![]() |
Naravno meni ne radi!
Pokrenem tu stranicu, slajdam da ga JB-am i poslje toga se ništa ne događa... hebem ti!!!! :( |
Citiraj:
|
Evo, ja jailbreakao 4.0 3GS new boot rom preko jailbreakme.com i radi sve :)
|
Citiraj:
Probaj prvo restorat iphone kao novi uredjaj pa tek onda pokrenut taj jailbrake. Znam da nikako nisam uspijevao jailbreakat dok nisam restorao iphone. |
Jel netko od vas naišao slučajno na iTunes error 23??? Imam 3G-a koji neće dalje od recovery moda :(
|
Citiraj:
Jesi li probao sa ih8snow bacit ga u onaj "crveni" mod pa onda restore? Jel imas najnoviji itunes? |
Citiraj:
Uglavnom koliko sam googlao, to je error koji može biti i hardverski i najčešće se pojavljuje kada netko iskopča kabel kod fw update-a :stoopid: Moja sumnja je da je baseband loše nasnimljen i treba nekako naterati itunse da zaobiđu error 23 i snime neki novi originalni soft 4.0 ili 4.0.1 koji ima novi baseband, pa da se i on odma updejta i na taj način popravi. Pitanje je samo kako...:lol2: |
Citiraj:
|
Hvala flajpan. Evo sve radi, sad se bavim mijenjanjem ikona, tema i sl., al ova Cydia je jako spora i često mi izbaci 504 gateway timeout kad ju pokrenem. Jel jos netko ima slicni problem?
|
Pozdrav,
Imam iPhone 3G koji je zaključan na AT&T, a koristim ga na T-Mobile... soft 3.1.2. Ako ja sada na njega stavim 4.0.1. kako da uđem u Safari kada će mi prije tražiti da ubacim AT&T karticu da ga aktiviram? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovaj JB za os 4.0 je definitivno najjaci dosad, danas se nadem s likom da mu JB i unlockam iphone i tip me pita kad ce biti gotov, ja se vrtim po trgovackom centru i lovam wi fi signal i nakon 10 min mu ga vracam i uzimam definitivno najlakse zaraden novac :)
|
Moram se pohvaliti. Proradio je i moj novi "mrtav 3G"!!! Rastavio sam ga, prelemljavao sve živo i gledam, nema se tu šta previše lemiti sa pištoljkom... reko idem izmjeriti napon na bateriji. I ono 2.1V, a znam iz iskustva da neće kresnuti ispod 2.7V i spojim na nju direktno trafo, ruknem 9V u nju i mjerim dok se nije digla na 4V (namjerno radi brzog pražnjenja) i nabrzinu sastavim mob i stavim na punjač, ono puni :))) i digne se OS! :)))) x2
Napunio sam mob do kraja, stavio 4.0.1 i radi ko zmaj, sad još da dođe zadnje kućište s ebay-a i nitko sretniji od mene... |
Pawzilla neces vjerovat, isti slucaj imao prije 2 tjedna.
|
Citiraj:
|
Pokusao jailbreakati sa kabelom kupljenim preko E-baya za 8kn...Neki kineski...
Srusilo mi se sve 3 puta za redom dok nisam skuzio u cemu je problem.. Ovo kinesko govno od kabela ima 2 zice manje, za ne povjerovati.. Mislio sam, kabel kao kabel.... aaaaarghh |
kako se zove onaj program na cydiji koji isključuje nepotrebne programe u iphoneu i ubrzava ga.. sječam se da je trebalo u meniu povuči prst pri vrhu ekrana i onda bi se otvorio prozor i mogle su se isključiti nepotrebne radnje
|
sbsettings
|
Ljudi,ovako neznam ako cu ja biti prvi to tu priopciti ali izasao je JB za (4.0 , 4.0.1) pa na dalje za sve I uredaje =) ETO KAKO!
1, Updatajte Itunes na zadnju verziju 2, Dopustite Itunesu da skine najnoviju verziju firmwarea za vas I uredaj 4.0.1 u ovom slucaju 3, Otvorite safari na vasem I uredaju i unesite ovu adresu: http://jailbreakme.com 4, Povucite gumb da pocnete skidanje CYDIE VAZNO:Ako slucajno ne vidite tipku na povlacenje tipa kada otkljucavate Iphone ili Ipod refreshajte stranicu =) DODATAK: Osobno sam isprobao navedenu metodu na Iphone 3GS new bootrom i imam Cydiu,crackane aplikacije,winterboard itd,ALI NIJE OTKLJUCAN NA SVE MREZE! DA,OVAJ JB RADI NA NOVIM MC UREDAJIMA,TJ NA SVIM 3GSovima -ON JAILBREKA VAS I UREDAJ ALI NE OTKLJUCAVA NA SVE MREZE! |
Citiraj:
|
tako je,ali pitanje ako 4.0 moze na 2g
EDIT:Receno je da sve I uredaje JB,ali ovo mi je 1. vijest da 2g moze imati 4.0,mislim,ako na 3g nema najvaznijih mogucnosti zato jer nije dovoljno hardwerski jak,kamoli moze 2g |
Citiraj:
Nakon JB-a ides na sources, kliknes na repo666.ultrasn0w.com pa na ultrasn0w pa na INSTALL. I tzo je to. |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=771 :D |
Nezelim te vrijedati prijatelju,ali to nije moguce,to se prije moglo na 3.1.2 na 3Gs,ali od 3.1.3 bez saved par vaznih stvari nema teorije da ga mos otkljucati
Jelc,bezobraznik XD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
thesaint: iphone OS 4.0 i 4.01 rade s ultrasn0w otključavanjem na sve mreže.
|
Idem probati,ako uspije imate pivu od mene,jer znam da s 3.1.3 nisam mogao
|
@thesaint255 Nema što ne uspjet: http://blog.iphone-dev.org/post/9018...grow-ultrasn0w
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |