PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=144700)

Charmander 26.01.2011. 14:55

pocemu je sigerous bolji?

Brko 26.01.2011. 14:59

Citiraj:

Autor Charmander (Post 1833892)
pocemu je sigerous bolji?

Po tome jer praktički dobiješ novu igru. Baseline je isti, ali sa puno puno dodataka. Svi ostali modovi su ti više manje pumpanje tekstura na borovima i raslinju, nebu i emisijama. Ne svi, ali većina.
Sigerous mod nudi i to, ali i puno više od toga.

aircanada 26.01.2011. 15:30

a sta spada u to tvoje "puno puno vise"?

ECHO 26.01.2011. 15:48

Više modela oružja,dodano puno više artifakata za pokupiti,puno više anomalija i razne gamadi dakle otežano kretanje i igranje.Minirana neka mjesta koja nema inaće u igri po defaultu(samo kod onog palog helikoptrea u Yanov-u) i Sigerius modu ima na više mjesta iskusio pogibiju više puta:fuming:
Dodan Alfa squad u igru kao posebna postrojba odlično naoružana uvijek neprijateljski raspoložena prema tebi dok druge frakcije nediraju(u default igri je nema).I još dosta toga glede poboljšanja samog gameplaya.:D
I više nego dovoljno da ga se skine i zaigra:D

Charmander 26.01.2011. 16:16

ok znaci skida se sigerous a complete ide dole :D

rodriguez 27.01.2011. 17:17

Jel preporučate da igram prvo CoP bez ikakvog moda ili da odma stavim Sigerous,nisam do sada igrao CoP...

weaponx 27.01.2011. 17:34

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 1834922)
Jel preporučate da igram prvo CoP bez ikakvog moda ili da odma stavim Sigerous,nisam do sada igrao CoP...

Prvo bez moda, pa kad kreneš opet onda sa modom.

Brko 28.01.2011. 22:17

Citiraj:

Autor rodriguez (Post 1834922)

najbolje da kreneš odma sa Reloaded 0,6 modom. On uljepša grafiku, puške, informacije i općenito eye-candy pizdarije.
Nakon što DETALJNO prođeš igru i upoznaš sve dijelove, ekipe, voždove i slično, tada odi na Sigerious. jer ćeš biti zapanjen kako se sa tim modom dobila skoro pa nova igra ;)

JoZ@ 28.01.2011. 22:44

dal je ko angažiro tjelohranitelje ?

ja imam trojicu i dal sam svakom PKT :D

i u pripjatu onaj tip naplačuje popravak obleke i oružja :fuming:

ECHO 28.01.2011. 23:19

Da, to je jedna od novosti u igri pa sam i sam ostao iznenađen kad mi je uzeo pare:fuming: ja se nakrco ko mazga oružjem reko sad ću bespla popraviti kad ono:fiju: uglavnom mod +5:D

Ja idem upravo angažirati jednog da vidim kako će podnijeti Alfa-squad fight.

JoZ@ 28.01.2011. 23:29

hm
kod mene nema alfi
prešo sma u pripjat i ko zna dal če ih i tam bit

hammer_of_thor 29.01.2011. 00:01

Tjelohranitelje? :D
Kakve su to sad fore?
Morat ću probati taj novi mod, makar sam si postavio za cilj laganu apstinenciju od STALKERa, ali izgleda neću izdržati :D

Šta to znači uzmeš 10 tjelohranitelja i glavni si faker u Zoni? Malo mi se čini overpowered.

zippo 29.01.2011. 00:42

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 1835973)
hm
kod mene nema alfi
prešo sma u pripjat i ko zna dal če ih i tam bit

Ni kod mene a svi pricaju o njima :)
Prekrstario sam 1 i 2 mapu uzduz i poprijeko ali sipak. Od Alfi ni f nisam vidio a tako sam se radovao susretu :D

JoZ@ 29.01.2011. 10:30

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1835995)
Tjelohranitelje? :D
Kakve su to sad fore?
Morat ću probati taj novi mod, makar sam si postavio za cilj laganu apstinenciju od STALKERa, ali izgleda neću izdržati :D

Šta to znači uzmeš 10 tjelohranitelja i glavni si faker u Zoni? Malo mi se čini overpowered.

u prvoj mapi je jedan a u drugoj 3
stim da češ do trečeg malo teže doč :fiju:

ECHO 29.01.2011. 11:23

LooL kako ih nema ja ih pobio skoro više nego sve ostale gamadi koja se nakotila i napada kad god stigne:fuming::D.Oni mi omogučili zaradu od 750.000novaca i nakrco se svim i svačim.:D

Malo pogledajte kad ulazite u igru imate neku opciju koju morate uključiti glede Alfa-squada i ostalih opcija(više gamadi,raznih zamki i onih neprilika atmosferskih):D

Kad sam počinjao igrati otvorila mi se još jedna opcija poslije "opšnsa" gdje sam to sve pouključivao.Slike su malo lošije kvalitete slikao fotićem, jer neznam kako drugačije pohvatati screanshotove s ekrana u tijeku igre probao ali......:hitthewal: noob..... probo F12 pa se ništa nedogađa.Našao gdje se sprema screanshot u folder Steam-igra-appdata-screanshot.:D

http://slike.hr/slike/img00031_f65a7.jpg.html
http://slike.hr/slike/img00021_6e0c0.jpg.html
http://slike.hr/slike/iter_d11c0.jpg.html

Znaći ući u igru i onda ESC pa se dobije opcije koje su prikazane na slikama pa uključite što želite, evo malo se potrudio da otklonim nedoumice:D

drazac 29.01.2011. 21:30

Pozdrav

Zna li netko koje sve vrijednosti u weaponname.ltx datoteci treba promijeniti da bi se promijenila pozicija oruzija?

Znam da treba hands_position i item_position i pretpostavljam grenade launcher position (ako se na oruzije moze attachati gl), no sto je sa zoom-om (aim down to sight)?

Koristim SGM v1.7 mod

xGAME 29.01.2011. 21:46

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1836144)
LooL kako ih nema ja ih pobio skoro više nego sve ostale gamadi koja se nakotila i napada kad god stigne:fuming::D.Oni mi omogučili zaradu od 750.000novaca i nakrco se svim i svačim.:D

Malo pogledajte kad ulazite u igru imate neku opciju koju morate uključiti glede Alfa-squada i ostalih opcija(više gamadi,raznih zamki i onih neprilika atmosferskih):D

Kad sam počinjao igrati otvorila mi se još jedna opcija poslije "opšnsa" gdje sam to sve pouključivao.Slike su malo lošije kvalitete slikao fotićem, jer neznam kako drugačije pohvatati screanshotove s ekrana u tijeku igre probao ali......:hitthewal: noob..... probo F12 pa se ništa nedogađa.Našao gdje se sprema screanshot u folder Steam-igra-appdata-screanshot.:D

http://slike.hr/slike/img00031_f65a7.jpg.html
http://slike.hr/slike/img00021_6e0c0.jpg.html
http://slike.hr/slike/iter_d11c0.jpg.html

Znaći ući u igru i onda ESC pa se dobije opcije koje su prikazane na slikama pa uključite što želite, evo malo se potrudio da otklonim nedoumice:D

Koristi fraps, xf itd

zippo 30.01.2011. 23:06

:)
Lov je poceo, Alfice su tu. U prvom susretu na daljinu Dragunov je isplatio investiciju a sad cu ih njihovim oruzjem pa da vidimo cija majka crnu vunu prede :D

ECHO 30.01.2011. 23:33

Ajd super bitno je da si ti njih našao:D samo udri to je posebna čar napasti ih, daleko je to od monolitha ili bandita glede fighta:D

zippo 02.02.2011. 00:46

Cudno, u Zatonu sam do sada naletio 6 puta na njih (na njihovu zalost :D) a u Yanovu nista. Ni traga ni glasa
Nasao sam i lijek za njih, dum-dum municija, padaju ko muhe :D

Brko 02.02.2011. 09:13

Citiraj:

Autor zippo (Post 1838952)
Cudno, u Zatonu sam do sada naletio 6 puta na njih (na njihovu zalost :D) a u Yanovu nista. Ni traga ni glasa
Nasao sam i lijek za njih, dum-dum municija, padaju ko muhe :D

znaju se pojaviti kod kontenjera (baza bandita gdje moraš Mitaya osloboditi). barem su se meni tamo nekoliko puta pojavili.

zippo 02.02.2011. 15:45

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1839035)
znaju se pojaviti kod kontenjera (baza bandita gdje moraš Mitaya osloboditi). barem su se meni tamo nekoliko puta pojavili.

nema ih, nekoliko puta sam prosao cijeli Yanov uzduz i poprijeko zbog zarade ali njih ni za lijek. U Zatonu redovno po 2 puta barem svaku turu, u Pripyat sam tek dosao pa neznam jos

ECHO 02.02.2011. 15:48

Meni su se u Yanovu pojavljivali kod onog objekta gdje skupljaš one stvari za mehaničara(neki toolsi), kod one bare u blizini baze ali iza onog tornja kad ideš po misiju za Pripyat i u blizini one elektro anomalije odmah iza brda prema bazi uglavnom na ta 3 mjesta pa se izmijenjuju.:D zad već imam taktiku za njih:D. problem mi je bio i u grafi jer je znala ponekad štekati u igri u DX10 modu na high postavkama 5770, ali sad smo i to riješili.:) Igra to dobrano zagrije i izmući.

zippo 02.02.2011. 23:04

Citiraj:

Autor ECHO (Post 1839394)
Meni su se u Yanovu pojavljivali kod onog objekta gdje skupljaš one stvari za mehaničara(neki toolsi), kod one bare u blizini baze ali iza onog tornja kad ideš po misiju za Pripyat i u blizini one elektro anomalije odmah iza brda prema bazi uglavnom na ta 3 mjesta pa se izmijenjuju.:D zad već imam taktiku za njih:D. problem mi je bio i u grafi jer je znala ponekad štekati u igri u DX10 modu na high postavkama 5770, ali sad smo i to riješili.:) Igra to dobrano zagrije i izmući.

Njet, gadova nema. Bit ce da su se ukakali :D, sad imam i Gaus i Special Personal Vintarku koja dere dum-dum municijom. Nema mi druge vec opet u Zaton po Alfa skalpove :). Moram jos naci nesto od toolsa da postelam oruzje, jos mi to fali. Love, oruzja, municije ima na bacanje, mogu poravnat sa zemljom Pripyat :D

Brko 03.02.2011. 07:17

igra je skužila da bereš pare na alfa squadu pa je odlučila da nema smisla da ih šalje u suisajd mišnz :D ali što je je, lijepa svota novaca se nabere prilikom susreta sa dotičnom skupinom veselih mladića.

JuiceBox 03.02.2011. 12:55

Moze li se znati zasto mi je obrisan post odavdje?? Samo zato jer sam rekao da sam igri dao drugu priliku , igru obrisao jer je mapa preogromna i neprijatelji cudni? svaka cast...

zippo 03.02.2011. 13:01

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 1839889)
igra je skužila da bereš pare na alfa squadu pa je odlučila da nema smisla da ih šalje u suisajd mišnz :D ali što je je, lijepa svota novaca se nabere prilikom susreta sa dotičnom skupinom veselih mladića.

:D
je, to sam radio u fusu i bili su lijepi izvor prihoda. Ima li ih u Pripyatu ? Tamo sam samo zapoceo, trenutno zakljucujem prodajne ugovore u Zatonu i Yanovu :D

JoZ@ 03.02.2011. 13:32

ostao u zoni nakon završetka
ostao bez oružja para i sa nepoboljšanim odjelom :wtf2:

ECHO 03.02.2011. 17:34

Probaj se vratiti kroz tunel natrag ukoliko igraš Sigerius mod:D jer je to tamo moguće jedino ćeš morati biti brz jer ima gamadi koliko hoćeš ali probaj nekošta te ništa samo malo češće sejvaj:D naći ćeš i oružja dolje od ubijenih, a ima ih......

JoZ@ 03.02.2011. 18:51

da vračam se jer trebam nekog oslobodit
al sumnjam da ču nač FALL 7,62

da čudno je i to kaj me zombiji ignoriraju
tu i tam neki ima neš protiv mene

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11.