![]() |
Danas dolazim kod neke babe poslom a u dvoristu, A klasa, crvena sva se sjaji, dupli auspuh 18 kotaci, izgleda kod avion. Pogledam iza i pise 160 CDi. Nisam ni znao da i to postoji. 90ks, motor iz Dacije/Renaulta, automatic sa sedam brzina i 14 sekundi do 100, oko 240 tisuca tak opremljeno. Dobar je to motor ali u Mercedesu koji tak izgleda i tolko kosta ne pase da ga hebes.. Jedva pase i sa 110ks a di ce sa 90ks..
|
Citiraj:
Plus u ovoj Alberti sve seljacine voze F-150, Chevy Silverado, Dodge RAM i uz to ih jos Liftaju, tu i tamo se pojavi koja Z06 ili Audi RS7. Sve u svemu ova alberta je tuga:hitthewal: |
Citiraj:
Općenito za tu prodaju, moram nešto reć jer mi to nije jasno nikako. Zašto uopće vlasnici malo egzotičnijih auta tipa BMW serije 8 stave oglas na njuškalo sa abnormalno visokom cijenom, oglasi redovito stoje zauvijek i pritom cijena nije spuštana nijednom već dizana za soma, dva eura :stoopid: Onda upalim mobile.de i uočim da takvi primjerci kod njih vrijede doslovno 3x ako ne i 4x manje. Ne radi se samo o BMW-u, ima stotine drugih auta samo je na njima najviše izraženo kolko vidim. Iskreno, boli me ona stvar za taj auto jer znam da si ga nikad u životu neću moć priuštit, niti točit, nego hoću reć, ako želiš prodat nešto onda stavi normalnu cijenu i prodat će se u roku odmah, a ako ti je stalo do toga da netko samo vidi kakav auto imaš a ovaj drugi nema, registriraj se na forum i stavljaj slike svaki dan do mile volje, to nikome ne smeta, dapače. |
Citiraj:
E da više osobno volim starog merca/bmwa/audia nego novu daciu, a brate ima i više opreme. ;) |
@baja
Razumijem da želi vidjet kolko može dobit, svi želimo dobiti najviše kolko možemo, ali oni ne žele prodati auto, zar se nebi prodao nakon godinu ili dvije? Citiraj:
|
Citiraj:
OK, puno su bolje plaće, ali nije sve u parama. A i nemoj zaboravit na minuse i snijeg :D :grtalica: Citiraj:
A dignu cijenu zato jer mu se javilo 50 ljudi koji samo propitkuju za auto jer hoće napraviti probni krug. A onih troje koji ga fakat hoće kupit se neće javit sve dok ne spusti cifru na normalnu razinu. Citiraj:
|
Ma tu sam mjesec dana, gadi mi se sve ovdje, ruzna je provincija. bio sam skroz gore i na sjeveru di crpe naftu to jos gore izgleda
Ja sam htjeo odmah ic u Vancouver ali svi mi kazu place su ti slabije bla bla, a ja im isto rekao nije sve u parama, ovdje se nikako nebi mogao naviknut da zivim tu. I mozak mi popiju ovi redneck fuckeri sa svojim liftanim kako bi oni rekli Truckovima, stave cijev umjesto ispuha na 6.0L motor to se cuje ko lokomotiva. U svakom slucaj ti zavidim na tome gdje si se u kanadi sparkirao iako kazu da koliko tu ima snijega toliko ima kise u Vancouveru.:chears: |
Citiraj:
|
Šta radite vi tamo u kanadi? Oću i ja! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovi dizeli su mi najjači, nažalost ne mogu sad naći fotku lika koji je provuko po dvije 10cm cijevi iznad kabine sa svake strane. Crne ko barut iznutra. ![]() ![]() Što učini iz ionako ružnog Mustanga. ![]() ![]() Starac. ![]() Evo jedan Zagorec. ![]() Al najljepsi su mi ovi Fusioni. Jedino im fale dobre felge. ![]() ![]() ![]() ![]() Lawyer93 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
mene isto besparica muci i ozbiljno razmisljam da vam se pridruzim. :D |
Icy ovaj zagorec :D
Povedite i mene :D ja bih osla van al ne zelim sama... mislim da u Kanadi stvarno moras pogoditi posao i mjesto |
Malo je sad ovo offtopic, ali u kanadi nema biranja posla osim ako nemas open work permit ili working holiday vizu, onda je na izbor samo posao koji ljudi s kanadskim drzavljanstvom ne zele radit.
Ja osobno cekam papire za skladiste, 19.5$ satnica, tu sam dosao turisticki i opcije su mi bile. -Baustela ( teska, izljevanje betona za 17$ po satu, 12 sati radno vrijeme ) -Skladiste gore sve pise, radi se 8 sati + overtime -Vozac kamiona ( to nisam htjeo jer su kamioni sranje, i 6-8 mjeseci je snijeg, a u alberti ga bas i ne ciste, tj uopce ga ne ciste ) -Fast food je 10-12$ po satu a nisam presao 8000 km da bi radio za te pare. Edmonton aka Deadmonton je centar alberte, koji je sto se novaca tice daleko najbolja provincija u kanadi, oni dnevno izvlace oko 1.5 milju barela nafte na dan i ne nisam fulo sto se brojki tice, i to cini ekonomiju najjacom u kanadi. Ceste su im katastrofa, ubranizacija isto tako, vremenski uvijeti isto banana, non stop neki vjetar puse. Sve u svemu da sam mogao otisao bi direktno u Vancouver ali je tako jako tesko izvuc papire. Ako ima neka druge tema koja je za ovo, excuse me moderators. |
Ima tema na podforumu svaštara, par stranica natrag:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=228621 |
Vozio sam se gore u tim RAM-ovima i sl. zvijerima jer smo ih imali kao radne aute u kampu gdje sam radio.
Istina u starijem modelu (2. generacija) od ovih na slici, ali vjerujem da novi nisu puno bolji. Auto izgleda kao tenk na cesti i svi mi europljani smo slinili na to jer smo ih gledali dosad samo na TV. Automatik mjenjač - 3 brzine (ostao sam zbunjen). Ne znam imaju li svi 4WD, ali meni se činilo kao da je ovaj imao samo pogon na stražnje kotače jer je stalno negdje zapinjao. Čim si vidio da mali stari Isuzu Pickup ide, znao si da je RAM negdje zapeo :lol2: Unutrašnjost i udobnost - jad i bijeda. Najbolji američki auti su japanski auti. Nissani i Toyote su mi ostali u najboljem sjećanju. @ehohr - baci pogled na birceve, pogotovo one blizu nekih sportskih objekata. Preko Couchsurfinga sam završio kod tipa iz Venezuele u Memphisu. Tip je radio preko puta stadiona od Redbirdsa i u jednoj večeri je samo isplatio stanarinu. Dignem se ujutro, a tip u kuhinji slaže novčanice, nasmije mi se i kaže "Don't worry, I don't deal drugs" :D Frajer vozio Civic 5. gen limuzinu s ručnim mjenjačem. Vidim ne zaključava ga nigdje i pitam kaj se ne boji za auto, ipak živi u gradu s najvišom stopom kriminala. Kaže on meni "Nobody wants that, only real men drive stick" :lol2: |
Nikad nisam patio na te njihove Truckove, od americki autiju samo Corvette-a mi je nekako respektabilan, a pricao mi je buraz koji vec 3 godine vozi kamion tu, da niti jedan pickup nije dobar auto, 95% njih se razbije preko zime, kad ukljucis 4x4 on jednostavno vise nije upravljiv. To su sve americki poluproizvodi i to nebi kupio da kostaju 5000$ novi :lol2:
Dosta BMW M serije tu ima, Audi RS7 je dosta popularan, GT-R tu i tamo koji. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
@baja
Jesi pogledao onu bordo 840 u Splitu šta ju prodaje za 6k? Ta je isto jako dugo na prodaji već. |
Citiraj:
|
Sorry to burst your bubble, ali ako očekuješ da ćeš nać 840 s ručnim mjenjačem u dobrom stanju za pristojne novce i s malo ulaganja, bolje da odeš uplatiti euro lutriju. Imaš više šanse :)
|
Citiraj:
Novo auto nije bez ulaganja, a tek starije. :fiju: |
Svejedno, bolje da odeš uplatiti lutriju, trebat će ti dubok džep za sve što budućnost takvom autu nosi :)
Meni se sve više sviđaju kabrioleti s opcionalnim hard topom tipa E46. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Današnji su 6 ili 8 speed automatici. Po defautu su RWD i možeš doplatiti za 4WD. Ovi novi čak i unutra fino izgledaju i miljama je to od modela od prije 10-ak godina. Tak jasno da o nekoj velikoj udobnosti nema govora jer je to radnički auto složen za tegljenje. A i kad je prazan kao i svaki pick-up koji ima iole razumnu nosivost je katastrofalan za vozit. http://www.ramtruck.ca/en/1500/gallery |
Nagledao sam se vozača tih grdosija, sve neka fina gospoda. U kamp su nam furali djecu iz NJ, NY i PA. Sve dobrostojeće gradske familije su vozile Suburbane, RAM-ove i F350. Nisam na takvim autima vidio trunku blata. Ili ih peru na dnevnoj bazi ili nisu nikad vidjeli ništa veće i teže od malo špeceraja iz Home Depota i obične ceste :D
Od ovih auta koje furaju obični ljudi, Ford Flex mi je predivan auto. http://www.blogcdn.com/www.autoblog....x-titanium.jpg Malo Range Rovera, malo Minija i sve to nekako high tech izgleda. |
Citiraj:
|
A gle, ko da po Zagrebu ekipica sa svojim SUV-ovima ikad ode van asfalta. Max naprezanje je kad se treba na rinzol popet :D
|
Citiraj:
Kak je Wolwerine napisao, sve je to napredovalo kvalitetom ali i cijenom tak da su amerciki SUVovi sad jako blizu X5 ili ML ili RR cijenom. Danas sam se vozio od West Gatea do Folke sa 3,4 litre i to ni malo sporo. 110-120 autoput i kroz Novi Zagreb malo proracunatije da lovim zelena i da ne stajem. Gledal sam Garage show i slabo je to. Slabije nego prosle godine a nekadasnji Auto Show na Velesajmu je neki drugi svemir. Steta kaj toga vise nije bilo. Btw. vozio sam Rio 1.1 diesel i ni to lose auto. Malo sporo ali ne presporo.. http://www.pohrani.com/f/1d/Ls/1kmHGDxb/img0072.jpg http://www.pohrani.com/f/2N/mS/3yorF...richtonehd.jpg Btw. isplati se otic jer su zenske super. Tu nisu nazadovali. |
Bilo koji luksuzniji auto ovdje u NYC i Bostonu se sjaji ko lud... Ko da ga peru svakih pet minuta.
|
Ma nakon Zagreba koji je prepun luksuznih auta ovdje ko da sam dosao u Indiiju, svi voze neke toyote i te pickup-ove, o ukusima se ne raspravljava, ali kad vidim koliko se jedan BMW ili Audi ovdje istice iz gomile grdosija, sto zbog boje, sto zbog linija.
Buraz i cimer voze samo europske aute, a nema toga sta nisu tu probali, isli su po svim mogucim auto salonima i vozikali sranja ( C63, BMW 235i, M3 itd itd ) dok im GT-Ra nedaju za probu. BMW 325ci ( bio je povoljan jako M full i van i unutra i to su zimske felgice ) Passat R ( 3.6 290 ks predobar zvuk ima, isto na zimskim felgama ) To su im trenuta vozila i oba sam vozio, jedino me smetaju to sto su automatik. ![]() |
kako mi je ružna ta golfova rit.
|
Lancia se gasi 2018
http://www.automobili.hr/clanak/lanc...rne-tvrtke/793 |
Jebga, kad se ne znaju nosit s tržištem...
|
brzinsko pitanje! :) Trebam kupiti neko bolje 10W40 ulje za turbo diesel mašinu, pa gledam proći što jeftinije. Gdje vi kupujete ulje?
|
U dućanu. :D
Ako hoćeš neko bolje, gledaj da je potpuna sintetika. I vidi da li ti motor traži ulje posebnih specifikacija, kao što su 505.05 itd... Preporučit gdje ti ne mogu, kad mi auto napravi 15 k km, odem kod Tokića i kupim 4 litre ulja. Ak naletim na akciju, dobro, ak ne, opet dobro, kupit ga moram. |
Citiraj:
Ja je necu zalit :) |
Ako se Lancia zgasi, vrijednost HF Integralki, Stratosa itd. bu otišla opasno gore.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |