![]() |
MR. Robot = opis mog života i serija uz koju sam se povezao toliko jako da zadnji put kad sam se tako povezao bilo je sa Dosije X.
Haniball = opuštanje mozga tko voli pomalo psihopate...jako "uredu" serija ali i dalje nije to WOW efekt. Dosije x = Hram,Bog,svetinja,religija,život,...osobno ne postoji bolja serija do danas od X files uključujući nove epizode koje ne da su nastavile gdje je dosije x stao nego nastavile savršenstvo. Once upon a time = tko voli bajke i priče za malu djecu ali nikad nije odrastao topla preporuka...i ja sam se smijao seriji pa nakraju me zaljepila za tv kao budalu. Braking bad = imate 15 godina i volite ameriku ? nemojte razmišljati..... sve u svemu u zadnjih godinu dana kad bih morao izdvojiti baš jednu bila bih Mr.Robot. Niti sci fi niti šrot niti drama a opet sve u jednom....serija me dobila zato što način na koji vrši atentacije su realne nikakav sci fi kao u hackers filmu i slično..realno i ostvarivo...mozak hakera i način gledanja svijeta...za mene u 2015 godini Mr. Robot nosi titulu ali opet ukusi su drugačiji i različiti :) p.s. za svaku osobu koja napiše da je x files propao molim vas da si skinete santa barbaru i to gledate zato što niste vrijedni dosija :S bez uvrede ^^ |
ACS...jako jako jako :care:
|
Jel gleda ko ovaj Limitless? Nije loša za mozak na pašu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimljivo, s dozom humora. Onak baš taman za mozak na pašu ali dovoljno zanimljivo da gledaš a ne surfaš :D |
meni taj limitless sve gori i gori u zadnje vrijeme i nis se posebno ne dogadja
|
Upravo to, sve gori i gori je postao. Prestao sam gledat na osmoj ili devetoj epizodi.
|
pratio sam paralelno blindspot i limitless, blindspot sezona zavrsila i cekam drugu jer je ok, ali limitless prestao, previse me podsjeca na chucka, sve vec videno.
|
Citiraj:
Pa kaj ja znam, Limitless nije za umiranje u ljepoti i kvaliteti. Ali do neke mjere zabavno i ok. Kao što rekoh, mozak na pašu i gledam bez previše očekivanja, baš kao što je bio i spomenuti Chuck :) |
a ono, ista ''glavna'' glumica, glavni glumac na istu foru. tnx za info da se nastavlja, nisam opce provjeril nego po automatizmu mislil da je gotova sezona :D
|
Ma to su te njihove fore s pauzama prek zime nakon pol sezone, već zaboraviš da si uopće gledao :D
Pa Chuck mi je bio brainless fun za navečer prije spavanja, tak i ovo :D Nego 11.22.63 Gleda tko? |
imas na prethodnoj stranici, ugodno sam iznenaden.
|
thanks, promaklo mi :)
mada ne volim franca mislim da će se pratiti :) |
X-Files Sezona 10 - Poluproizvod, jeftina parodija, pri tome mislim i na ove "ozbiljnije epizode". Šteta izgubljenog vremena.
Black Sails - jako kvalitetna serija, preporučam. Čudno mi je kako ju nitko ne spominje (u zadnjih par stranica). |
Citiraj:
|
Odlična je nova sezona, epizode su toliko dobre da bi skoro svaka mogla biti "season finale" :D
|
Black Sails se prati jos od pocetka. I nestrpljivo se iscekuje svaka nova epizoda. Odlicna serija koja iz sezone u sezonu postaje sve bolja i bolja :)
|
Prequel Dosjea X doći će u papirnatom obliku
http://www.telegram.hr/kultura/prica...njiskoj-formi/ |
flash
|
Đizs krajst :D
|
Citiraj:
Krajnje je vrijeme da se a ovaj forum uvede facepalm smajlić :D |
|
no, no and no... zapravo big pile of NO.
|
original serija je bila sranje :D
reboot ne mislim ni pokušat gledat :D |
Ova izdrkavanja na nostalgiju su prevrsila svaku mjeru.
Zapravo, na koju nostalgiju oni uopce ciljaju? Kome to fali Puna kuca i tko uopce zeli nove epizode? Tko je ciljana publika? |
Ja navijam da naprave reboot Sabrine d tinejđ vić! :D
|
Citiraj:
Djevojčica iz budućnosti :D |
Citiraj:
Nekoliko godina kasnije, odlučilo da se malo financijski oporave i zakrpe bulju od dugova i kredita na budalama koje su tu kretensku seriju pušile u 80/90tima... Nego, jel se u seriji vraća i Bob Faget? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |