![]() |
evo zena&ja gledali kroz zadnjih 20-ak dana pa da podijelim popis i ocjene...
Blitz - 7/10 Conviction - 7/10 Rabbit Hole - 6.5/10 Rango - 8/10 Red riding hood - 9/10 The Lincoln Lawyer - 7/10 The perfect host - 6/10 The Sunset Limited - 5/10 Thor - 6.5/10 Transformers Dark of the Moon - 7/10 Water for elephants - 6/10 Your highness - 4/10 |
Food, Inc.
kao ogromni obozavatelj Zeitgeista, teorija zavjera i slicnih tematika, tako je i ovaj dokumentarac prosao - pojeo sam ga u jednom zalogaju. mozda nije razina Zeitgeista, ali definitivno preporuka. Super 8 zasto se film uopce zove Super 8? jesam nesto fulao? ali, dobar. ono, dobrih elemenata misterije koja me ubitacno asocirala na The Mist, podjeljeno misljenje da li je ovo SF ili nekakav djeciji ili drama......... dobar, dobar filmcek za ubiti skoro dva sada. osim sto me zasmetalo: ali svejedno - dobar, preporuka. |
|
filmic na kraju sam pogledao, ali nisam bas mogao po tome zakljucit zasto se film zove Super 8. svakako hvala McG!
|
Akmareul Boatda / I Saw The Devil - Preporuka! Ugodno ćete se iznenaditi. :)))))
|
Citiraj:
U HDu,na plazmi dozivljaj potpun :goood: auti lete meci lete stvarno uz prvi nastavak kojem ipak treba dati samo credit jer je jel , prvi, ovo mi je najbolji nastavak tog serijala..jucer bas pogledao, stvarno se isplati..Sure , bilo bi lijepo da ima vise europskih autiju , al ajd, tam ionak vise briju na te muscle carse , nek im bude onda. Svida mi se sto je stara tj đenuin glumacka postava, vraća te onak 10 godina unazad, fora.. Pogledo i po preporuci odavde Sucker punch, pa film je ono .. genijalan.Neobican, skoro sam ga prestao gledat kad sam vidio nakon 20 minuta da izranjaju cudovista 6 puta veca od ljudi koja imaju sjekire umjesto ruku - prva asocijaca Mortal combat- al onda sam skuzio kud to vodi pa ajde , nek . Muzika je fkt za 10 :goood: |
Citiraj:
|
Moze preporuka filmova koji su u stilu oceanovih 11, 12, 13, dobar posao u italiji itd...
Ty |
Citiraj:
The Bank Job si gledao? |
Citiraj:
Najbolja komedija novijeg datuma, prošlo je zlatno doba komedija iz 90-ih. |
Citiraj:
Nisam...pogledat cu ga... jos koji prijedlog pls :) |
Citiraj:
Možda i Heat ako nisi do sad:) |
Citiraj:
|
Inside man definitivno odlican film,heat imam na kompu a nikako pogledat :((
Bank job takoder odlican. A fastfive sam poceo gledat i taman sam zadnjih20min morao otici na posao,inace je film stvarno milina za gledat u hdu kao sto je netko naveo gore |
Citiraj:
|
Citiraj:
IMDB alfa i omega za info o filmovima, nekako najpregledniji.. :beer: |
Pogledo Lord of War sa Cageom, dobar filmek :)
|
The Weight of Chains
hm. definitivno preporuka za pogledati s(r)tanje oko ex Juge malo prije rata i poslije rata, ima poprilicno lijepih i zanimljivih stvarcica za saznati. iako moram isto tako reci no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama). samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih :). plus ako jest film previse nastojen prema nacionalizmu bilo kojeg oblika (sto realno jest u ponekim situacijama, kako sam naveo u spojleru), isprika svima i molio bi brisanje posta, jer mi je cilj samo - info o filmu kao takvom. |
pogledah x-man first class ja bi ga preporucio za gledanje nemam nekih zamjerki koje bi ga okaljale 8/10
fast five pogledah s burazom i obadvojica smo manje ocekivali tako da ostadoh ugodno iznenadjen (ne mogu se sjetiti kak se zove onaj crnjo s cupavom kosom sto vice konstantno "again negativity" - lik je car) |
Pogledao keptn ameriku. Pa neznam, nisam baš oduševljen, ni filmom ni likom. Mislim da je to jedan od dosadnijih likova. Vjerojatno zbog toga što nema neki fensi šmensi laser za pištolj al hebiga, nije mi sjeo.
|
|
Pogledao Rango i Kung Fu Panda 2. Rango mi je nekako bolji. Vjerojatno zbog Deepa koji mu je dao onaj cool faktor kakav ima Jack Sparrow.
|
Pogledao Bad Teacher(8/10) i Tucker & Dale vs Evil(10/10).
Bad Teacher mi bas i nije sjeo kao komedija ali je ok film. Tucker & Dale je stvarno prava komedija ali malo podsjeća na Shaun of the Dead. |
Ima neki ljubitelj francuske kinematografije? Tražim preporuke nekih novijih filmova(06-11), bilo komedija, bilo triler.
Zadnje što sam pogledao i oduševio se je L'immortel i Le missionnaire. |
Mammuth je dobra komedija ali na francuskom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Zahvaljujem, ako netko još ima neku preporuku dobrodošao je |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zombieland ako nisi gledao.
|