![]() |
Citiraj:
Zanimljiv koncept koji se brzo potrošio. s puno pretjerivanja i dosadnih epizoda. prva kak tak, druga sezona je meh. |
Citiraj:
|
Jel mogu reć da mi je druga sezona True Detective na razini nategnute šestice na skali do deset ili ne smin jer je to jedna od boljih serija ikad:D
|
Druga sezona je meni poprilicno losija od prve, a i dosta ljudi je takvog misljenja.
|
Druga je losja da.
Ali American Crime Story mi je hebeni hit. Juice :care: cak je i onaj zidov iz friendsa skinuo Kardashiana do bola....a facepalmirao sam se kad sam ga vidio u prvoj epizodi. |
Što više gledam American Crime Story, Travolta mi sve više s ovako izbotoksiranim čubama izgleda savršeno za ulogu Jokera sljedećeg Jokera.
|
Citiraj:
|
auuu....počeli i Vikinzi... :D
krv znoj suze...i malo sise...di ćeš lipse! :D |
Je li poceo tko gledati Colony?
Pogledao prve dvije epizode i nije lose za sada. |
Ja čekam da izađu sve pa da pogledam :)
|
Ma meni je onak, nit smrdi nit miriši. Sve čekam hoću vidit kakve aliene al nula bodova. Baš sad idem šestu epku gledat.
|
Uuuu, X files zadnja epizoda, 100% sam uvjeren da cemo imati novu sezonu!
|
Ja sam bio 100% uvjeren vec nakon 3e epizode, jer prva je ostala naravno nerazjasnjena. Zadnja je napokon odlicna, sto ne cudi radi tematike. No par gluparija ima i ona naravno, napisem ih u spoileru, ali ajde, ovo je vec cjepidlacenje. Samo neka nastave ovako, a sto manje onih epizoda sa dozom 'humora' :)
No sve u svemu, i vise nego se radujem novoj sezoni :) |
Dobrai su Xići....klasika dvije "i want to believe",jedna/dve supernatural,jedan monster of the week i jedna humoristična....neznam dal sam preskočil jednu il ne.
Anyway dobro je,samo su probali previše upakirati u premalo. Obično to rastegnu u 26 nastavaka šta smo bili prisiljeni vidjeti u sada u 6. Imam takav osjećaj...i to mi je najveća zamjerka ovih X filesa. Botoxirana Scully i ocvali Mulder su takvi jer ih je uzeo zub vremena. Mulder koji pleše country je bio bolji od cijele epizode :D |
sad kad "rekapituliram" svih 6 epizoda, bile su odlicne! od humora, do twisted, do aliena koji su sada ocigledno medju nama i postoje.
I unesli su aktualna dogadjanja u svijetu u seriju, "svjetske" probleme, cak se doticu i teorija zavjere i aktualne vladavine svijetom. Sve serije u zadnje vrijeme su u nekom fiktivnom svijetu, jedino je Mr Robot i sada Xfiles koji se doticu stvarnosti. |
Daj još malo spojlaj, daj..
|
Citiraj:
|
A čemu uopće pričat o radji u seriji, ne kužim?
Recimo, ja uopće nisam nikad gledao tu seriju, osim ako izostavimo kao mulac kraičkom oka ponekad. Namjeravam ju počet. Iako znam o čemu se sve radi, ali zar je tako teško bilo što o seriji stavit u jebeni spojler, zar je to tako teško? Đizus ljudi |
Cekam da drug Brko uleti ovdje.Nakon zadnjih par upozorenja, mislim da netko ide na kratki GO uz kilu banana kao znak dobre volje. :D
TWD - Epizoda deset mi je solidna, kao i prijasnja.Svidja mi se kako su nastavili ovu sezonu.Za sada sam zadovoljan i svidja mi se, nadam se da ce tako i ostati. |
Citiraj:
da su X filesi serija o alienima i cudnim zbivanjima? to kao da napisem da je star trek serija o svemiru i svemirskim brodovima |
Čoek niš spojlo nije a drame ko u Zelenoj Milji ili Forest Gumpu :D
Omerta is on fire today,nije oo jedini thread di rant-a :D |
Citiraj:
|
Bas imam namjeru gledati ovih dana :thumbsup:
|
The Office US iz početka! Vrh! :D
|
netko je vec spomenuo, ali http://www.imdb.com/title/tt2879552/ je bas ok. formata ko fargo, manji broj duzih epizoda. Franco mi do sad nije bio drag, u rangu s Assfleckom, ali ovo je skroz ok za malo vecernje razbibrige.
|
Better Call Saul sez2 je zanimljiv....dovoljno da se pogleda sljedeća kada izađe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadam se da ce nova sezona x files kreniti na jesen i da ce imati 24 epizode
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:30. |