![]() |
pocemu je sigerous bolji?
|
Citiraj:
Sigerous mod nudi i to, ali i puno više od toga. |
a sta spada u to tvoje "puno puno vise"?
|
Više modela oružja,dodano puno više artifakata za pokupiti,puno više anomalija i razne gamadi dakle otežano kretanje i igranje.Minirana neka mjesta koja nema inaće u igri po defaultu(samo kod onog palog helikoptrea u Yanov-u) i Sigerius modu ima na više mjesta iskusio pogibiju više puta:fuming:
Dodan Alfa squad u igru kao posebna postrojba odlično naoružana uvijek neprijateljski raspoložena prema tebi dok druge frakcije nediraju(u default igri je nema).I još dosta toga glede poboljšanja samog gameplaya.:D I više nego dovoljno da ga se skine i zaigra:D |
ok znaci skida se sigerous a complete ide dole :D
|
Jel preporučate da igram prvo CoP bez ikakvog moda ili da odma stavim Sigerous,nisam do sada igrao CoP...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nakon što DETALJNO prođeš igru i upoznaš sve dijelove, ekipe, voždove i slično, tada odi na Sigerious. jer ćeš biti zapanjen kako se sa tim modom dobila skoro pa nova igra ;) |
dal je ko angažiro tjelohranitelje ?
ja imam trojicu i dal sam svakom PKT :D i u pripjatu onaj tip naplačuje popravak obleke i oružja :fuming: |
Da, to je jedna od novosti u igri pa sam i sam ostao iznenađen kad mi je uzeo pare:fuming: ja se nakrco ko mazga oružjem reko sad ću bespla popraviti kad ono:fiju: uglavnom mod +5:D
Ja idem upravo angažirati jednog da vidim kako će podnijeti Alfa-squad fight. |
hm
kod mene nema alfi prešo sma u pripjat i ko zna dal če ih i tam bit |
Tjelohranitelje? :D
Kakve su to sad fore? Morat ću probati taj novi mod, makar sam si postavio za cilj laganu apstinenciju od STALKERa, ali izgleda neću izdržati :D Šta to znači uzmeš 10 tjelohranitelja i glavni si faker u Zoni? Malo mi se čini overpowered. |
Citiraj:
Prekrstario sam 1 i 2 mapu uzduz i poprijeko ali sipak. Od Alfi ni f nisam vidio a tako sam se radovao susretu :D |
Citiraj:
stim da češ do trečeg malo teže doč :fiju: |
LooL kako ih nema ja ih pobio skoro više nego sve ostale gamadi koja se nakotila i napada kad god stigne:fuming::D.Oni mi omogučili zaradu od 750.000novaca i nakrco se svim i svačim.:D
Malo pogledajte kad ulazite u igru imate neku opciju koju morate uključiti glede Alfa-squada i ostalih opcija(više gamadi,raznih zamki i onih neprilika atmosferskih):D Kad sam počinjao igrati otvorila mi se još jedna opcija poslije "opšnsa" gdje sam to sve pouključivao.Slike su malo lošije kvalitete slikao fotićem, jer neznam kako drugačije pohvatati screanshotove s ekrana u tijeku igre probao ali......:hitthewal: noob..... probo F12 pa se ništa nedogađa.Našao gdje se sprema screanshot u folder Steam-igra-appdata-screanshot.:D http://slike.hr/slike/img00031_f65a7.jpg.html http://slike.hr/slike/img00021_6e0c0.jpg.html http://slike.hr/slike/iter_d11c0.jpg.html Znaći ući u igru i onda ESC pa se dobije opcije koje su prikazane na slikama pa uključite što želite, evo malo se potrudio da otklonim nedoumice:D |
Pozdrav
Zna li netko koje sve vrijednosti u weaponname.ltx datoteci treba promijeniti da bi se promijenila pozicija oruzija? Znam da treba hands_position i item_position i pretpostavljam grenade launcher position (ako se na oruzije moze attachati gl), no sto je sa zoom-om (aim down to sight)? Koristim SGM v1.7 mod |
Citiraj:
|
:)
Lov je poceo, Alfice su tu. U prvom susretu na daljinu Dragunov je isplatio investiciju a sad cu ih njihovim oruzjem pa da vidimo cija majka crnu vunu prede :D |
Ajd super bitno je da si ti njih našao:D samo udri to je posebna čar napasti ih, daleko je to od monolitha ili bandita glede fighta:D
|
Cudno, u Zatonu sam do sada naletio 6 puta na njih (na njihovu zalost :D) a u Yanovu nista. Ni traga ni glasa
Nasao sam i lijek za njih, dum-dum municija, padaju ko muhe :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni su se u Yanovu pojavljivali kod onog objekta gdje skupljaš one stvari za mehaničara(neki toolsi), kod one bare u blizini baze ali iza onog tornja kad ideš po misiju za Pripyat i u blizini one elektro anomalije odmah iza brda prema bazi uglavnom na ta 3 mjesta pa se izmijenjuju.:D zad već imam taktiku za njih:D. problem mi je bio i u grafi jer je znala ponekad štekati u igri u DX10 modu na high postavkama 5770, ali sad smo i to riješili.:) Igra to dobrano zagrije i izmući.
|
Citiraj:
|
igra je skužila da bereš pare na alfa squadu pa je odlučila da nema smisla da ih šalje u suisajd mišnz :D ali što je je, lijepa svota novaca se nabere prilikom susreta sa dotičnom skupinom veselih mladića.
|
Moze li se znati zasto mi je obrisan post odavdje?? Samo zato jer sam rekao da sam igri dao drugu priliku , igru obrisao jer je mapa preogromna i neprijatelji cudni? svaka cast...
|
Citiraj:
je, to sam radio u fusu i bili su lijepi izvor prihoda. Ima li ih u Pripyatu ? Tamo sam samo zapoceo, trenutno zakljucujem prodajne ugovore u Zatonu i Yanovu :D |
ostao u zoni nakon završetka
ostao bez oružja para i sa nepoboljšanim odjelom :wtf2: |
Probaj se vratiti kroz tunel natrag ukoliko igraš Sigerius mod:D jer je to tamo moguće jedino ćeš morati biti brz jer ima gamadi koliko hoćeš ali probaj nekošta te ništa samo malo češće sejvaj:D naći ćeš i oružja dolje od ubijenih, a ima ih......
|
da vračam se jer trebam nekog oslobodit
al sumnjam da ču nač FALL 7,62 da čudno je i to kaj me zombiji ignoriraju tu i tam neki ima neš protiv mene |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |