![]() |
haha bot on forum :)
|
Ima jos puno servera koji su high ,stalno 60 igraca, neznam ip ,ali probaj noghost.net
|
serveri koji su high sa 60 igraca? ah, da mi je to vidit :D
|
FPS
Kako se može povećati FPS (sa x1950pro na call of duty 2 - 91 fps)
|
Nisam siguran dal sam dobro skuzil pitanje?
Odg na ovo: Kupi jacu graficku ili probaj kloknut malo postojecu (iako time ne dobis nis puno) A kaj fali 91 FPS-u??? |
overclockiranjem grafe,smanjivanjem deatlja u igri...
|
otvoris konzolu sa tildom (na tipka lijevo pokraj 1) i upises:
\com_maxfps XXX gdje je XXX broj na koji hoces da ti maksimalno bude ogranicen broj FPS-ova :) |
sry kaj upadam, ali ovo spada u temu, znači zanima me koje sve patcheve trebam skinut da igram Cod2 na xfire ?
|
nije mi jasno na sto mislis...
vecina servera ti je na 1.3 verziji i treba ti samo 1.3 patch... ali ovo igranje prek xfirea, wtf? :stoopid: |
čuo sam da trebam imat 2 patvcha jer da se inače ruši, spomenut je taj 1.3, i neki intelov v1.01(bez obzira dal imamo inteli ili amd), zašto se čudiš igranju preko xfirea ???
|
Treba ti samo 1.3.
Igranje preko xfire, malo cudan pojam. Xfire primarno sluzi, barem meni i vjerujem vecini, kao IM software ("chat" ala msn, icq itd.), no uz to ima neke opcije poput server browsera, odnosno "vidi" dostupne servere na koje se ti mozes spojiti. Vecina koristi the all seeing eye ili jos bolje hlsw kao server browser, pregled dostupnih servera. |
ovaj intelov patch nikad nisam instaliravao jer nema potrebe za njim...
|
znači patch mi služi za uklanjanje nekih bugova s igre, a i da mogu koristit xfire dok igram, ispravite me ako griješim....
|
mozes ti koristit xfire i bez tog patcha, ali ti je vecina servera na 1.3 verziji i neces se moci spojiti na te servere ako neces imati 1.3 patch
|
evo skinuo sam parch, još samo da nabavim COD2.....:D
... i di onda treba instalirat taj patch, u mapu di je i igra ??? |
opet sam se zaželio cod2 i uđem na neki slovenski server jer mi frend tamo igra i pb me izbaci van i piše r_micmip da mi je tri a da treba biti između 0 i 2.
Tražim u consoli da to upišem ali nema. Kaj da napravim? |
/r_picmip a ne micmip ako si to ukucavao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:respekt: |
Daj nek mi netko napise da ne trazim, sto tocno upisem za pogledati recorded video,ono ...dm1 itd...max?
|
imas u mainu folder "demos", unutra ubacis demo koji hoces gledat (npr. XXX.dm), upalis igru, otvoris konzolu i upises
\demo XXX.dm ili skines program Seismovision 3 i sa njim gledas, jednostavan je za upotrebu, podrzava vecinu trenutnih igara (quake3/4, CS, MOH...) i mozes sa njime usporavat ili ubrzavat demo :) |
Fala njube :D
|
pozdrav
http://img165.imageshack.us/img165/3038/cod2gj9.jpg neznam zašto se ovo događa i nemogu se konektirati na server, a kupio sam origigi Cd-key.Dogodilo se ovog trenutka i ništa od igranja.Pokušao sam upisati ponovo cd-key ali isto.
Zna li netko razlog i zašto se to dešava? Hvala na pomoči bilo koje vrste. |
hm... netko koristi taj cdkey vec...
evo jedan moj kratki video obavezno pogledati :) http://www.youtube.com/watch?v=lvB8lOQgqbw |
Citiraj:
|
pozdrav
Da uspjeo sam se konektirati nekih 10-ak minuta poslije i sada nemam problema uredno igram svaki dan na istom serveru.Kontaktirao sam osobu od koje sam kupio cd-key(kaže da je to nemoguče ali očito se nešto dešava i može ovo mi se desilo 2 puta u 6mj prvi puta mi je server izbacio i nick osobe koja se trenutno koristi s tim cd-keyem, a ja se nisam mogao konektirati, poslije nije bilo problema).Jasno mi je da je danas "sve moguče pa sam se prestao živcirati".
|
ako netko želi war u COD2 (x-fire: kaskocro ), imam server 5 vs 5
|
ah sad... najbolje ti je to naci na mIRC-u jer ovako preko foruma neces nac :D
|
pozdrav
Evo da malo dignem temu iz mrtvih ali opet problemi več sam "po****io" i opet se dešava isto
http://www.imagesforme.com/show.php/26057_CoD216.02.JPG Ima li ko kakvu ideju??? |
Citiraj:
ima li kakve pomoči?:Machineg: Hvala. |
hmm, kontaktiraj nekoga ko ima pristup eye-dentu na game violations i nek ti provjeri koji su sve nickovi koristeni s tvojim keyem...
|
Saznaj svoj GUID i napisi ga ovdje pa cu ti ja provjeriti.
|
Citiraj:
Dok ti Atha provjeri, ti provjeri nešto drugo - updateaj PB manually! Naime vrlo često on hoče zezat na taj ili drugi način ako nije up-to-date. Citiraj:
PBSetup: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php Provjera PnkBstrA i PnkBstrB servisa - pbsvc.exe - (stisni riječ here za download): http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php |
Da malo dignem temu iz mrtvih...
Daklem želim ič u multiplayer i join server i onda me izbaci iz igre sa popularnom greškom da igra ne šljaka i da javim Mikrosoftu. Jel ima kakvo rješenje za to? Napravio sam uninstall pa install igre ali opet isto. :( |
Bump :D
Meni se slicni problemi javljaju sa cod-om, na team deathmatch-u u extreme modu nemogu dvije mape odigrati za redom da se igra ne smrzne... lol A slozio sam si jednu prastaru konfu i zavrtio cod2 na njoj i jako se cudne stvari dogadaju..... sve je u redu dok ne rukne bomba pokraj mene, jednostavno se igra srusi i baci u Win.... LOL :D send dont send :D Pomogucnosti preferiram servere bez bombi :D |
Ah, cod 2 ŽIVI vječno!!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hmm, nisam, napravio sam si taj account i ja sam to napisao :D (sala naravno)
al moram se slozit sa time, prije ce umrijet cod4 nego cod2 :) |
jedno pitanje u vezi fps-a
neželi mi povećat broj fps-ova više od 91 probao sam /com_maxfps 125 al ništa se ne događa komp (iz siga) je dovoljno jak da povuče i više. na dx7 je i isključeni su i neki polygoni i texture al nemogu taj lock maknut |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |