![]() |
Citiraj:
nista strasno... |
lol, sta ja radim u timu Gay Chajanka
atha, svoje mastarije ostavi u svojoj glavici :D EDIT: @ atha: p.s. u 20h ispod sata : lol2 : |
Citiraj:
Znao sam pokazat u programu di je to... al ja ne znam formuli iz Statistike kako se to racuna... a glupan me to pitao :( ... sve drugo sam znao objasniti... @MicekDjunijor Welkm Bek... get vel sun :) |
Ima li netko za napucavanje?
|
andeo se pravi pametan, ali želi reći da ni on nema ni najmanje veze kako to napravit :D
vidimo se večeras, sada malo na nogić... |
***************ote sto ga naspamate :)
@zule ja jesam inace macho,pa sam takav ispo i u codu :P,a ti onako krhak i njezan.. :D @andeo nadovezao bi se na ASE,nije istina da uzima nick iz ASE ili CoD2MP_S vec iz config file-a,znaci kako u njemu stoji to on uzima neovisno o tome otkud je igra pokrenuta ;) btw kad ce poceti DRAFT :) |
PATCH 1.3
From: http://up-esports.com/v2/download.php?fileID=5 To: C:\Documents and Settings\Hrc\Desktop\CallofDuty2Patchv1_3.zip njoY |
Zahvaljujući perfektnoj aplikaciji koja je izrađena u najboljoj maniri Microsofta, izvršeno je izvlačenje timova. Oni su objavljeni u stickyu.
Da ne bi dužio sa pohvalama aplikaciji: http://img269.imageshack.us/img269/8044/error1hm.th.jpg |
Citiraj:
|
Hm timovi su zanimljivi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo je provjereno sigurno. skinite al nemojte snimat pošto su svi serveri još na 1.2 : cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekad 3 puta u 5 minuta, a nekad igram par sati bez problema. Uzrok nepoznat. Prvo sam mislio da je do SkyStar2. Odstranjena iz piceka. Danas mi je krepala Gainwardica Ti 4800 GS. Odstranjena i stavljena Atica 9550 128/128. Problem nije riješen. Stavio u BIOS-u na sigurne postavke. Ništa klokano. Opet isto, mamu mu je......m Microsoftovu :grrr: . Vratio staru Ghost kopiju i stavio drajvere od Atice. Opet isto. Zadnja solucija da ću najvjerojatnije sutra napraviti repair Windoza. |
Treba timovima dati neka imena, da ne bude samo tim 7;)
|
Citiraj:
Team 6 definitivno Kemper tim |
Izvlačenje je bilo namješteno i neregularno.
Evo pa pogledajte: Team 7 AMD Mitzek jr. seth Srky stipe vaslije_mitu aka Emissary Ja i Mitzek jr. smo slijepi na jedno oko, ako to nije namjerno onda ............. |
Team 8
[D.WiFi] Catkiller m4dm4x Milicija Terminator Vlatko aka XxX zmaj000 Vec vidim ime naseg teama :D Gay chajanka |
Sve je to rakovo maslo
|
=-=-=-=-=-=-
PATCH NOTES =-=-=-=-=-=- INTRODUCTION & IMPORTANT NOTES This document details additions, fixes, and changes to Call of Duty 2 in the 1.3 patch. The Call of Duty 2 1.3 patch is an all-inclusive installation, containing all of the previous updates from the 1.2 patch and the 1.01 patch. Information about updates included from the earlier 1.2 and 1.01 patch can be found further down this document. IMPORTANT NOTE: Use of the in-game console is not supported by Activision(r). Please do not contact Activision Customer Support with issues that arise from using console commands in-game. NOTES FOR MOD USERS: - It is recommended that any user modifications that have been installed to the Call of Duty 2 directory be removed before installing this patch. These modifications are not supported by Activision and may not be compatible with some of the new features that are included. - Call of Duty 2 does not support mods that have spaces in the mod's folder name. Be sure that the folder that contains your mod does not have spaces; otherwise users will not be able to download the files. For example, a mod in a folder called "My Mod" would be invalid, whereas "MyMod" or "My_Mod" would work. MULTIPLAYER FIXES -Raised the gamestate from 16k to 128k -Added loading bars to maps mp_harbor and mp_rhine -Addressed the PB GUID issue where players were not being assigned PB GUID's of exactly 32 characters. mp_rhine map changes: -Fixed player getting on top of broken wall and seeing through second story of bombed out building. mp_harbor map changes: -Reduced overall fog density -Fixed missing water texture -Fixed player not being able to shoot through lower portion of the first gap in a railing found on east side of map. -Fixed player not being able to shoot through lower portion of railing found on east edge of map. -Fixed a partially floating crate and a couple holes in sandbags. NOTE - When benchmarking Call of Duty 2 using "timedemo artificially slow. You will get more accurate results by using a spreadsheet program to process the values in "main/demos/timedemo_ The first column is the frame number, and the second column is the number of milliseconds spent in that frame. Just ignore the first ten or so rows. The average framerate is 1000 divided by the average of the remaining rows. |
kuiš neće vjerovat meni već čekaju da ti to napišeš ;)
|
Team 4
DJFearache Isus MadBoY aka *NOB* Mirko Sam Fischer Sand vercetti Hm name Jesus & the *NOOB*s :D morat ću se nabrazaka sa sandom pomirit, jer sam ga jučer toliko puta ubio da me vjerojatno sanjao :D:D |
Mislim da će velika bitka biti između Tima broj 4 i broj 6!
A Zule će se morat potrudit, iako, svi znamo njegove kvalitete... |
joj koji dobar tim sam ubo :D ja i lemur ćemo se poklat u kempanju, rak će popizdit, a ostatak se smijat :D
ipak mislim da smo dobra ekipa.... timovi su mislim dobro posloženi... petica mi se čini opasna, ali ništa šta kemp neće sredit... :D RAK, ko će nam bit lider? ti? |
kad točno počinje liga ? šta ako slučajno nebudem mogao igrat ?
|
Citiraj:
Nadam se da ćemo proći skupinu : cheers2 |
nedilju je prvi...
ako ne budeš mogao igrat, zadavit će te ekipa kad se pojaviš :D |
Timovi su za***************ani... ovdje stvarno nemam pojma tko ce dobit...
|
Citiraj:
|
Ja nemogu Nedjelju niti Ponedjeljak. :mad:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |