![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dojmovi, komentari, preporuke serija
Edit : ups , nisam vidio da su serije u pitanju
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kriva tema.
|
Citiraj:
|
Je, ali četvrta sezona je bila bezveze...
|
Gleda itko 13 Reasons Why, kako su nastavili?
|
Expanse će navodno Amazon uzet i snimat dalje.
|
amazon... pisi kuci propalo. Uopce ne kuzim cemu se oni guraju u taj kos sa Netflixom... imaju sve skupa 20-30 naslova valjda na cijelom tom servisu...
|
Kad je Netflix krenuo, a kad su oni.. daj im vremena, planiraju neke obećavajuće projekte, a ako i preuzmu pokoju ovako dobru seriju ići će na bolje.
|
Citiraj:
|
The Good Fight - spin-off Dobre žene, ali bez dobre žene. Uglavnom, isti likovi u drugoj priči novih likova. Pogledao S01 i za sada vrlo ok. Krećem na S02.
@fanatik Sasvim solidno za sada. Tek se sada radnja zahuktala pa čekam šta će biti dalje. |
Je, znam, pogledao 7 epki, zadnja se skida upravo.
|
Dobar je Expanse... i knjige i serija. Serija čak i dosta striktno prati knjige što me ugodno iznenadilo. No mogu reći da sam čitajući različito zamišljao likove, čak i sam Rocinante ali ok, čak su mi neki likovi dosta različiti od knjiga, Alex recimo, da ne spojlam sad itd.
Sve u svemu zadovoljan sam zasada, šteta Millera al šta'š. |
@burmuz jel se to mini čini ili je s03E06 kraj "Caliban's War" a E07 početak iduće knjige.
Treća sezona mi je super, E07 malo spor al opet dobar. 7 knjiga vani, 8 dolazi uskoro a serija je tek počela s trećom, znači bit će dobrog SF-a u narednim godinama. |
Lost in Space Serija je čist OK, pogotovo kraj jer je očito da priča može postati zanimljiva i da ne bi trebalo sve završiti na jednoj sezoni. 6,5/10
|
Citiraj:
Ja sam Lost in space ugasio nakon prve epizode, nekako mi se čini kao serija za djecu. Ima dobrih SF serija, zašto bi se patio. NA čekanju mi je battlestar gallactica, kao i Dina za čitanje. Pa nikako i nikako. |
Citiraj:
https://novac.jutarnji.hr/novi-svije...azona/7409640/ |
Citiraj:
|
Arrested Development S5 je vani!
|
jel se uopće isplati?
|
Pogledao prve 4 epizode. Prve dvije su fakat loše, druge dvije super. Malo nespretno su napravili nastavak price, ali rupa je bila ogromna. 3 i 4 epizoda puna fora koje se nastavljaju još od prvih par sezona.Vidjet ćemo dalje :)
|
ja sam čekao ko ozeblo sunce s04... jedva pogledao do kraja.
|
Expanse odlična epizoda zadnja, večeras se čeka!
|
Citiraj:
|
opet neki novi marvel serijal, cloak and daggers. koji vrag je sad to?
dali marvel inhumans ima kraj ili je cvik? jel ima veze kojim redosljedom se gledaju te marvel serije? do sad pogledo samo agent carter nista drugo jer vecina jos ide. dali taken, quantico i lucifer imaju kraj? thx |
Inhumans je smetje, pa je promptno otkazan, Lucifer i Quantico su isto tak otkazani nakon treće sezone. Kaj se općenito tiče Marvelovih serija, one Netflixove su povezane.
Ostale poput nove Cloak & Dagger dijele isti MCU, ali nisu direktno ovisne o drugima. Gledaj ih kak ti najbolje odgovara. |
nis, inhumans recycle bin onda.
lucifer znaci nema nikakav conclusion? uprav zavrsavamo reign, koji su pretvorili u tursku sapunjaru bokte, pa gledam sta dalje. mozda najbolje the americans koji je zavrsio. stime nemogu fulat zar ne? edit: zahvaljujem svima za info. |
Lucifer bude imal još dvije dodatne epizode, ali ne znam da li bude to zaključilo seriju kak spada. The Americans je stvarno dobra serija, tak da si tu bez brige.
|
@geronimo
Povezane su ti Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist i The Defenders. The Punisher je za sad priča za sebe ako se ne varam. Agents of SHIELD su tu i tamo sitno povezani s Marvelovim filmovima, ali uglavnom prati svoju priču. |
huh :sweating:
|
Uf moglo bi bit opasno ovo sa Jimom
|
Bobs Burger odgledao sve sezone i epizode, baš smiješna serija i obitelj.
Sada sam na trećoj sezoni Rick and Mortyja |
Stigla je mini serija Patrick Melrose. U glavnoj ulozi je Benedict Cumberbatch i svaka preporuka za seriju, isplati se pogledat.
|
O čemu se radi?
|
Snimano je prema pet novela od Edwarda St Aubyna, a novele su autobiografske. Pet epizoda, svaka za jednu novelu. Dost mračna serija s "tabu" temama.
Šteta govorit išta detaljnije jer bi spojlao. A gle, pogledaj prvu i ak ti se svidi pogledaš ostale, ak ne, shift+delete :D Makar do sad sam ovdje preporučao samo ono što se isplati pogledat :D |
|
Killing Eve
Meni odlična. |
Expanse finale sezone bas solidno, nadam se da ce im Amazon piknuti dobar budzet pa da jos poprave efekte, jer im maste ne fali, samo se bas primijeti jeftin cgi u dosta scena.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:43. |