![]() |
idem ne mogu vise... moram se pripremat za novu...
moram odspavat +24 sata da ne budem u gubitku... :D |
Reporting!
Evo ja sam dosad igrao CoD. |
Evo i mene :).
Mogao bi i ja za promjenu malo ranije leci :D. Sinoc sam zaspo oko 4:30 (zaboravio doc na forum :()...a i sto ßellerophon kaze....treba skupljat snagu za Novu :D. |
at last
reporting to duty :D |
Citiraj:
|
Sretna Vam Nova Godina i laku noć. I pošto nas je hrpu rođeno 1.1. pa vam je možda promaka moj nick ne zaboravite mi čestitat rođendan koji thread poviše.:D
:beer: :beer: |
Čovječe još sam budan : bonker :
|
Jebote al smo se opili za ovu novu, sad sam doso doma i idem drito u krpe bez razmisljanja. :)
Zuja je zakon!!! :D |
Nema do domaćeg vina! :D
:vino: :vino: |
sta volim blagdane... a jos vise ih volim povezat... pa super mega produzeni vikend... :D
|
Nama nisu htjeli spojit :rambo:
|
Ni nama:rambo:
BTW zakrmijo jučer iza Star Treka pa sve do sad.:D |
*khm* *khm* nisu ni nama spojili... morao sam ja *khm* :D
|
Malo sam igrao Sid Meiers Pirates, a onda pregledao forume. Još malo pa idem spavat.
|
Evo samo da se javim...i odoh u krpe.
|
Ufff evo i mojih 4 sata carneta ode. WC3 4EVER
Spavate !? |
Citiraj:
|
A je stvarno ludilo ... 2 tjedna pa 3 dana u školu (2 dana sam bio bolestan u krevetu) onda 4 dana odmora ... pfff MILJINA :D
|
evo a se javim osd0od ja pijassn s, pijsn am u krpe legende evo scvoive ste, buraz ,legga jeelceasex krpe dste legende jedne koji ste vei carevi ako se ne svidja obrisite to, asli bamcus radi dvoje, adje boke
1 |
Ja sma tzijan, ami nijer prloblem pis4ti k'o i ti:D
|
red rad i stega. sad krećem na počinak. radio sam... dugo dugo
|
neko mora i to... :D
ja se izvlacin koliko mogu |
Jel zna koji insomničar jel se ventovi u Chieftecu 360 enhance (2×80mm) zavrte brže radi veće temperature ili većeg opterećenja?:beer: :beer:
Da znam oću li hiperventilirat kućište Papstovima?:beer: :beer: |
Jebem keve svima, nemogu zaspat. aaaaaaaaaaaaaaaaa:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :grrr: :grrr:
|
evo iden lec, za svih vas koji ne mozete....
i spavat cu... i spavat... i spavat.... |
Malo su me banali sa Battle Neta .. pa moram ranije spavat. Srećom na 24h :D
|
Jeste vidli kako se dosta ljudi skupilo sa PCeksperta i otišlo na 2crowded:). Razmažena dječica su pukla od tuge što ne mogu dokazivati svoj talent u Photoshopu.:)
|
Tko im je kriv sto ne znaju HTML ;).
|
Ne znam ni ja:D
A i ovako i onako mi je tlaka stavljat sličice.;) |
ma nije nitko ni otisao na 2crowded, otisao je Fleks ali se odmah vratio tu, ja sam vec neko vrijeme tamo uclanjen ali nisam postao, kao da je nekog briga ako odes s jednog foruma na drugi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |