![]() |
Tako je. Ja ne bih nijednog od ta dva uzeo za 1000kn. Za 100eura bih uzeo p40lite nobi zapakiran jedino da ga prodam dalje :D.
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk |
A neko će s tim Huaweijem biti itekako zadovoljan, jer je za 100 eura dobio odličan mob 😁
|
Ovaj neće jer mu fale Google servisi pa mu nije baš odličan. 100 ljudi 100 izbora
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk |
Zato kažem neko će biti zadovoljan, a neko ne. Ja ne mogu shvatiti zašto bi neko uzeo 5 godina star polovni mob, a ne novi zapakiran, ali to sam ja....:kafa:
|
Radije bi uzea Huawei mate 20, ali hej, s7 je vječan . :)
|
Citiraj:
Huawei -95db-100db Samsung -100-105db U crticama je to 2-3 crtice Samsung, Huawei 4-5 (full) Prema signal strength appu; https://i.postimg.cc/dLkfG4yc/IMG-20211110-WA0000.jpg |
Citiraj:
|
Nema Mate 20 za 100 EUR...
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Rijetka su pojava na oglasniku, a cijena im je oko 1000-1200kn. Za te novce ide i S10E, Nova 5T (900-1100kn), OnePlus 6T....
|
Kaj je od tog najbolje?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Mate 20 mi je nekako najkompletniji. Nema AMOLED, sve ostalo je čisto ok...Samo, teško ga je upecat.
6T je najbrži, ali ima lošiju kameru i spor finger. Nova 5T je zlatna sredina, a S10E ima sve dobro, baterija je očaj.... Ima tu još i dosta stariji P20 Pro, baš za one koji ciljaju kameru. Tu je onda i S9, ali to je već 3 i po god. staro... |
Citiraj:
|
za te pare uzmeš Mate 20 Pro, boljeg mobitela nećeš naći ni za 2k šta se kompletnosti tiče.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Nemojte zaboravit p30. Ponekad se nađe za 1000kn u odličnom stanju. Odličan mob, oled, kamera, baterija sve top. Sad traje i akcija 140kn zamjena Huawei baterije za skoro sve modele van garancije.
Citiraj:
|
Dada, bas mate 20.
|
2 soma, novo - samsung a52s? cijena je sa njuške. ima nešto bolje?
|
Novo ne. Ne radi proca nego je najkompletniji za taj novac.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj ti pored 128gb na mobu treba microSD? (za A52s) pa ti ne odgovara?
I dalje je mob dual sim. |
Citiraj:
|
Realme 8 Pro ima dual SIM + micro SD, nije prevelik ugodan za držanje i lagan. Imaš i Redmi Note 10 Pro, koji malo više nudi ali Realme ima bolji softver...
|
Citiraj:
e sad....note 10 pro ima sve što mi treba osim aptx i aptx hd bluetooth codeca. ima li neki drugi xiaomi iz mi serije ili neke druge serije iznad redmi, a da nije puno preko 2 soma? |
Mi 11 Lite, ali nema dual SIM+micro SD...
|
Redmi note 10 pro ima APTX podršku. Nema za HD i TWS ali APTX ima
U tom rangu cijena Poco X3 NFC podržava sve ali opet nema odvojen utore za micrsd nego koristi sim2 |
Koji XIAOMI da kupim, treba mi procesor i RAM, kamera moze biti najlosija moguca.
Nisam dugo kupovao mobitel imam redmi note 6 pro, poceo je malo stekati jer mu valjda fali cpu i ram za runanje svih tih aplikacija. Htio bi veci ekran, da ima memoriju jaku i CPU, neznam sto da kupim.... help |
Mi 11 ultra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |