![]() |
počeli su nam voditi statistiku za tim, kasne mislim još 2 tjedna ali eto miče se ...
|
Statistika je back on-line i PROŠLI SMO 1000! mjesto ... eto sada smo ispod 1k :D fanfare, šampanjac, tulum, dernek, ... :beer: Eto mi to možemo ... samo treba volja i snaga ... PCE je unutar 1k kliba ihi, he he , hi hi, ...:beer:
|
bravo za nas....:beer:
|
Kaj se nije pricalo o novoj regrutaciji nakon sto se prodje 1000. mjesto? :)
Inace bravo za nas team...:clap: Sad je cilj medju 500. a onda nas samo Bog moze zaustaviti...:D |
Pozdrav ekipi!
Evo s obzirom da sam članica tima ravno 3 mjeseca registrirala sam se i ovdje pa mogu ponekad nabacit koji komentar:) I naravno pridružujem se čestitkama za 1k klub :beer: :beer: :beer: |
Hehe
drago mi je vidjeti još neku osobu suprotnog spola na forumu ;) welcome;) ak te nekaj zanima slobodno pitaj... |
evo i ja se priključio:clap:
|
vidim opet je nemoguce poslat rezultat natrag :(
|
Neznam za vas, ali mene je ovo počelo malo iritirati:fuming: i tako već 3 dana:fuming:
|
Isto je i kod mene... nista neobicno... u zadnje vrijeme je tako svaki cas...
|
Sranje :(
|
Meni je proradio!!:) wee
vama? |
pa evo i mene...:beer:
jednostavno moram pomoč, pogotovo za karcinome jer je moj otac umro baš od tog prokletstva:fuming: |
Citiraj:
meni je sada na 12%:D |
Ok pojeo mi ej 2000bodova ali NIJEEEEEEEEEEEE greda ........ pa majku im mutavu sa debilnim serverima
|
hvala
nego,evo mojih 280 bodova :D :beer: kako to da mi je pod procesor performace 194 boda od 100? |
100 je oznaka za standardni UD PC ... to je neki P4 1,5 sa 384 MB RAMa, 100 mbps mrežnom ...
|
Zašto je meni izbrisalo bodove i ponovo sam se moral registrirati:confused:
|
Nije ti izbrisalo bodove i nisi se morao ponovo registrirat... samo si se morao ponovo ulogirat...
|
e pa meni je izbrisao 2000bodova imao sam 23 000 i doso do 25000 i sada sam opet na 24 500 sa time da je komp bio 3 dana 24h upaljen.....
mutave servere imaju |
Vec jedno 26h ga vrtim i jos uvijek mi pishe da sam dao 42min:fuming: sada je i ucitao novi zadatak pa je na 4% i jos uvijek ono pishe:grrr:
|
@ Codiac-
Ajde malo umiri svoj avatar, vec polagano osjecam da me epilepsija hvata.: nuts : |
I ja se slažem :) a taj je ukraden sa Game Play foruma je tako??:D
|
avatar je zakon :D psihodelija u crno-bijelim slicicama
|
Nop nije ukraden sa game play foruma
Neznam kako ga umiriti :D gpremec ako imas ideju kako usporiti gif ja gazamjenim :) inace nedam ga :) |
A odkud je onda pokraden jer znam da ga ti nisi napravio:beer:
|
Da vidiš kako tek ide u Firefox-u :D
|
Ma ako ga umiriš izgubit će čar;), ovak je baš cool :cool: :clap:
|
Citiraj:
Ako ti se ne da, ja bih te lijepo molio da stavis neki manje iritantan avatar (mislim da nesto u tom stilu i pise u pravilima ovoga foruma), jer ne ostavljas mi nikakvu mogucnost nego staviti te u svoju black lisu (niti cu moci citati tvoj postove, niti ce me iritirati tvoj avatar). Mogu te prijaviti i administratoru foruma po tom pitanju, ali radije bi da ti to rijesis. |
da se malo vratimo na topic,
recimo da sam bil napravil stanku od par dana s gridom jer me nije bilo, sad se vratim, moram se ponovo logirat i pogodite sta - uzme mi skoro 1000 bodova....??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |