![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako imaš jaku grafu, lako je obuzdaš ( iz tebi, očito nerazumljivih razloga ) a ako imaš, kako ti pišeš, 4 puta jeftiniju, nju ne trebaš obuzdavati, ali je, što je najvažnije, ne možeš ni navinuti... Očito nisi shvatio smisao svega ovoga...:fiju::fiju: |
Smisao je da smisla nema.
Koliko ona manje troši i manje grije je zanemarivo u istom kontekstu sa smislom samog postupka downclocka.Ako je ona na tim taktovima deklarirana da će radit 100000 sati,nećete poduplat taj broj ako joj budete vadili žuč tako..:fiju: Ako je za grafu zdravo i normalno da radi na 50°,ne znači da je zdravije da radi na 25°,niti da će duplo više trajati nego je u potpunosti jednako.. |
u svakom slučaju zanimljiva tema..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nitko nije rekao da to radi iz straha od prerane smrti komponente. Kaj je sramota imati 2D profil? LOL, sram me bilo onda http://www.33smiley.com/smiley/emotions/18.gif Citiraj:
|
ja tu grafu nebih drzao na raptoxu :D
|
Citiraj:
kripton-e,preporucam ti da uzmes novo napajanje cim se skupe neke pare ;)..Cak ti ni ne treba puno,za samo cca 280kn ces dobiti izvrsnog Fortrona 400PNF :) |
nisi to smio rec, sad ce se uplasit pa ponovo jedna stranica postova
|
Citiraj:
A to sam samo opasku dao,da nas ne bi okrivio kad mu taj RaptoXX bude povukao grafu :D (salim se,ne daj Boze da se to dogodi;)) |
AKO neko ima vatmetar to bi trebalo provjeriti koliko tocno manje trosi, bilo bi zanimljivo to vidjeti pa da se i neka racunica nabaci :D
|
Citiraj:
|
Gura taj RaptoxX sve lol, znam da nije nista posebno to jest, mrvicu iznad MS-a lol.
Dobio sam ga od PC Play-a kao nagradu, kazu gamersko napajanje lol Grafa se i ne grije toliko p.s. znam ja puno o grafama lol, samo jos nisam imao grafu koja zahtjeva dodatno napajanje pa nisam imao iskustva sa time. u idle radi 37-40 a max dok sam igro Crysis se popela do 57 |
Citiraj:
Ma to ti je kao i nabrijani auti, gušt se polako vozit po gradu, poštivat propise a kad izađeš na otvorenu cestu, onda udri po gasu...ak' voziš Renault 4 , onda to ne igra..:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
a iznad mene je i Vuco napisao nesto konkretno o cem se i ja razmisljao ali nisam znao konkretnu brojku , a to je da ako nije smanjena voltaza bas i ucinak nije jako bajan ... |
Treba napraviti vmod (povećati otpor, da bi se smanjila voltaža), jer kako Vuco reče, samim spuštanjem takta se neće dobiti neki rezultati (smanjenje potrošnje/grijanje).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moguće je sa nekim serijama ATi-jevih kartica...zadnje s tom podrškom su 2900XT, dok je situacija sa 3870 još u razvoju, naravno pričam o mijenjanju voltaža, softverski, preko ATiToola.
|
zasto nebi mijenjali preko biosa? ja sam na svojoj 6800 staroj uredno mijenjo voltaze
|
To već odavno nije moguće ;)
|
aha, ispricavam se ;) istina nisam bas pratio za nove grafe
|
XFX ili Gigabyte
Molim Vas hitno odgovor (sad bi otisao po nju) sto znate o XFX-ovim karticama. Nije mi dostupna Gigabyte pa bi uzeo XFX (100 kn skuplja) jer mi se zuri.
Do sad nisam cuo za XFX, mada to ne mora znaciti nista:) Hvala |
Koja kartica?
slobodno uzmi XFX... |
Da sorry, radi se o 8800 GT 512DDR3.
i jos me zanima da li ste culi za Zotac kartice? |
XFX je super.Nemaš brige oko toga.Jedino ukoliko postoji znatna razlika u garanciji onda se probaj strpit.
|
Kad ćete prestati s ovakvim temema, pobogu?
Jel ih nema dosta? Da otvori svatko jos deset istih (uz ~40 postojećih)? Bi li onda dosta? |
uzmes na kojoj ti je ljepsa slika , jer ti razlike i nema. oba su ok proizvodjaca.
|
Ja bil zadovoljan sa svojom XFX-icom dosad a prije i sa tri Gigabyte kartice....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |