![]() |
Citiraj:
|
Udervoltaj grafu i ako je stock visoko clockana malo spusti takt i neces imati problema. Malo pronjuskaj po youtubeu, imas videa kako dovesti potrosnju skoro na razinu 1050ti, al nije ti potrebno toliko daleko ici. Stock clock ili malo nize i udervolt.
|
Ma može to držati RX 480 8gb bez beda. Ove overclockirane verzije (580 i 590) drastično gube na efikasnosti
|
Frend drži FX8300 + 580 8 GB Pulse na istom napajanju, ne žali se uopće...
|
Trebam pomoć jer sam neodlučan... polako mi crkava 1070Ti (pod garancijom) i sad nisam pametan da li da uzmem MSI Radeon RX 5700XT GAMING X + 16GB rama (razlika u cijeni) ili neku RTX 2070 Super? :D
|
2070 Super.
|
Citiraj:
Fakat ima dosta problema još uvijek, driveri su im užas. Ja sam ju zato prodao. 2070 pikni i nećeš se živcirati, ja sam 10 dana visio po 3-4 sata na kompu da riješim probleme s RX-icom, samo izgubio vrijeme i živce. |
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nvidiju uzmi, novo izdane amd grafičke kartice zaobiđi. Kad popeglaju drivere, tamo za godinu-dvije, onda bude bila dobra kupnja.
|
Citiraj:
Citiraj:
XFX sve verzije imaju stutter u igrama. Ja sam imao nagle fps dropove s 300 FPS (Fortnite) na 0. Vidi ovo: , stavite na 2:00:00 i vidi kako Fortnite radi. |
Pokleknuo sam, stiže Vega 64 Nitro+ pa nek ide svijet. Znam da mi realno ne treba takva kartica s obzirom na sadašnju 580ku i znam da će kupnja Vege povuć i upgrade proca, ali nek ide život. :beer:
|
Polovnu ili novu? Kolko si platio?
|
Citiraj:
|
Puno...
Pa imaš RX 5700 ispod 3k, AiB modeli izvana |
Citiraj:
svakako je dodatno podboltaj da ti ne zvine slot na mbo |
Citiraj:
Mislim da je to dobra cifra, malo ću se igrati i sa OC. Zapeo mi je 5700 za oko, ali još uvijek je u prosjeku skuplji, a imam simpatije prema Sapphireu. :D Sa vaporom mislim da će temperature biti vrlo dobre. Citiraj:
|
Di ima kod nas za kupiti taj holdet?
|
|
Pozz vidim da se dosta sere po xfx rx gpu..Ja jucer narucio xfx rx5700 dd ultra.. Za sada nisam naso nekih puno dojmova..Ima li tko ovdje doticnu grafu??
|
Problem je što se ne zna kakve su razlike naspram thicc coolera, te nema nikakvih recenzija niti user feedbacka
Što ne valja sa thicc coolerom se spominjalo u Navi temi, no evo ti par linkova https://youtu.be/WdSqeWB-p-E https://youtu.be/IwczmQNHVfo https://youtu.be/SF1Zs3unEto Ove do not buy preporuke su iz perspektive cijene koja je ista/viša ili slična drugim boljim modelima. Ako si naručio iz computer universea po onoj cijeni koja je manja i od referentnih modela to je druga priča. |
Citiraj:
samo 3 dana ranije bio ubo msi vegu 56 na ebayu, pa na mindfactpryu pocito da ih je pun q neispravnih dolazilo..jedva otkazo kupnju.. Na ovaj xfx sa iso sam zato sto sam vec imo neku radeonku i bila je dobra.. |
Ajd baš javi kad ti dođe. A što se tiče recenzije, snimi ju ili barem poslikaj i javi sve temperature, a sad nešto ozbiljno poput rastavljanja ne možeš jer gubiš garanciju...
I obrati pozornost dali ti se događaju ove pizdarije se ventilatorom što se spominju u prvom linku što sam gore stavio od 5:47-7:14, odnosno u drugom linku od 14:37-17:40... Kontam da je to nešto što xfx može rješiti updateom biosa, a taj model što si uzeo je po svoj prilici kasnije napravljen pa možda ni nema te bolesti... |
Citiraj:
|
Trebam prijedlog oko grafičke, nude mi u zamjenu za Asus RX570 4gb Strix jednu od ove dvije:
1. POWERCOLOR Radeon RX 570 Red Dragon, 8GB GDDR5 2. ASUS AMD Radeon RX 580 Dual OC, 4GB DDR5 Koje odabrati? lp |
Pa neka logika kaze da je 580 vise od 570.. E sad 4 vs 8 gb ne znam.koju razliku daje.
|
ak ide preko 1080p ak se ne varam mogo bi osjetit. e sad neznam dal 570tka podrzava onaj famozni HBCC koji meni kod vege bas i ne znaci nesto kad imam 8gb i igram 1080p/1440p.
|
Grafe idu odma na tržnicu :) ( dvije grafe su u pitanju )
Kod mene u kompu Gigabyte RX580 8GB Aorus |
Špekulira se na većini tech sajtova o RX 5600XT sa 192-bita sabirnicom i 6GB DDR6. (paper) Launch vjerojatno CES u 01.2020?
Baš me zanima stvarna dostupnost tijekom 2020. Tada pored procesora i gpu-ova dolaze novi Sony/MS čipovi za konzole. Jedan cijeli TSMC bi trebao samo AMD-u da ih zadovolji :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |