![]() |
Citiraj:
|
Uh, stvarno gadno izgleda...
|
Hvala na toplim riječima. Nadam se da će i Banggood biti suosjećajan.
Nego, da li da ih kontaktiram na email ili da odmah dignem dispute na Paypalu, s obzirom da imam još samo tri dana zaštite? |
Ajd da o RMA ne pičimo ovdje već u temi za to. Tamo javi pa ćemo raspravit. ;)
Edit: što nije jasno u ovom postu? |
Evo stigla i toliko cekana cola. Prvi put je vidim u ovim "nasim" dućanima, a na mobitelu sam, pa se ispričavam ako je negdje već od ranije ima ili ako je jeftinija negdje http://www.1949deal.com/dakele-small...een-white.html
|
2Gb rama? Zvuči dobro. btw, ako je to Small, kakva je onda Big Cola? :D
|
To je onaj "fotomala" mobitel s dobrom optikom?
|
Nema je još nigdje koliko vidim, osim na 1949deal...izgleda dobro ali ne mogu nači review ili test kamere.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Po najavi solidna kvaliteta, izvrsna kamera (ipak sam našao primjere, stvarno dobra kamera), 2gb RAM 3gb ROM.
|
Citiraj:
|
znači dobra kamera? slično nešto kao i Honor 3c?
|
I bolja. Bar bi trebala bit. Po najavama.
|
Citiraj:
|
Ono što sam čitao o tim Kokakolama od Dakeleta, što se fotki tiče, on-par sa jačim igračima tipa Sony/Samsung/LG i to jači modeli.
|
Najave su kod Kineza jedno, a stvarnost često nešto posve drugo. Pričekajmo još malo podataka korisnika ove ''naše'' W-CDMA verzije Cole light pa onda prosudimo.
|
Na što točno misliš? Činjenica je da je kamera za jednog sub-200 USD kineza i više nego odlična. A ostalo (cijena WCDMA modela za "nas", dobavljivost...) naravno da je podložno promjenama.
|
da cijena nije mala... pošto ima i jako dobrih octa core- ova za ovu cijenu sa dobrim kamerama....
jel ima gorillu?? nigdje ne piše? |
nema majmuna
|
Jednostavno ne volim na osnovu papira tvrditi kako je nešto super i bajno! Pa ni ova kamera, koja obećaje, ali da vidimo kako se ponaša u stvarnosti. Možda će trebati naknadne nadogradnje sustava da bi sve funkcioniralo onako kako piše, pogotovo znajući kako Kinezi često sfušaju sve ostalo i baziraju reklamu samo na najjačim elementima (kao i svi drugi, da se razumijemo). Treba biti oprezan, samo to. Već smo imali dovoljno najava ''najboljih'' mobitela, a kasnije muk! U svakom slučaju ako sve bude kako najavljuju, napokon će i oni koji se vole naslikavati doći na svoje. A za manje love se dobije JIAYU
|
i ima gorillu :)
|
Jedino što nikako ne kužim kako za, po priči, tako popularan model u Kini, nema skoro nikakvih reviewa, testova kamera itd....ili ja ne tražim dobro?
Citiraj:
mod: molim naučiti koristiti naredbe EDIT i MULTIQUOTE, a ne konstantno duplati post. |
Citiraj:
|
Citiraj:
jiayu ima gorillu :) |
@ Brko: Ma sve to stoji, ljudi će sami odlučiti koja ih stavka zanima na njihovom novom pametnom telefonu, jer je mobitel odavno prestao služiti samo za sms i pozive.
|
Ja gledam lenovo za kupiti ali odma se sjetim kolege Gulsa i predomislim se😹
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I za to je kao rođen. Citiraj:
No eto, uzeo sam mobitel jer je proizvođač rekao da ih je otklonio i počeo stavljati LG panele u nove modele. Ista stvar sa Lenovom. Ako je Gulsu krepala hrpica, vjerojatno iz iste serije, zašto bi krepala tebi iz serije koja je mlađa pola godine :) ? |
Ako ćeš kupiti Lenovo, daj probaj piknuti nešto iz novije S serije. Navodno vrlo kvalitetni telefoni. Znači ne izrašpani izrod aka A820.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |