![]() |
Citiraj:
Mada, RX580 se nađe po 1200-1300kn rabljena, ako ima garanciju, zašto ne to? |
opet sam malo gledo o 590tkama i nije mi bas jasno nesto.
opet sam naletio da je SAPPHIRE AMD Radeon NITRO+ RX 590 8GB SE nesto brza od non-SE? kak, ak su iste po specsima i freq :stoopid:? interesira me jer gledam da uzmem non-SE jer mi one igre nis ne znace (a ni lampice/rasvjeta), a vjerovatno ih necu moc prodat pa bi radije iso na jeftiniju non SE, ako su istih perf. :chears: |
A gledaj, po meni je taj SE, neki limited edition.
Ako su specke iste, a koliko vidim, jesu, stvar je možda u driverima, profilu nekom (možda postoji neki OC profil) ili nešto slično, ali afterburner to može odraditi i s običnom. Tako da, moraš očekivati drastičan pad cijena kada ćeš ju prodavati, ipak je to AMD Osobno, ne vidim razlog zašto ići na SE ako je skuplja. Koja je uopće cijena SE verzije? |
SE bi trebala biti samo plava sa led ventovima
Ne vjerujem da uz jednu dobiješ igre, a uz drugu ne... Odakle ti to? |
kolko sam ja skuzil razlika je ko sto kazete boja (sivo i plavo) i ja sam skuzio da sa plavom odnosno SE dobijes igre.
ako i sa sivom dobijes uopce ne vidim razloga kupovat SE osim za LED entuzijaste sto ja def nisam. cjene: https://www.nabava.net/graficke-kartice?q=amd+rx+590 @mommistake, sto se tice manje cjene kod prodaje, ah koda mi je sa nvidijom drugacije,. evo imam 2 1060tke na njusci. niko ziv me ne zove kad ih ima ko salate zbog majnera :-(. daju ih za kikiriki kolko vidim... |
Ako je do ledica,mislim da se mogu posebno kupiti ventovi sa ledicama
|
Citiraj:
Doduše zadnjih par mj ih baš i nema na tržištu, caseking ih je imao uvijek. Zamjena venta je jedan sarafcic i ne gubi se garancija, ako nekog zanima. |
Bacanje novaca,ali mi je zapelo za oko,2 plava kupiti. :D:D
U IQ centru za 120 kn komad... |
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa,recite mi dal mi se više isplati uzet recimo rx580 8gb ili r9 fury nitro tri-x,znam da je fury starija kartica,ali gledam testove i vidim da je fury močnija kartica,e sad ovisi dal su ti testovi lažni,mogu obje dobit za 800kn pa me zanima koja mi se više isplati
|
Što bi bili lažni? :D
Kako god, Fury sa svojih 4GB HBMa je bolji izbor, pogotovo na FHD di 4GB HBMa neće stvarat probleme. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Dobar dan
Da li valja ova graficka kartica? Ili ima neka bolja u tom cijenovnom rangu, a da je od Amd , Hvala GIGABYTE Video Card AMD Radeon RX 590 GAMING GDDR5 8GB/256bit, 1560MHz/8000MHz, PCI-E 3.0, 3xDP, |
U cjenovnom rangu bas i nema ali je RX580 bolja kad se gleda performance/price ratio jer rx590 ne nudi bas bolje performanse kad se gleda razlika u cijeni.
|
Gdje si bio ovaj vikend? Bila RX 580 8GB Nitro+ Special Edition za 1400kn u Megastoreu...
https://www.centro.hr/graficka-karti...m_medium=click |
Citiraj:
bile sve rasprodane haha |
|
Ako se rastegnem sa lovom dali se isplati uzeti
Sapphire PULSE RADEON RX VEGA 56? |
Da ,ali ako ti nije hitno pricekaj 5700/xt sa aftermarket hladnjacima da izade za mjesec dva tada bi i vegama trebala jos pasti cijena .
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
OK, hvala |
Svakako cekaj 5700/xt..i ja ih cekam :)
|
Citiraj:
Ok |
I ja😁
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
i ja :D
|
A Jel valja ova Vega, MSI Radeon RX VEGA 56 Boost Air OC 8G?
|
Cooler je malo slab za takvu gpu...
BTW računaj da će ti custom modeli rx 5700 biti minimum 3000kn pa na više... |
Citiraj:
Znam jbg, ali nadam se da ce vegama bar malo pasti cijena, al opet nada je kurva haha |
A moglo se gigabyticu vegu 56 naručiti iz njemačke za nekih 2200kn finalnih troškova, treba vidjeti kakve su cijene sada na geizhals.de
https://www.computeruniverse.net/de/...rtikel&agt=288 2124 kn finalno |
ja sam moju uboo za 2000kn na mind-u. za tu cjenu mi je bila uber jer za to sam nisam mogo ubost u nas rx590.
msi 56ica je 1800kn trenutno. |
Jer imaš naljepnice po cooleru tj. jel ga možeš mijenjati a da ne gubiš garanciju?
|
pojma nemam. nemam ga namjeru dirati jer mi se neda trest 100ak eurica, a poslje sam limitiran na izbor grafe ili uopce nemam izbor. nije to za me.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |