07.2011. 16:22

Ma nije bas tako. Niko se protiv Vladimira nije borio sa tako brzim, jakim udarcima u tijelo. To bi ostavilo trag na Vladimiru kod kojeg je uvijek upitan kardio i njegova brda. Ovaj jucer je u cijeloj borbi bacio samo jedan dobar u tijelo i po meni se nakon svog tog lajanja poprilicno obruko..

btw. ja sam propustio borbu ali sam pogledao danas sa komenatrom Roy Jonsa koji nije htio ni gledat tu borbu koliko je bio razocaran sa Hayem.

UFC je bio dobar.

trouble 03.07.2011. 16:37

Shvatite,boks je napredovao,napredovao kao i nogomet i košarka zadnjih 20 godina. Svako ko misli da bi Iron Mike ozbiljno zaprijetio bilokojem do braće treba se ostavit komentiranja o boksu i zatvorit u svoj svijet romantičnog boksa sa kraja 80ih.... :)

MAGARAC 03.07.2011. 16:41

Kaj ti mislis da je ovaj nacin boksa od Klitchka moderan? Odi u Lokomotivu ili bili koji boksacki klub od Rusije do Istocne Europe i naucit ces tako bokst u prvih godinu dana. On nema potrebe za nicim drugim jer je takava zivotinja i jer su mu protvnici, nemam drugog izraza nego "supci"..

Baja 001 03.07.2011. 18:04

Citiraj:

Autor trouble (Post 1935208)
Shvatite,boks je napredovao,napredovao kao i nogomet i košarka zadnjih 20 godina. Svako ko misli da bi Iron Mike ozbiljno zaprijetio bilokojem do braće treba se ostavit komentiranja o boksu i zatvorit u svoj svijet romantičnog boksa sa kraja 80ih.... :)

Ja isto držim da je Mike, ima muda i da je ima ogromnu snagu i izdržljivost. A ovo je bila borba ka šta san i predvidio. :nono:

trouble 03.07.2011. 19:10

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 1935211)
Kaj ti mislis da je ovaj nacin boksa od Klitchka moderan? Odi u Lokomotivu ili bili koji boksacki klub od Rusije do Istocne Europe i naucit ces tako bokst u prvih godinu dana. On nema potrebe za nicim drugim jer je takava zivotinja i jer su mu protvnici, nemam drugog izraza nego "supci"..

Hm,daaaaa.....svakako. Po tome bi svaki jazavac dvometraš s kavkaza išo za prvaka.... hau jes nou.

MAGARAC 03.07.2011. 20:21

Ne moze se svaki seljo posvetit boksu, niti je svaku seljo ima takvu fizionimiju i toliko talenta. On skolski primjer boksa sa ovih prostora i malo istocno koji nije ni malo moderan nego je dosadan do boga, pogotvo kad ga se razvuce na 12 rundi..

trouble 03.07.2011. 20:25

Gle,igrala je i grčka dosadan nogomet na Euru 2004,produzeci i penali. Zapisali su se u povijest,jel ce neko pamtit to od novih generacija? Ne.... cilj opravdava sredstvo....rečeno već milion puta. Kličkovi imaju sad brijem sve pojase na svijetu i NITKO ama baš nitko im nemože ništa. Dosadno il ne....like they give the fuck :)

Flood 03.07.2011. 20:33

Pa upravo zbog toga se nadam i zelim da ih Haye izuje iz cipela,jer po vidjenome jedini je to u stanju napraviti:)

trouble 03.07.2011. 20:41

Niš taj nebu više napravil,šansu je imal,sad se malo izvlači na bubani prstek,show must go on,izmisliće se uskoro neki novi sidekick da mu plasira 100+ jabova u 12 rundi :)

Flood 03.07.2011. 20:50

Da se htio izvuc otkazao bi mec,ovako je odradio i vise nego solidno...da je Klicko pravi sampion popapao bi ga,a ne izjavljivao da je Haye preoprezan bio i da nije imao sanse za nokaut...sampioni rade sanse:)
U uzvratu Klicko pada:)

trouble 03.07.2011. 20:55

Kličko je šampion,a ti moš po forumima pisat i da je Ivan Pernar prvak Strikeforcea :D

Uzvrat? Kakav uzvrat? Po ugovoru uzvrata nema....Haye odlazi u povijest boksa a pametno bi mu bilo da ode u kategoriju niže,gdje i pripada. Kao što sam reko,braća i mašinerija oko njih već rade na stvaranju novog nekakvog izazivača :) Jedino ako plate engleskom cirkusantu da brblja(jer to jedino zna) te proba napravit neki comeback koji će brači financisjki odgovarati...tada će doći do re-matcha.

Flood 03.07.2011. 21:05

klik

Haye

Zivi bili pa vidjeli:)

Billkita 03.07.2011. 21:08

Nitko od današnjih boksača nema takvu agresivnost kakvu je imao Mike. Čovjek je legenda. Ma razbio bi ove šupke od braće, ako ne bar bi im uho odgrizao:D

Dizel 03.07.2011. 21:18

Citiraj:

Autor Billkita (Post 1935303)
Nitko od današnjih boksača nema takvu agresivnost kakvu je imao Mike. Čovjek je legenda. Ma razbio bi ove šupke od braće, ako ne bar bi im uho odgrizao:D

Potpis. Možda ja nemam blage veze o boksu, ali Mike i Lennox su za mene bili pojam ljudi koji su davali batine i s pravom bili šampioni.

Sjetite se kakav je Mavrović izgledao nakon "tretmana" od Lennoxa. Drugi dan je izgledao kao da je pao iz aviona 3x :D

rodriguez 03.07.2011. 21:29

Po svim zakonima svijeta i slijepom čovjeku je sinoć bilo jasno da je trebao Haye pobjedit.

Ono govno od 2 metra koji propagira antiboks nek pogleda mečeve od Tysona i Holyfielda i neka onda usporedi svoj "boks" i boks.Pičketina.

EOD

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1935306)
Potpis. Možda ja nemam blage veze o boksu, ali Mike i Lennox su za mene bili pojam ljudi koji su davali batine i s pravom bili šampioni.

Stari potpis,Mike je jedan jedini,onakvu agresivnost još nisam vidio da itko ima!

Nybelung 03.07.2011. 22:24

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 1935313)
Po svim zakonima svijeta i slijepom čovjeku je sinoć bilo jasno da je trebao Haye pobjedit.

Ono govno od 2 metra koji propagira antiboks nek pogleda mečeve od Tysona i Holyfielda i neka onda usporedi svoj "boks" i boks.Pičketina.

EOD

Kojeg svijeta? Živo me zanima. Postoji vrlo malo ljudi koji smatraju da je Haye trebao pobjedit. A svi takvi su gledali prijenos na Novoj TV. :D

Haye se 12 rundi povlačio i izbjegavao udarce. Na distanci, očekivano, nije ponudio ništa osim izbjegavanja. A svaki put kad bi prišao blizu sam se bacao na pod: 1, 2, 3...
Na kraju se opravdavao, čak se izuo i pokazivao okolo povrijeđeni prst?! :care: Plačipička. :kafa:

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 1935313)
Stari potpis,Mike je jedan jedini,onakvu agresivnost još nisam vidio da itko ima!

Zato što se ne družiš sa psihijatrijskim slučajevima. :D

rodriguez 03.07.2011. 22:26

Ma ne berem tu priču....

Sam kljičko je imao obješenu facu kad su ga proglasili pobjednikom,čovjek nije znoj obrisao Hayeu sa lica a ovaj mu je šljivu napravio ispod lijevog oka kojeg šteta što nije otvorio.
Jebo ja takvog šampiona kad mora na bodove dobivat(suce).

Hamm 03.07.2011. 22:44

Ma Haye se sinoć stvarno pokazao. Ako ništa pokazao je da zna izbjegavati udarce, prišao je par puta i osim jednog udarca ništa više nije pokazao. Udarce u potiljak ne računam. :) Izvlačenje zbog prsta ne treba uzimati u obzir jer ako je znao da će mu smetati mogao je otkazati meč i bok. Nije zaslužio pobjedu. Ako napadaš prvaka onda pokaži NEŠTO.

Kličko boksa ružno i dosadno ali to je "tehnika" koja mu prolazi jer je svjestan svoje nadmoći u dosegu i svatko tko se zaleti može očekivati direkt u glavu. :) Da naravno da se može proći i to ali rijetko tko se odluči riskirati i zato je boks dosadan za razliku od MMA. :)

Flood 03.07.2011. 23:20

Jesu se Klickoti kad tukli sa Valuevim?:)

Hamm 03.07.2011. 23:26

Ne.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Valuev

Flood 03.07.2011. 23:41

E to bi bilo zanimljivo vidjeti,jer ovaj ima jos veci reach,al to onda ne odgovara Klickotima,pa nece do toga nikada ni doci:D

Hamm 03.07.2011. 23:43

Pa zadnju je izgubio od Hayela. :)

Flood 03.07.2011. 23:47

A starac Holyfield je izdero Valueva ko kantu prije toga,sam su ga suci izhebali:D

Nybelung 04.07.2011. 00:18

Mislim da se 'Ruski Div' neće više borit. Čitao sam da ima problema s kostima, trebao je na neke operacije, tako da ove godine definitivno ništa od njega. A i nastavak karijere je vrlo upitan.

Šteta, žao mi je mrcine. :)

Zanimljiva je anegdota s vaganja prije borbe protiv Clifforda Ettiennea. Navodno je Amerikanca htio pobjeć. Jedva su ga nagovorili da ostane u Njemačkoj i bori se. Usrao se kad je stao pored Rusa. :D

perich 04.07.2011. 03:06

evo ko bi sigurno poderao Klicka ko mozart kajdanku....

SLIKA

trouble 04.07.2011. 09:25

PREJAKO :D

Citiraj:

Autor Flood (Post 1935301)

Haye

Zivi bili pa vidjeli:)

I ja sam cijeli život htio Jennu pa.... :)

Jelc 04.07.2011. 09:33

Ne znam samo kog k***a ste stali branit jednog ili dugog panja...kad nisu pokazali baš ništa:)

Ne samo da im ne bi trebali isplatit pare za meč nego im treba uzet pojase i dat priliku da ih osvoji netko tko neće izbjegavati borbu...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38.